Læs også:

Close
Ejer af ransaget hus i Emilie Meng-sagen søger erstatning

Politiet ransager hjem i Emilie Meng-sagen

Nyheder  | 

Politiet har fået nye oplysninger i sagen om Emilie Meng, der har været forsvundet i flere måneder. Politiet ransager nu et hus i Korsør for anden gang

Politiet ransager et hus i Korsør for anden gang i sagen om den forsvundne Emilie Meng.

Et hus på Tårnborgvej ransages i dag  af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

– Vi har tidligere været på den samme adresse, men da de nye oplysninger er kommet efter den seneste ransagning, ser vi os nødsaget til at undersøge stedet endnu en gang, siger politiinspektør Kim Kliver.

Han fortsætter:

– Det skal understreges, at vi ingen sikker formodning har om, at Emilie opholder sig på denne adresse, men vores undersøgelser i dag er et udtryk for, at alle muligheder skal udelukkes. Det skylder vi såvel Emilies pårørende som beboerne på Tårnborgvej.

Læs mere om sagen her: Hvid varevogn efterlyses i Emilie-sagen

Politiet ransager hjem i Emilie Meng-sagen. (Foto: Privat)
Politiet ransager hjem i Emilie Meng-sagen. (Foto: Privat)

Ransager hele dagen

Politiet har en større mængde udstyr med til undersøgelserne og vil være synlige i Korsørs gadebillede hele dagen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil senere orientere om, hvorvidt man finder noget under ransagningen.

Opdateres… 

 

Overvåget af naboer

Ifølge TV2 kom det i sidste uge frem, at adressen beboeren på adressen på Tårnborgvej, en 67-årig mand, blev overvåget af lokale, fordi man mistænker ham for at have den 18-årige forsvundne Emilie Meng hos sig.

 

Manden, der er pensionist fortalt, at politiet flere gange har ransaget hans hus, og at han mener, at det er “fair nok”, at politiet efterforsker de henvendelser de får i sagen. Også selv om det betyder ransagning af mandens hus.

Han var derimod chokeret over, at han var blevet overvåget af lokale borgere.

– Tænk, at jeg ikke længere kan føle mig privat i mit eget hjem. Jeg har ikke noget at skjule. Jeg har tænkt mig at tale med politichefen om det, sagde han.

18-årige Emilie Meng har været forsvundet siden den 10. juli, hvor hun forsvandt fra Korsør Station efter at have sagt farvel til to venner. Hun er ikke blevet set siden.

Overalt på landets stationer hænger plakater med efterlysning af Emilie Meng, der har været forsvundet siden den 10. juli. Her er det på Odense Banegård. (Foto: BB)
Overalt på landets stationer hænger plakater med efterlysning af Emilie Meng, der har været forsvundet siden den 10. juli. Her er det på Odense Banegård. (Foto: BB)

· Mere fra samme kategori ·