Læs også:

Close

Emilie Meng er fundet død

Nyheder  | 

OPDATERET: Emilie Meng, der forsvandt fra Korsør Station i sommer, er fundet død. Ifølge politiet er der ingen tvivl om, at hun har været udsat for en forbrydelse

I en pressemeddelelse melder Midt- og Vestsjællands Politi, at de har fundet Emilie Meng. Hun blev fundet af en hundelufter i en sø ved Regnemarks Bakke i Borup i Køge på juleaftensdag.

Den unge kvindes lig bar præg af at have ligget længe i vandet.

Retsmedicinsk Institut, har fastslået, at der med 100 procents sikkerhed er tale om den eftersøgte Emilie Meng fra Korsør. Hun forsvandt fra Korsør Station den 10. juli 2016, efter en bytur med to veninder.

Emilie Mengs familie er underrettet om fundet.

Emilie Meng er fundet død efter at have været forsvundet siden juli. (Foto: Privat)

Efterforskningen fortsætter

Ved et pressemøde søndag aften fortalte vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at Emilie Meng med sikkerhed har været udsat for en forbrydelse.

Vicepolitiinspektøren vil dog ikke komme nærmere ind på detaljerne omkring forbrydelsen.

Det er fortsat Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, der står for selve efterforskningen, og Midt- og Vestsjællands Politi assisterer i efterforskningen af findestedet.

Alle fremadrettede henvendelser om sagen henvises til Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi. Evt. oplysninger i relation til sagen kan gives til politiet på 114.

 

Opdateret klokken 21.00 med nærmere detaljer om forbrydelse og hundelufter.

· Mere fra samme kategori ·