Læs også:

Close

Blogger Josefine Valentin: Botox burde ikke være tabu

Annonce for Aleris-Hamlet  | 

Bloggeren Josefine Valentin bruger både Botox og Restylane:

– Man behøver ikke være en ubegavet dulle, fordi man går op i sit udseende, siger hun

Selv om flere tusinde danskere hvert eneste år får foretaget plastikkirurgiske indgreb og forskønnende behandlinger, så er der stadig en del tabu og ikke mindst fordomme omkring det at ville give naturen lidt ekstra hjælp med for eksempel Botox. Men det giver Josefine Valentin ikke meget for.

Bloggeren fra Aalborg er nemlig helt åben overfor sine mange tusind følgere på Instagram og på sin blog, Josefinevalentin.dk, om de skønhedsbehandlinger, hun får lavet:

– Jeg har kun fået positive og nysgerrige reaktioner på, at jeg får lavet Botox. Det forhindrer også snakken i krogene, når jeg er åben om det. Jeg synes ikke, at man behøver være en ubegavet dulle, fordi man går op i sit udseende. Man kan godt være en kvinde med ben i næsen og stadig ville se godt ud. Det står jeg ved, siger Josefine Valentin til MY DAILY SPACE.

josefine valentin, blogger, blog, skønhed, kvinde, kvindekroppen, skønhedsbehandlinger, behandlinger, indgreb, plastikkirurgi, kosmetisk behandling, kosmetik, restylane, botox, privathospitalet aleris-hamlet, aleris-hamlet, læber, rynker, ungdom, udseende, selvværd, selvtillid, lip fillers
Josefine Valentin bryder tabuer på sin blog. (Foto: Privat)

Læs også: NEWS: Hver tredje ung ønsker et skønhedsindgreb

Fik Botox for sin voldsomme migræne

Siden 2012 er Josefine blevet behandlet med Botox. Beslutningen om at forsøge sig med den udglattende behandling kom dog i første omgang ikke fra et ønske om glattere hud. Den kom af et ønske om at slippe for voldsomme migræneanfald.

– Jeg arbejder som SOSU-assistent ved Aalborg Kommune. I 2008 var jeg på arbejde, jeg sagde godmorgen til en patient og besvimede umiddelbart efter. Flot, at det er mig, der skulle bæres ud på en båre, når jeg skal forestille mig at tage vare på patienten. Jeg faldt bagover og knaldede baghovedet ned i det stenhårde hospitalgulv, hvilket resulterede i kraniebrud to steder, fortæller Josefine.

josefine valentin, blogger, blog, skønhed, kvinde, kvindekroppen, skønhedsbehandlinger, behandlinger, indgreb, plastikkirurgi, kosmetisk behandling, kosmetik, restylane, botox, privathospitalet aleris-hamlet, aleris-hamlet, læber, rynker, ungdom, udseende, selvværd, selvtillid, lip fillers
Josefine blogger fra Aalborg og har flere tusinde følgere på Instagram. (Foto: Privat)

Flere måneder efter lå hun i sengen med voldsomme hovedpiner, der påvirkede både hendes arbejde og privatliv.

– Jeg læste en artikel om en kvinde, der havde forsøgt sig med Botox og efterfølgende var sluppet af med sin migræne. Kvinden på billedet lignede ærlig talt en solstråle, der ikke ejede en eneste bekymring i livet. Jeg tænkte “hvad har jeg egentlig at tabe”? Min hovedpine kan ikke blive værre, og smukkere vil man da altid gerne se ud, fortæller Josefine.

josefine valentin, blogger, blog, skønhed, kvinde, kvindekroppen, skønhedsbehandlinger, behandlinger, indgreb, plastikkirurgi, kosmetisk behandling, kosmetik, restylane, botox, privathospitalet aleris-hamlet, aleris-hamlet, læber, rynker, ungdom, udseende, selvværd, selvtillid, lip fillers
Josefine Valentin viser sig både med og uden makeup for at vise forskellen i det look, det giver. (Foto: Privat)

Læs også: 10 spørgsmål og svar: Det skal du vide, inden du får Botox

Bruger den samme sygeplejerske den dag i dag

Josefine talte efterfølgende med en veninde, der havde haft store problemer med migræne også. Hun anbefalede Josefine, at hun tog fat i sygeplejersken Ninna Hjardemaal, der er ansat ved Privathospitalet Aleris-Hamlet.

– Jeg var nervøs, men Ninna var god og dygtig til at forklare, hvordan og hvorfor hun gjorde, som hun gjorde, fortæller Josefine.

Hun fortsætter;

– Det var et fantastisk resultat, min hud blev strammet op og ujævnheder som fuger og rynker forsvandt. Nu føler jeg, at jeg bliver fem år yngre at se på. Det er vildt flot. Jeg er overrasket over, hvor naturligt det ser ud, for jeg frygtede, at det ville se vildt kunstigt ud. Bonuseffekten var desuden også, at migrænen forsvandt.

josefine valentin, blogger, blog, skønhed, kvinde, kvindekroppen, skønhedsbehandlinger, behandlinger, indgreb, plastikkirurgi, kosmetisk behandling, kosmetik, restylane, botox, privathospitalet aleris-hamlet, aleris-hamlet, læber, rynker, ungdom, udseende, selvværd, selvtillid, lip fillers
Josefine Valentin er meget glad for sine kosmetiske behandlinger. (Foto: Privat)

Se mere: Hver tiende vil have bryster eller Botox i 2017

Mod på mere

Efter at have prøvet Botox i nogle år, fik Josefine mod på at prøve at få lavet læber, men det krævede et langt tilløb.

– Jeg har altid været ked af min overlæbe, den har altid været en meget tynd streg, så jeg fik lavet Restylane oppe ved en anden læge, lang tid før jeg kom til Aleris-Hamlet, fortæller Josefine.

Lægen lagde Restylanen forkert, så den endte i stedet i stykket mellem overlæben og næsen.

– Det lignede, at jeg gik rundt med en appelsinskal inde under overlæben, siger Josefine.

josefine valentin, blogger, blog, skønhed, kvinde, kvindekroppen, skønhedsbehandlinger, behandlinger, indgreb, plastikkirurgi, kosmetisk behandling, kosmetik, restylane, botox, privathospitalet aleris-hamlet, aleris-hamlet, læber, rynker, ungdom, udseende, selvværd, selvtillid,
Josefine Valentin får Restylane i læberne og er rigtig glad for det. (Foto: Privat)

Hun gik med den store læbe i et helt år, før Restylanen forsvandt af sig selv. Forskrækkelsen havde stadig ikke lagt sig, da Josefine begyndte at få lavet Botox ved Ninna Hjardemal hos Privathospitalet Aleris-Hamlet, men efter nogle år med Botox-behandlinger, lagde Josefine sine læber i sygeplejerskens hænder.

– Ansigtet er det første, man ser på et andet menneske, så jeg turde ikke få det gjort igen. Men Ninna fortalte mig, at hun havde speciale i læber, og at hun gerne ville give mig en god oplevelse. Jeg sagde ja, fordi tilliden til Ninna og Aleris-Hamlet er blevet bygget op gennem årene. Jeg har kun modtaget kompetent behandling, og de ansatte er meget søde, fortæller Josefine.

josefine valentin, blogger, blog, skønhed, kvinde, kvindekroppen, skønhedsbehandlinger, behandlinger, indgreb, plastikkirurgi, kosmetisk behandling, kosmetik, restylane, botox, privathospitalet aleris-hamlet, aleris-hamlet, læber, rynker, ungdom, udseende, selvværd, selvtillid, lip fillers
Josefine Valentin anbefaler, at man finder en ordentlig behandler. (Foto: Privat)

Josefine blev meget glad for resultatet og er fortsat med Restylane-behandlingerne i årene efter. Til alle kvinder, der går med tanker om at prøve Botox, siger hun:

– Just do it. Jeg har kun haft positive oplevelser med det – prøv det, og hvis du ikke kan lide det, forsvinder det igen efter et halvt år. Sørg for at gå til et ordentligt sted som Aleris-Hamlet. Mange har kampagner og rabatter, men det betyder noget, at det er kompetent personale, der behandler dig og ikke bare sprøjter noget i dig, som de har fundet nede på gaden.

josefine valentin, blogger, blog, skønhed, kvinde, kvindekroppen, skønhedsbehandlinger, behandlinger, indgreb, plastikkirurgi, kosmetisk behandling, kosmetik, restylane, botox, privathospitalet aleris-hamlet, aleris-hamlet, læber, rynker, ungdom, udseende, selvværd, selvtillid, lip fillers
Josefine blogger også om mode og skønhed. (Foto: Privat)

Se også: 14 sejlivede myter om plastikkirurgi: Sandt eller falsk?

Gør det, der gør dig glad

Josefine fortæller om meget andet end Botox og Restylane på sin blog. Også makeup, familielivet, mode og hunden Karla fylder en del på den åbne bloggers medier. Josefine har også brugt sin blog til at dele ud af andre private ting, såsom det faktum, at hun har valgt at bruge paryk, fordi hendes naturlige hår er meget tyndt og fint.

Der er en god grund til åbenheden.

– Det har gjort mig tyve kilo lettere, at jeg kan tale åbent om de her ting. Det er ikke på grund af dårligt selvværd, at jeg får lavet Botox, hår og så videre, men fordi det er noget, jeg vil og som gør mig glad, siger Josefine.

josefine valentin, blogger, blog, skønhed, kvinde, kvindekroppen, skønhedsbehandlinger, behandlinger, indgreb, plastikkirurgi, kosmetisk behandling, kosmetik, restylane, botox, privathospitalet aleris-hamlet, aleris-hamlet, læber, rynker, ungdom, udseende, selvværd, selvtillid, lip fillers
Josefine Valentin tror på, at man skal være tro mod sig selv. (Foto: Privat)

Hun giver et kærligt råd med på vejen til de kvinder, der ikke gør det, de vil, på grund af det, andre måske vil tænke om dem.

– Op i røven med, hvad andre tænker. Oftest foregår kritikken inde i ens eget hoved. Særligt kvinder kan køre sig selv helt ned og nedgøre sig selv. Gør det, du har lyst til, uanset hvad andre siger, slutter Josefine.

Du finder Josefine Valentins blog her og hendes Instagram her.

Vil du gerne vide mere om Botox og Restylane, kan du klikke her og læse mere om behandlingerne hos Privathospitalet Aleris-Hamlet.

josefine valentin, blogger, blog, skønhed, kvinde, kvindekroppen, skønhedsbehandlinger, behandlinger, indgreb, plastikkirurgi, kosmetisk behandling, kosmetik, restylane, botox, privathospitalet aleris-hamlet, aleris-hamlet, læber, rynker, ungdom, udseende, selvværd, selvtillid, lip fillers
Josefine Valentin deler livet med sin mand, sin papdatter, sin søde hund og også den lille ny, hun bærer på i maven. (Foto: Privat)

· Mere fra samme kategori ·