Læs også:

Close
Ejer af ransaget hus i Emilie Meng-sagen søger erstatning

Evening news: 200 personer er mistænkt i Emilie Meng-sagen

Nyheder  | 

200 mistænkt for Emilie Mengs forsvinden · SKAM slår alle rekorder for fjernsyn på nettet · Russere forgiftes af badeolie og giftig træsprit · 14-årige sælger fyrværkeri ulovligt – forældrene lukker øjnene

Få overblikket over dagens vigtigste nyheder uden at røre en finger – vi har gjort arbejdet for dig og samlet alt, du skal vide i dag:

Politiet undersøger 200 mistænkte i sagen om Emilie Meng

Ejer af ransaget hus i Emilie Meng-sagen søger erstatning
Den nu 18-årige Emilie Meng har været forsvundet i over fem måneder. (Foto: Facebook)

Efter Emilie Meng forsvandt den 10. juli i år, har det været småt med spor i sagen. Politiet oplyser dog til TV 2 Øst, at de er gået fra at have 20.000 personer i søgelyset til nu at have 200. Det er 200 personer, der har været aktive i området omkring Korsør Station, på det tidspunkt, hvor Emilie Meng sidst blev set.

Politiet er i gang med at analysere oplysninger fra overvågningskameraer samt en telemast, der skal give et billede af, hvor de 200 personer har befundet sig, da den dengang 17-årige Emilie Meng stod af toget klokken 4 efter en bytur i Slagelse.

– Vi er i færd med et omfattende arbejde, som vi nu fortsætter med, og det er klart at ud fra det antal mennesker og telefoner, som vi arbejder med, så er der et stort arbejde, som vi har afsat et stort antal medarbejdere til, siger Kim Kliver fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

 

SKAM slår alle rekorder for fjernsyn på nettet

De 30 bedste SKAM-citater. (Screenshot)
SKAM sprænger skalaen for gode tal for fjernsyn på nettet. (Screenshot)

– Enhver i tv-branchen ville være lykkelige for så høje tal, siger Kristian Tolonen, analysechef i NRK.

669.000 har nemlig set finalen på tredje sæson af den norske hitserie på tv-stationens hjemmeside eller app.

– Vi har sagt, at hvis du har 50.000 seere på nettet, så har det været et højt tal. Nu ser vi, at programmer har op mod 2–300.000 seere på nettet (…) SKAM har sprængt den skala. Det er det mest ekstreme, vi har set, siger Kristian Tolonen til NRK.

 

Russere forgiftes af badeolie og giftig træsprit

Det er ikke den her vodka, de forgiftede har drukket. (Foto: All Over)
Det er ikke den her vodka, de forgiftede har drukket. (Foto: All Over)

Antallet af russere, der er døde af at drikke badeolie er steget. Nu er tallet oppe på 71, skriver tv2.dk.

Derudover er 107 studerende, pensionister og hjemløse blevet forgiftet af træsprit, der blandt andet bliver solgt på vodkaflasker, skriver Berlingske. 62 af dem har mistet livet, mens 36 er indlagt.

Vi skrev om badeolien forleden.

 

14-årige sælger fyrværkeri ulovligt – forældrene lukker øjnene

Unge teenagere sælger fyrværkeri videre til jævnaldrende. Selv om det er ulovligt. (Foto: All Over)

I Nordjylland er der flere tilfælde af ulovligt salg af fyrværkeri. Bagmændene er helt ned til 14 år gamle, og deres forældre er godt klar over, hvad teenagerne foretager sig. Det skriver TV 2 Nord.

– Lige i den alder her, så tænker man for det meste på pengene, så jeg gør det for pengenes skyld, siger den ene af to 14-årige, der sælger fyrværkeri fra en mellemmand videre til jævnaldrende.

 

 

· Mere fra samme kategori ·