Læs også:

Close
louis ck, komiker, onani, onanere, anklage, kvinder, metoo, chikane, sexchikane, mænd, kvinder, undskyldning, komiker

NEWS: Fem kvinder anklager populær komiker for at onanere foran dem

Nyheder  | 

Fem kvinder anklager populær komiker for at onanere foran dem · Byrådsmedlem tog til sexorgie i stedet for at passe kommunalt arbejde · Københavns Kommune brænder originale hustegninger · Efter skuddrab: 28-årigt bandemedlem anholdt i svensk bil · USA er nu eneste land ude af klimaaftale

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Fem kvinder anklager populær komiker for at onanere foran dem

Den amerikanske komiker Louis C.K. beskyldes nu for at onanere foran kvinder og komme med seksuelle tilnærmelser. Det skriver The New York Times.

Louis C.K. er en populær komiker og mange har betragtet ham som en mand, der har fået mange kvindelige komikere frem i branchen og han er også blevet opfattet som en feminist af fans og kritikere.

C.K. ønsker ikke at svare på beskyldningerne, men flere fortæller, at komikeren senere har kontaktet dem for at undskylde.

Læs også: #MeToo – kvinders overfaldshistorier trender på sociale medier

louis ck, komiker, onani, onanere, anklage, kvinder, metoo, chikane, sexchikane, mænd, kvinder, undskyldning, komiker
Fem kvinder anklager den populære komiker Louis C.K. for at onanere foran dem. (Foto: /ritzau/)

Byrådsmedlem tog til sexorgie i stedet for at passe kommunalt arbejde

Byrådsmedlem og formand for Syddjurs Kommunes familieudvalg Per Zeidler, tog i oktober til et sexorgie i Vejle i stedet for at passe sine pligter i byrådet i kommunen. I en periode på 14 dage har den kommunale politiker bragt to unge kvinder til og fra såkaldte gangbang-arrangementer i et tidligere forsamlingshus syd for Vejle. Det skriver Århus Stiftstidende.

Den 25. oktober holdt Ziedlers bil, en mørk VW Passat med påskriften “Per Zeidler, Syddjurs’ største politiker”, parkeret ved huset. Den dag skulle Per Zeidler have siddet til byrådsmøde på rådhuset i Ebeltoft.

– Jeg er utrolig skuffet over, at Per Zeidler vælger at være fraværende fra byrådet for at deltage i den slags aktiviteter, lyder det fra Syddjurs’ borgmester, Claus Wistoft, der opfordrer Ziedler til at trække sig fra byrådsposten.

Ziedler kan risikere en sag om rufferi, hvis det viser sig, at han er arrangør af de to gangbang-events og har en form for økonomisk mellemværende med kunder såvel som kvinder. Det kan give fire års fængsel. Indtil kort før kommunalvalget var Ziedler kandidat for Liberal Alliance, men blev løsgænger efter partiet smed ham ud på grund af en sag om en mekanikerregning, som Ziedler først betalte, da mekanikeren gik til medierne efter tre år.

per zeidler, sex, rufferi, gangbang, sexorgie, orgie, politik, ebeltoft, syddjurs kommune, arbejde, alfons, sex, anklager, kommunalpolitik, kommunalvalg
Byrådsmedlem Per Zeidler er under anklage for at arrangere gangbang-events, når han burde være på arbejde i byrådet. (Foto: /ritzau/)

Københavns Kommune brænder originale hustegninger

Københavns Kommune er ved at digitalisere de mange tegninger, der findes over byens bygninger. De gamle originale, fysiske tegninger vil kommunen skaffe sig af med, ved at brænde dem. Nu vil politikere stoppe det. Det skriver Berlingske.

En tredjedel af tegningerne er allerede blevet brændt, og det samme vil ske for resten, når de har fået digitalt liv – hvis det står til Københavns Kommune. Eksperter har påpeget, at der vil ske et informationstab, fordi scanninger ikke kan gengive detaljer såsom håndskrevne noter på bagsider.

Der er ikke nogen, der har krævet, at Københavns Kommune destruerer de originale tegninger. Det har kommunen selv valgt, men nu siger flere københavnske politikere stop.

– Der gemmer sig uvurderlige skatte i form af originaltegninger i vores byggesagsarkiv. Så snart jeg hørte om destruktionen af de originale tegninger, satte jeg øjeblikkeligt en stopper for den praksis. Nu trækker vi i arbejdstøjet og finder en løsning, så materiale med historisk værdi bliver bevaret,  siger Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell (EL).

københavns kommune, papir, tegninger, arkitektur, bytegninger, brændt, destrueret, digitalisering, digitaliseret, arv, information, informationstab, politik, stop
Københavns Kommune har digitaliseret og derefter destrueret en del fysiske tegninger over byens bygninger. (Foto: All Over)

Efter skuddrab: 28-årigt bandemedlem anholdt i svensk bil

Endnu engang lød lyden af skud i København. Denne gang skete det ikke engang et døgn efter seneste skudepisode. Den foreløbigt sidste skudepisode skete i Mjølnerparken på Nørrebro. En 22-årig mand mistede livet, en 19-årig blev strejfet af et projektil og nu er et 28-årigt bandemedlem blevet anholdt i en svensk bil. Den 22-årige er ikke decideret banderelateret, oplyser DR.

– Vi har her til aften anholdt et 28-årigt bandemedlem, men der ikke sikkert, at han har forbindelse til sagen, lød det fra politiinspektør Torben Svarrer under Københavns Politis pressebriefing.

Skyderiet i Mjølnerparken foregik ved, at to personer i mørkt tøj og maskerede ansigter kom kørende på en knallert.

Siden den 12. juni i år har Københavns Politi fængslet 64 bandemedlemmer, konfiskeret 37 skydevåben og foretaget 3.000 visitationer. I samme periode har der været 42 banderelaterede skyderier, 25 personer er blevet ramt og tre har mistet livet.

Der har været flere skyderier i bandekonflikten. Læs om det seneste her: En person ramt i nyt bandeskyderi på Nørrebro

skyderi, mjølnerparken, nørrebro, bande, bandeskyderi, bandemedlemmer, dræbt, såret, politi, københavn, bandekonflikt
Endnu en mand er død i bandekonflikten. (Foto: /ritzau/)

USA er nu eneste land ude af klimaaftale

Tirsdag annoncerede Syrien, at landet vil træde ind i den internationale klimaaftale – Paris-aftalen. Det efterlader nu USA som det eneste land i verden, som ikke vil være med i aftalen, der forpligter verdens lande til at passe på klimaet. Det skriver Science Alert.

Indtil september ville Nicaragua heller ikke være med i aftalen, fordi landet ikke mente, at Paris-aftalen gik langt nok i forhold til at reducere CO2-udslippet. Landet valgte dog at træde ind i aftalen for nogle måneder siden, fordi det er den eneste mulighed, der er for samarbejdet lige nu.

– Som om, at det ikke allerede var krystalklart, så går hvert eneste land i verden går sammen om at løse klimakrisen, samtidig med, at Donald Trump har isoleret USA. Det er en pinlig og farlig position, siger Michael Brune, direktør i miljøorganisationen Sierra Club.

I juni valgte Trump at trække USA ud af aftalen, et træk, der kom bag på mange både i USA og uden for landet. Den amerikanske præsident har flere gange sagt, at han ikke tror på klimaforandringer, og har kaldt Paris-aftalen et levn fra Obama-tiden, som har ødelagt forretningsliv og jobs.

– Jeg blev valgt som præsident for borgerne i Pittsburgh og ikke Paris, sagde Trump da han trak USA ud af aftalen, og luftede muligheden for, at USA ville træde ind igen, hvis landet fik mere fordelagtige krav stillet.

Læs også: Klimaaftale: USA melder sig ud – hvad sker der så nu?

trump, donald trump, klimaaftale, co2, europa, usa, amerika, aftale, miljø, klima, forurening, kina, eu, samarbejde, klimaaftale, marked, handel, samarbejdspartnere
USA er som det eneste land ikke med i klimaaftalen. (Foto: All Over)

· Mere fra samme kategori ·