Læs også:

Close
skam sana-stil

Er du også fan af Sana? Stjæl stilen fra den ultraseje SKAM-karakter

Mode  | 

Sana fra SKAM rocker lange kjoler, hættetrøjer og mørke læbestifter afsnit efter afsnit, og vi er vilde med det. Stjæl stilen fra 4. sæsons hovedperson her

Er vi de eneste, der synes, at Noora har fået rigeligt hype for sin stil nu? SKAM er fyldt med seje, stilede jenter, og vi synes, det er på tide, at nogle andre får lidt credit – og hvem bedre end hovedpersonen af fjerde sæson, som bærer lange kjoler, cool sneakers og afslappede hættetrøjer til perfektion?

Sana er hovedpersonen i den sidste sæson af SKAM, og vi elsker hvert eneste sekund af det. (Foto: NRK)

Læs også: Muslimske kvinder er modeverdenens nye, store marked

Fine længder

Sana er vild med længder og matcher gerne flere lange styles med hinanden. Gør som hovedpersonen i SKAM, og brug en lang frakke over din lange jerseykjole. Tilføj hvide sneakers og sportsstrømper, som Sana har gjort her.

SKAM screenshot sana
(Foto: Screenshot fra DR)

grå-kjole stjæl stilen sana skam

Grå maxikjole, 499 kr., Ellos. Sort frakke, 400 kr., Monki. Sokker, 60 kr., Monki. Plateau-sneakers, 285,71, asos

Militærjakke og guldsneakers

Vi har på fornemmelsen, at størstedelen af Sanas garderobe består af hættetrøjer. I hvert fald ses hun ofte med en af salgsen. Her rocker hun den lange slags under en militærjakke og tilføjer en fed detalje til looket med guldfarvede sneakers.

skam sana
(Foto: Screenshot fra DR)

militærjakke sana skam stil

Hættetrøje, 255,10 kr., asos. Højhalset trøje, 69 kr., Zara. Jeans, 149,95 kr., Only. Jakke, 390 kr., Topshop. Sneakers, 561,21 kr., asos

Trendy tracksuit

Det er ikke alle, der kan slippe af sted med at bruge joggingtøj som hverdagsuniform – men det synes vi faktisk, Sana kan. Gør som hende, og find et sæt i en fed farve, tilføj et par sneakers med plateau, og bind en hættetrøje om livet.

sana skam
(Foto: Screenshot fra DR)

sæt sana skam

Sweatshirt, 179 kr., Zara. Sweatpants, 179 kr., Zara. Hættetrøje, 200 kr., Monki. Sko, 255,10 kr., asos

Makeup a la Sana

Ligesom veninden Noora er Sana vild med læbestifter, og hun er ikke bange for at bruge mørke nuancer. Den bordeauxfarvede er nærmest en ikonisk Sana-læbestift. Udover de mørke læber er hun glad for en simpel, men fremtrædende øjenmakeup med masser af eyeliner og mascara.

Læs også: Religiøs mode vinder frem: Det er trendy at være tildækket

makeup-sana skam
(Foto: Screenshot fra DR)

Eyeliner, 99 kr., Ellos. Øjenbrynsblyant, 89 kr., Ellos. Læbestift, 119 kr., Ellos. Neglelak, 69 kr., Ellos. Mascara, 69 kr., Ellos

Læs også:

Fanteorier og symboler i sæson 4 af SKAM med Sana

Sådan genskaber du Nooras look

Skal du SKAMdanske i aften? Her er musikken fra serien

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

· Mere fra samme kategori ·