Læs også:

Close
Ejer af ransaget hus i Emilie Meng-sagen søger erstatning

Nye oplysninger om Emilie Meng: Politiet efterlyser flere vidner til bestemt hændelse

Nyheder  | 

Politiet efterlyser nu flere vidner i Emilie Meng-sagen

En kvinde fortæller politiet, at hun har set en mand løfte det, hun beskriver som en tung genstand ud af en bil. Det har fået politiet til at fortælle offentligheden om hændelsen i håb om, at flere øjenvidner vil stå frem med oplysninger i sagen.

Det skriver TV 2.

emilie meng, drab, krimi, efterforskning, politi, korsør, vestsjælland, kidnappet, forsvundet, drab, mord,
Emilie Mengs morder er endnu ikke fundet, men nu har politiet nye spor i sagen. (Foto: BB)

Vidnet så manden to og en halv time efter Emilie Mengs forsvinden. Han holdt parkeret tæt på søen ved Regnemarks Bakke, og løftede en tung genstand ud af bilen, som ifølge vidnet godt kunne ligne en krop.

Kvinden fortæller i øvrigt, at der var en anden bil og en traktor på vejen med hende, da hun kørte forbi stedet, og det er førerne af de to køretøjer, som politiet blandt andet efterlyser.

Emilie Mengs forsvinden

Den 17-årige pige fra Korsør forsvandt i sommer, og hele Danmark har fulgt med, som sagen udviklede sig.

  • Den 10. juli forsvinder Emilie Meng efter en bytur i Slagelse. Emilie og hendes veninder ankommer til Korsør Station klokken fire om morgenen søndag. Veninderne tager en taxa og siger farvel til Emilie, der vil gå hjem. Emilie kommer dog aldrig hjem, og politiet begynder at lede med hunde og helikopter.
  • Den 29. juli har politiet modtaget bunkevis af henvendelser omkring Emilies forsvinden, og en anonym donerer 60.000 kroner til den person, der kan lede politiet på spor af Emilie. Dusøren når op på 200.000 kroner.
  • Den 11. oktober kom en efterlysning, som stadig har stor betydning for sagen. Efter utallige spor og eftersøgninger nær Korsør, modtog politiet et spor om en hvid kassevogn, der kørte igennem en skov nær Korsør Station. De modtog flere henvendelser, men ingen af dem ledte til at finde den hvide varevogn.
  • Juleaftensdag bliver et lig fundet i en sø ved Borup, og den 25. december bekræfter politiet, at det fundne lig er Emilie. Sydsjællands Politi informerer efterfølgende om, at Emilie Meng har været udsat for en forbrydelse.

 

Læs mere om Emilie Meng:

200 personer mistænkt i Emilie Meng-sagen

Politiet ransager hjem i Emilie Meng-sagen

Emilie Meng er fundet død

Emilie Meng-sagen rystede Danmark – så mange forsvinder hvert år

· Mere fra samme kategori ·