Læs også:

Close
emilie meng, drab, krimi, efterforskning, politi, korsør, vestsjælland, kidnappet, forsvundet, drab, mord,

MY DAILY NEWS: Hvid varevogn efterlyses i Emilie-sagen og andre nyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores nyhedsredaktør heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Emilie-sagen: Hvid varevogn efterlyses

Det er snart tre måneder siden, at 18-årige Emilie Meng forsvandt, efter hun havde sagt farvel til to veninder på Korsør Station.

Nu siger vidner, at de har set en hvid kassevogn køre hurtigt ved Korsør Lystskov den weekend, Emilie Meng forsvandt. Det skriver TV2.

– Vidner har set en hvid kassevogn køre lidt stærk ind i lystskoven i den weekend, hvor Emilie Meng forsvandt. Og det er føreren af den vogn, som vi meget gerne vil i kontakt med, siger efterforskningsleder i sagen, Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

Både torsdag og fredag er politiet massivt tilstede i Korsør Lystskov, og gennemgår området med specialtrænede hunde og dykkere.

Politiet vil gerne høre fra:

  • Føreren af en hvid kassevogn, der har kørt ved Korsør Lystskov i weekenden den 9. – 10. juli 2016.
  • Vidner, der har set den hvide kassevogn i området i weekenden den 9. – 10. juli 2016.
  • Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.
Overalt på landets stationer hænger plakater med efterlysning af Emilie Meng, der har været forsvundet siden den 10. juli. Her er det på Odense Banegård. (Foto: BB)
Overalt på landets stationer hænger plakater med efterlysning af Emilie Meng, der har været forsvundet siden den 10. juli. Her er det på Odense Banegård. (Foto: BB)

Orkanen Matthew er er monster

Orkanen Matthew fortsætter med at hærge alt på sin færd. Orkanen ramte først Haiti, derefter Cuba og nu den amerikanske kyst ved Florida.

I følge Mogens Rønnebek, der er vagthavende hos DMI, har orkanen masser af energi i sig til at fortsætte i flere dage. Florida er erklæret i undtagelsestilstand. Det skriver Ritzau, Politiken og DR.

Mindst 339 mennesker har mistet livet i Haiti, og 80 procent af bygninger på øen meldes jævnet med jorden. 1.3 millioner mennesker er blevet evakueret fra orkanens områder i Cuba, og huse er smadret på Bahamas. I Florida forventer man det værste.

– Den er barsk lige nu. Det ser ud til, at den i dag kører op ad Floridas kyst. Den ødelægger stort set alt, der er tæt på dens øje og centret eller lige omkring. Den river alt i stykker. Fastnaglede huse i USA skal nok blive stående, men vi har jo set billeder fra mere fattige egne (Haiti, red), hvor den har ødelagt alt, og derfor har man evakueret store områder i Florida. Det er en farlig bandit, siger den Mogens Rønnebæk.

Læs også: Flere kvinder overlever brystkræft

Orkanen Matthew er er monster
Orkanen Matthew er er monster, der har hærget Cuba, Bahames og her Haiti. Den er på vej mod Florida. (Foto: Polfoto)

SKAT mangler ejere til 90 millioner kroner

Skat har indefrosset 90 millioner kroner på 8.500 forskellige bankkonti, hvor banken ikke kender kontoens ejer. Henvender ejerne sig ikke inden for det næste år, så ryger pengene i statskassen. Det skriver DR.

Bankerne har haft kontoerne med pengene spærret de sidste to og et halvt år, fordi det ikke har været muligt at finde frem til kontoens ejermand. Når bankerne laver deres årlige indberetning til SKAT, kommer konti frem med forkerte CPR eller CVR-numre, eller forkerte adresser. Typisk er det en dansker, der er flyttet til udlandet uden at ændre sin adresse.

– Vi har ingen interesse i at inddrage pengene. Vi vil meget hellere finde ejerne, og derfor efterlyser vi ejerne i Statstidende, siger Johnny Schaadt, der er underdirektør i SKAT.

Du kan tjekke dit navn i Statstidende. Skriv dit navn i højre side under “Søg i Statstidende”.

Læs denne: Airsoft: Eve og Catrine er imod krig, men leger soldat hver weekend

Singlekvinder Danmarks dårligste til at spare penge op
SKAT leder efter ejerne af 90 millioner kroner. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·