Læs også:

Close
fifty shades 2017

Se den nye hotte Fifty Shades trailer her!

Kultur  | 

Nu er den her! Traileren vi alle sammen har ventet på. Gør dig klar til det sidste kapitel i historien om den mystiske Mr. Grey og Anastasia Steele – se traileren for “Fifty Shades Fri” her!

Har du også ventet i spænding på den nye trailer til Fifty Shades Fri? Så er der gode nyheder: Du kan nemlig nu få et lille sneak peek på sidste kapitel i den hede og dramatiske fortælling om forholdet mellem Christian Grey og Anastasia Steele – spillet af Jamie Dornan og Dakota Johnson.

Filmen bygger videre på historien, som tog alle med storm tilbage i 2015, da filmen “Fifty Shades of Grey” havde premiere. Efterfølgeren kom sidste år og øgede i den grad spændingen og dramaet – og nu kommer så klimaks på hele fortællingen. Filmen har dansk premiere d. 8/02 2018.

Læs også: Anmeldelse: Det lærte jeg af at se Fifty Shades Darker

Læs også: Jamie Dornan: Hele historien 

· Mere fra samme kategori ·