Læs også:

Close
ellos, neglelaktrend

De 4 største neglelaktrends i efteråret 2017

Annonce for ellos  | 

Mangler du inspiration til fingerspidserne? Her er efterårets fire største neglelaktrends

Når der skal farve på fingrene, er det nogle gange rart at få lidt inspiration, så du ikke ender i den samme, gamle røde, og hvis du er manicurebesat, som så mange af os andre, så ved du, at neglelak ikke bare er neglelak.

Vi har udvalgt fire af de helt store neglelaktrends dette efterår, og der er  heldigvis noget for enhver negletip.

Læs også: Ny neglelak fortæller, om din drink er dopet

Beige negle au naturelle

Neglelaktrends kan være enormt komplicerede, men her er altså en, der er let at følge.

Da Alexander Wang viste efterårskollektionen frem, havde flere af modellerne beige, “nøgne” negle. Det er et look, der er relativt nemt at opnå, da flere mærker selvfølgelig laver lakker i den afdæmpede og trendy farve.

all over, ellos, neglelaktrends, beige neglelak

Beige lak fra Beauty by ellos i farven London Nude, 39 kr., ellos, beige lak fra Sally Hansen i farven Birthday Suit, 119 kr., ellos, beige lak fra IsaDora i farven Soft, 69 kr., ellos

 

Kontrastfarver

Er du en af dem, der er glad for at koordinere dine outfit og gå tone i tone? Så prøv at skabe en kontrast med en neglefarve, der skiller sig ud fra dit look.

Her er det et street style-foto, hvor en kvinde har holdt sit outfit i røde nuancer og sat det sammen med forskellige blå farver på sine iøjnefaldende negle.

all over, ellos, blå neglelak, neglelaktrends

Blå glimmerlak fra ciaté i farven Jewel, 99 kr., ellos, blå lak fra essie i farven Aruba Blue 92, 119 kr., ellos, chrom-top coat fra IsaDora, 79 kr., ellos

 

Dyreprint på fingerspidserne

Dyreprint får en revival igen og igen, og dette efterår er det også dine negle, der skal bære det populære mønster. Prøv for eksempel at lave en omgang zebrastriber på neglelene – men sørg for at have god tid!

Her er det en model, der bærer trenden til designer Emilio Puccis efterårsshow.

all over, ellos, zebrastribede negle, dyreprint, neglelaktrends

Hvid lak fra essie i farven Make the cut, 119 kr., ellos, sort lak fra makiash i farven Black ebony, 89 kr., ellos, top coat fra ciaté, 119 kr., ellos

 

All in på de vilde farver

Hvis du er langt fra at være den afdæmpede, elegante type, så er der naturligvis også negletrends til dig! Du behøver ikke gøre præcis som modellen herunder, men flere stærke farver, neglepynt og mønstre på udvalgte negle er alt sammen noget, der er fashionabelt denne sæson.

all over, ellos, neglelaktrends

Rød lak fra Depend 7 day i farven Dramatic camelia, 39 kr., ellos, blå lak fra L’Oréal i farven 668 Bleu Royal, 69 kr., ellos, grøn lak fra Formula Pura i farve 18, 60 kr., ellos

 

Kilder: Glamour, All Over

Billeder: Ellos, All Over

Læs også: Negleprodukter er for dårligt mærket

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

· Mere fra samme kategori ·