Læs også:

Close
julekalender, pakkekalender, jul, gaver, julen, kalender, pakker, gaver

Årets julekalendere: 24 pakker med smykker, kaffe, lakrids, vingummi, chokolade …

Mad  | 

Så er det snart december og dermed tid til at finde den perfekte julekalender med 24 små pakker til hver dag i julemåneden. Men hvordan får du skabt et overblik og valgt den rigtige? Vi har 10 bud på årets julekalender

Det er november, og det betyder, at det officielt er blevet acceptabelt at starte sine juleindkøb – herunder er en julekalender med pakker blevet en klassiker, og især pakkekalenderen til voksne er steget voldsomt i popularitet de sidste par år. Derfor kan det også være totalt uoverskueligt at vælge, da der er et hav af valgmuligheder derude.

Men frygt ikke! Vi er her for at hjælpe og har derfor lavet en oversigt til dig, der leder efter den ultimative julekalender: Det kan både være til dig selv, din kæreste, din søster eller måske endda dine forældre.

Læs også: Retro julepynt med personlighed

jul, gaver, gave, kalender, julekalender, pakkekalender, chokoladekalender,
Man må godt glæde sig til jul allerede nu. Og julekalenderen skal jo findes i godt tid, ikke? (Foto: Pexels)

Til kaffeelskeren

Magasin har dette år lavet en superfin julekalender til dig, der er helt tosset med kaffe i alle afskygninger. Med denne kalender – med kaffe fra Estate Coffee –  kan du nu vågne op til en ny smag hver morgen – what’s not to love? Det skal dog lige nævnes, at pakkerne består af kaffekapsler, der er kompatible med en Nespresso-kaffemaskine.

pakkekalender, julekalender, jul, gaver, kalender, juletid, pakker, pakke, kalender

Kaffekalender, 225 kr., Magasin

 

Til lakrids-loveren

Hvis du er kæmpe fan af lakrids, så kan du simpelthen ikke undvære lakridskongens julekalender: Her taler jeg selvfølgelig om Johan Bülow og den klassiske kalender, der består af en masse forskellige lækkerier – også med chokolade.

Læs også: Gaveguide: Hvad skal du give din far i julegave? 

julekalender, pakkekalender, jul, pakker, gaver, kalender, lakrids, chokolade, overraskelser

Lakridskalender, 300 kr., Lakrids by Johan Bülow

 

Til den smykkeglade

Glitter har i år lavet en spændende og alsidig julekalender, der indeholder små overraskelser i alt indenfor tilbehør til hår og smykker. Det er den perfekte kalender til dig, der elsker pynteting. Kalenderen har en værdi af 900 kroner.

julekalender, pakkekalender, jul, gaver, pakker, kalender, overraskelser

Smykkekalender, 300 kr., Glitter

 

Til den, der er vild med vingummi

Har du hørt om Wally & Whiz? Det har du uden tvivl, hvis du er kæmpe fan af vingummi. Wally & Whiz laver nogle gourmet-vingummer, og denne julekalender indeholder 12 forskellige smagsvarianter fordelt på 24 låger. Hver låge indeholder seks vingummier – og så er dagens smag selvfølgelig en surprice.

julekalender, pakkekalender, jul, kalender, gaver, gave, overraskelser

Vingummikalender, 295 kr., Wallyandwhiz

Til ham

Hvis du står og mangler en julekalender til din kæreste, er denne det perfekte bud!

Det kan være dyrt at lave sin egen pakkekalender fra bunden, så hvis du vil fri ham for billige sokker og ligegyldige pyntegenstande, som han aldrig nogensinde får taget i brug, skal du overveje at forkæle ham med The grooming advent calendar, som indeholder 25 låger med 24 forskellige produkter til hår, skæg og hudpleje samt en rabatkupon.

Læs også: Gaveguide: Det skal du give din fashionable veninde

julekalender, pakkekalender, jul, hygge, overraskelser, gaver, gave, pakker, kalender

Grooming kalender, 561,50 kr., Asos

 

Til chokolade- og økoelskeren

For mange er en julekalender lig med massevis af chokolader i alle afskygninger. Gennem de sidste par år er Summerbird kommet mere og mere på banen, og igen i år er deres klassiske luksuschokoladekalender til at få fingrene i. Chokoladen er økologisk, og hver låge indeholder hele to stykker chokolade.

julekalender, pakkekalender, jul, gaver, pakker, kalender, overraskelser

Økologisk Chokoladekalender, 448 kr., Summerbird

 

Til tedrikkeren

Hvis du nyder at drikke en kop te med jævne mellemrum, når det bliver tidligt mørkt, og Danmark føles koldere end nogensinde, så er denne tekalender fra Magasin et godt bud til dig. Tebrevene fra Nute er endda også økologiske.

Læs også: Julegavetip: Personaliserede julegaver til dig og dem, du holder af
julekalender, pakkekalender, jul, pakker, gaver, kalender, overraskelser

Økologisk tejulekalender, 225 kr., Magasin

 

Til den søde tand

Magasin har i år også fået en karamelkalender, hvor der ikke er sparet på noget. Her får du 12 forskellige varianter af fløde- og frugtkarameller, og jeg kan godt afsløre, at der blandt andet er både chokolade, choko-kokos og sød lakrids-karameller i kalenderen.

julekalender, pakkekalender, karamel, gave, jul, pakker, kalenderKaramelkalender, 299 kr., Magasin

 

Til faren, kæresten, farfaren, bedstefaren – eller bare ginelskeren

Mac Y er virksomheden bag denne julekalender til alle ginelskere. Virkomheden er kendt for at importere kvalitetspiritus ind på det danske marked, så mon ikke denne kalender byder på en masse lækre smagsvarianter af gin?

Læs også: Der er to dage til jul, og gaverne er ikke købt endnu

julekalender, pakkekalender, jul, gave, kalender, overraskelser

Ginjulekalender, 548 kr., Spiritusshop

Til bolchebeundreren

Nogen er vilde med bolcher, andre er ikke. Men kan du slet ikke få nok af bolcher her, der og alle vegne, så skal du købe den her julekalender fra Bolcheriet. Der er en masse lækre varianter – og så slipper du for at åbne låger (hvis du er en af dem, der hader det), da bolcherne ligger i små dekorative æsker. Sødt!

julekalender, pakkekalender, kalender, jul, gaver, pakker, overraskelser, te, gin, kaffe

Bolchekalender, 279 kr., Magasin

 

· Mere fra samme kategori ·