Læs også:

Close

Gaveguide: Det skal du give din fashionable veninde i julegave

Mode  | 

Hvad giver man lige sin mest fashionable veninde, der har styr på de nye trends, før de overhovedet er på tegnebrættet? Vores modeekspert guider dig til den bedste julegaveide

Gaven skal være god, men ikke for dyr og så må den godt udstråle, at du har tænkt over den. Sådan har jeg det i hvert fald, når jeg skal give mine veninder julegaver, og måske kender du det? Derfor har jeg fundet 10 lækre gaver til din veninde, som går op i stil, mode og æstetik.

Fartstriber

101’eren fra Nørgaard Paa Strøget er en klassiker i enhver fashionistas garderobe. Det er en bluse, som man altid kan bruge, og som aldrig går af mode. Jeg supplerer af og til med den, når jeg trænger til lidt nye farver eller striber i mit klædeskab. En sikker vinder, hvis du vil gøre din veninde lidt ekstra glad.

4large_large

Bluse, 245 kr., Nørgaard paa Strøget

Royale øreringe

Når du og din veninde skal ud at feste til nytår, så er det perfekt, at du lige har foræret hende et par øreringe til at piftet looket op. High street-kæderne bugner med massevis af smykker til gode priser, som du kan forære din veninde i gave. Disse fra H&M vil være smukke med en simpel, sort kjole.

hmprod-1

Øreringe, 99 kr., H&M

Fish net-frejdig

En tendens, som vi har set denne sæson, og som du roligt kan give din veninde til 2017, er netstrømperne. En trend, som mange måske vil kigge en ekstra gang efter, men som ser supercool ud i loafers eller sneakers tilsat cropped jeans eller stylet med kontrastmaterialer som uld og denim.

Fishnet sokker topshop

Fish net-sokker, 30 kr., Topshop

Lækkert til læberne

Selv om mange måske har en lysere hudtone her om vinteren og helst vil undgå at se for blege ud, så ser det rigtig ofte superchikt ud med en farve på læberne – hvis du vælger den rigtige tone. Du kan hjælpe din veninde på vej til et frisk pust til hendes look, både til nytår, men også i det nye år, med en farvet gloss eller stift som gave.

colour-crush-lipsticks-1-640x640

Colour Crush Lipsticks, fra 125 kr., The Body Shop

Personaliserede gaver

Et vedhæng er en personlig ting, som du kan bruge igen og igen, og som din veninde vil huske dig for. Du kan personliggøre din halskæde med indgraverede forbogstaver på dem, som du holder af. #FriendshipGoalsskaermbillede-2016-12-08-kl-14-57-53

LoveTag-vedhæng i forgyldt sølv, 250 kr., Jane Kønig

Fra en kvinde til en anden

For mange er undertøj en personlig ting. Men at give det i gave har en sød tanke og proces bag sig, som oftest ikke er til at stå for. Samtidig er det lidt en “kend din veninde”-udfordring, da både stil og størrelse helst skal gå op i en højere enhed.

venindefashgave

Trusser, 80 kr. Lulu’s Drawer hos Magasin.dk. Bh, 180 kr., Lulu’s Drawer hos Magsin.dk

Få styr på tiden

Tiden flyver af sted, især når man sidder meget på de sociale medier. Et ur er derfor en perfekt gave til din veninde, hvis du ønsker, at hun ikke tidsmæssigt skal være så afhængig af sin mobil. Selv om prisen er i den lidt højere ende af et eventuelt julegavebudget, så er uret helt sikkert det værd.

Ur fra Stæhr

Ur, 598 kr., Mango

Nærmeste forhandler findes på telefon: 45269100 (hverdage 8:30-16:00)

Den er dritkul

Trøje med et “SKAM”-ord er, hvad der hitter lige nu. På Instagram-kontoen @word.collection kan du få T-shirts til 250 kroner med dit yndlingsord fra serien på. Vi kødder ikke, når vi siger, at din veninde højst sandsynligt vil elske dig for det!

https://www.instagram.com/p/BMpRxNYA7Dt/?taken-by=word.collection

En veninde, som er guld værd

Er din veninde guld værd? Så er disse loafers måske noget, du kan give hende i gave. Du skal selvfølgelig bare sikre dig på forhånd, at hun er typen, som gerne vil gå i guldsko (det er jeg)!

guld loafers

Loafers, 105 kr., Topshop

Abonnement på et modemagasin

En månedlig modedosis, hvem vil dog sige nej til det? Et abonnement på et modemagasin er derfor en rigtig god gave til din veninde, som sætter pris en hyggelig stund med et godt magasin i hånden. Min personlige favorit er danske ELLE, men magasiner som Eurowoman og Costume står også højt på listen over godt (mode)læsestof.

elle-giv-elle-i-julegave
(Foto: ELLE Danmark)

Julegave 4 nr. af ELLE, 150 kr. Shop abonnement her.

Læs også:

Julegaveguide #2: Gaven til din BFF, søster … eller dig selv

Julefrokostlook #2: Til fest med veninderne

Julegaveguide #1: Julegaver til mor

· Mere fra samme kategori ·