Læs også:

Close
under 300

Budgetmode – 11 items under 300 kroner

Mode  | 

En ny modesæson er ved at starte, og hvem har ikke lyst til at gå amok over alle nyhederne? Desværre er lysten og pengepungen ikke lige store, så vi har fundet 11 items til under 300 kroner – budgetmode, når det er bedst

Skulle du i øvrigt have lyst til at gå helt shopamok og købe alle 11 items, så koster de tilsammen 1.977 kroner. Hvis det ikke er budgetmode, så ved vi ikke, hvad vi skal kalde det!

Sneakers

De ligner et par Vans, men disse sneaker-slip ons fra Ellos koster bare ingenting, og slet ikke når de er på udsalg. Køb dem nu, mens de er billige, de kommer til at passe til det hele i efteråret. Derudover er de lækre at have på, og så er de ganske pæne med reptilmønster.

ellos sko vans

Sneakers, 149 kr., ellos

Kjole i årets hotteste print

Prikker har ikke været til at komme uden om i 2017, og det fine print holder også langt ind i efteråret. Vælg en model med korte ærmer, så du kan bruge den allerede nu (når sommeren forhåbentligt snart vender retur), og tilsæt strømpebukser og støvler i efteråret.

under 300 kjole prikker prikket polkaprikker

Zara kjole, 299 kr., zara

Bukser i trendy snit og print

Gingham-printet og flæser er, ligesom polkaprikkerne, nogle af de trends, der fylder allermest i 2017. Disse bukser fungerer perfekt til både hverdag og fest. Brug dem med et par sneakers og en stor strik på kontoret, og glam op med stiletter og en bodystocking lørdag aften.

gingham bukser

Bukser, 249 kr., nelly

Tørklæde i de rigtige farver

Jeg er pjattet med dette tørklæde fra Mango, som er har de helt rigtige farver til dette efterår. Det er en nem og billig måde at se ud, som om ens garderode er supertrendy. Brug det med det tøj, du har i forvejen.

Tørklædet måler 70×70 centimer, og det ser også cool ud bare at binde det på en taske.

mango tørklæde

Tørklæde, 99 kr., mango

Træningstights

De er usædvanlig pæne, og om du bruger dem til at træne i eller måske sammen med en oversize sweater til efteråret, det er lige meget. De er i hurtigtørrende materiale og har bred rib, som holder taljen inde og former den. Kombinationen af sort og nougat er lækker på alle måder.

hm træningstights

Træningstights, 199 kr., H&M

Retro solbriller

Rød er en efterårets mest populære farver, og selv om det danske efterår kan være gråt og trist, stikker solen stadig frem ind i mellem. Disse seje solbriller fra Monki har et fedt retrolook, der kan spice dit efterårsoutfit op.

solbriller rød monki

Solbriller, 100 kr., monki

Cool regnjakke

Efterår i Danmark er som regel ensbetydende med masser af regnfulde dage, og derfor er en regnjakke en ret god investering. Selv om regnvejr kan være trist, er der ingen grund til at matche dit look med vejret. Kamuflageprint er endnu en trend, vi vil se masser af i efteråret, og så er den da lidt sjovere end den klassiske sorte.

regnjakke asos militær

Asos regnjakke, 255,10 kr., asos

Trendy øreringe

Nogen gange skal der utrolig lidt til for at style et sæt tøj. Et par øreringe, der ligner en million og er superhotte er nok til at gøre en kæmpe forskel. Disse fra Mango har det hele. Prøv dem til festen eller et lidt mere Boheme-look.

mango øreringe

Øreringe, 99 kr., mango

Tanktop i efterårets store farve

Det er et must at have tanktops, der kan passe til det hele, og derfor er det også et must at finde en i bordeaux. Denne fra ellos er perfekt og passer til alle efterårets farver og trends.

ellos tanktop

Ellos tanktop, 79 kr., ellos

Pæn og praktisk

Hvordan får man lige plads til computer, notesbog, pung og solbriller uden at få ondt i skulderen – og uden at gå på kompromis med outfittet? Må vi foreslå denne superlækre og superprisvenlige rygsæk fra H&M?

rygsæk h&m

Rygsæk, 249 kr., H&M

Oversize hoodie

Findes der noget bedre end at pakke sig ind i noget stort, blødt og komfortabelt på en kølig efterårsdag? Denne gule hættetrøje vil redde dig på de der efterårsmandage, hvor du ikke rigtig orker at gøre noget ud af dig selv – men selvfølgelig stadig gerne vil se fashionabel ud.

gul hætetrøje monki

Hættetrøje, 200 kr., monki

 

Læs også:

10 sommer-musthaves, som er på udsalg lige nu

· Mere fra samme kategori ·