Læs også:

Close
restylane, aleris-hamlet hospitaler, ansigt, ansigtsform, rynker, behandling, plastikkirurgi, kosmetisk behandling, kosmetisk, kosmetisk sygeplejerske, idealer, skønhed, kroppen, mænd, kvinder, kæbe, hjerteformet, firkantet

Flere får ændret deres ansigtsform med Restylane

Annonce  | 

Tidligere blev Restylane udelukkende brugt til at fjerne rynker, men i dag er det muligt at forme dit ansigt, som du ønsker. Stadigt flere får foretaget behandlingen

Da Restylane kom på markedet for mere end to årtier siden, blev produktet udelukkende brugt til behandling af rynker i ansigtet. Udviklingen inden for skønhedsbehandlinger sker dog lynhurtigt, og i dag bruges Restylane ikke kun mod rynker – det kan også forme dit ansigt.

Der findes faktisk 10 forskellige varianter af Restylane, der tjener forskellige formål, og mulighederne for at forme ansigtet er blevet bedre.

restylane, aleris-hamlet hospitaler, ansigt, ansigtsform, rynker, behandling, plastikkirurgi, kosmetisk behandling, kosmetisk, kosmetisk sygeplejerske, idealer, skønhed, kroppen, mænd, kvinder, kæbe, hjerteformet, firkantet
Flere får ændret deres ansigtsform med Restylane. (Foto: Aleris-Hamlet Hospitaler)

Se mere: Blogger Josefine Valentin: Botox burde ikke være tabu

Det er blandt andet en af årsagerne til, at antallet af behandlinger vokset år for år, mener Ninna Hjardemaal, kosmetisk sygeplejerske ved Aleris-Hamlet Hospitaler.

– Tilbage i 1996 (da Restylane kom på markedet, red.) var der ikke så meget viden om, hvad der virkede. De forsøgte sig frem og lagde primært midlet ind i selve rynkerne for at reducere dem for eksempel i linjerne fra hver side af næsen og ned til munden, forklarer Nina Hjardemaal.

– I dag ved vi, at det er mere effektivt at give fylde oppe ved kindbenet, så huden dermed bliver trukket op i hele ansigtet. Vi har generelt større viden om, hvordan vi kan forstærke eller underspille ansigtstræk ved den enkelte.

Behandlingerne er forskellige fra patient til patient og afhænger af den enkeltes behov, ønsker og muligheder. (Foto: All Over)

Se også: Tanja havde store problemer med sved under armene: Endelig er jeg fri

Restylane består af hyaluronsyre, der naturligt produceres i huden, men som kroppen nedbryder efter 24 timer.

Virksomheden bag Restylane fandt nøglen til at stabilisere stoffet, så det forbliver under huden i mange måneder.

Runde kvinder og mænd med kant

Hos landets største udbyder af skønhedsbehandlinger, Aleris-Hamlet Hospitaler, kan man mærke en større efterspørgsel, også blandt mænd, der udgør omkring 20 procent af dem, der får behandlingen.

Selv om det er meget individuelt, hvad kunderne efterspørger, når de i samarbejde med en kosmetisk sygeplejerske afstemmer forventinger ved en obligatorisk forundersøgelse, er der alligevel et mønster i ønskerne.

Det er måske ikke så underligt, for forskning har vist, at mennesker på tværs af kulturer er udbredt enige i, hvad der udgør et kønt ansigt.

aleris-hamlet, plastikkirurgi, silikone bryster, brystforstørrende operation, bryster, kroppen, krop, kvindekroppen, kirurgi, bodyimage, botox
Kvinder er særligt begejstrede for behandlingen. (Foto: All Over)

For kvinder gælder det et ansigt, hvor linjerne fra hage til kinder, op over øjnene og ned til næsen udgør en blød hjerteform.

– For at opnå denne form gør vi ofte kinderne mere runde ved at lægge fillers ind ved kindbenet og hele vejen tilbage til tindingen, så man opnår nogle dejlige æblekinder. Harmoni i ansigtet er også vigtigt, så når vi har lavet kinderne mere runde, er det ofte en god ide også at give læberne mere fylde, så det passer sammen. Mange kvinder ønsker sig også en skarpere kæbelinje, da det giver et yngre udtryk, fortæller Ninna Hjardemaal.

Se også: 14 sejlivede myter om plastikkirurgi

restylane, aleris-hamlet hospitaler, ansigt, ansigtsform, rynker, behandling, plastikkirurgi, kosmetisk behandling, kosmetisk, kosmetisk sygeplejerske, idealer, skønhed, kroppen, mænd, kvinder, kæbe, hjerteformet, firkantet
Ninna Hjardemaal er kosmetisk sygeplejerske ved Aleris-Hamlet Hospitaler. (Foto: Aleris-Hamlet Hospitaler)

Idealet for mænd er nærmest modsat det for kvinder. Det er i stedet et firkantet ansigt med en stærk hage.

– De fleste mænd ønsker derimod en bredere kæbelinje, der giver et maskulint udtryk, som man kender det fra eksempelvis Brad Pitt. Det kan vi opnå ved at lægge fillers langs kæbebenet, fortæller Ninna Hjardemaal.

Du kan læse mere om behandlingen af ansigtsformen med Restylane, som Aleris-Hamlet Hospitaler tilbyder.

restylane, aleris-hamlet hospitaler, ansigt, ansigtsform, rynker, behandling, plastikkirurgi, kosmetisk behandling, kosmetisk, kosmetisk sygeplejerske, idealer, skønhed, kroppen, mænd, kvinder, kæbe, hjerteformet, firkantet
En ansigtsform som skuespilleren Brad Pitts er meget populær. (Foto: All Over)

· Mere fra samme kategori ·