Læs også:

Close
illustration skønhed

Mine fem favoritter – disse skønhedsprodukter vil jeg aldrig kunne undvære

Skønhed  | 

Vi har dem alle sammen: Produkterne, som vi bare ikke kan undvære. Dem, som man går i panik over, at der ikke er mere tilbage af

Jeg kunne selvfølgelig vælge mange favoritter, og mit arsenal af skønhedsprodukter er ganske stort. Men hvis nu jeg skulle udvælge fem produkter, som jeg ville ønske var selvopfyldende, så må det være disse.

 

Facial mist til at opfriske allergikeren

Her har jeg faktisk ikke en, men mange favoritter. Men her er det mere, hvad den kan; nemlig at friske ansigtet op med få pust. Jeg har altid en på mig, i håndtasken, på mit skrivebord eller i kufferten. Jeg eeeeelsker dem! Når jeg i foråret rammes af pollenallergi og er ved at rive øjnene ud, så er en ansigts-mist nok det bedste, der findes.

Denne fra phFormula er dog en af mine favoritter. Den er ikke billig, men den er fantastisk. P.O.W.E.R både renser, fugter og giver anti-age i et pust. Og så giver den hurtig og effektiv opfriskning. Denne her mist kan i øvrigt også bruges som en serum; altså under den almindelige dag- og natcreme. Men altså også i løbet af dagen til at refreshe.

pHformula

P.O.W.E.R. fra pHformula, 399 kroner. Nærmeste forhandler på 70 21 10 70

Læbepomaden, der heler sår

Jeg elsker også læbepomader, og ligesom der findes et utal af rigtig gode, så findes der også rigtig mange, der bare lægger sig som en film ovenpå læberne og mere tilfører lidt shine og gloss end egentlig at pleje læberne. Og det er det, jeg vil have: Pleje.

For om det er sommer eller vinter, så er de stakkels læber meget udsatte. For nylig fik jeg et lille sår i siden af munden, og det var ikke et forkølelsessår. Da var jeg samtlige af mine læbepomader igennem, og ingen tog såret.

Til sidst kapitulerede jeg og gik i Matas, og jeg fik god vejledning og endte med at købe denne fra Nuxe. Den er nu min absolutte favorit, for på under et døgn havde den hele såret. Den er mere sådan lidt salveagtig. Men nøøøj den er god altid at have ved hånden. Den indeholder akaciehonning og karité-ekstrakt, der begge arbejder på at genopbygge, og så er den uden parabener.

Nuxe læbebalsam

Nuxe-læbebalsam, 130 kr., matas.dk

Håndcremen, jeg altid vender tilbage til

Jeg hader tørre hænder. Det er grimt, det føles irriterende, og man ser sådan lidt ussel ud. Selv med flotte negle og måske neglelak går det bare ikke at have tørre hænder.

Jeg har altid en lille håndcreme i tasken eller på bordet. Den må gerne dufte godt og være lidt fed i det. Og så kan den altid lige komme på et tørt skinneben om sommeren eller albuer, der skulle have været holdt lidt bedre.

Jeg har gennem årene prøvet mange. Men denne fra The Body Shop er en, jeg ofte vender tilbage til. Konsistensen er god, og den dufter dejligt. Og så er prisen god!

Body shop håndcreme

The Body shop-håndcreme, 100 kr., bodyshop.dk

Blush er stærkt undervurderet

Blushen er et fantastisk produkt, og også et lidt overset et af slagsen.

Det er nok det produkt, jeg mindst kan undvære af makeupprodukter. Jeg bruger den hver dag – måske ikke en søndag, hvor jeg ikke kommer ud af døren, men ellers altid.

En blush kan gøre ethvert træt ansigt noget godt. Du kan også bruge den som lidt farve på øjnene, der giver glød. Du skal bare vælge en farve, der passer både til din hudfarve vinter og sommer. Det vilde med blush eller rouge er, at de holder flere år, selv om man bruger dem hver eneste dag.

Denne fra Tromborg er min favorit. Den er i farven vintage.

Tromborg brush

Tromborg-blush, 180 kr., matas.dk

Leave in conditioner: Nem og hurtig styling, der plejer

Jeg har noget med spray – jeg elsker, hvor nemt det er at bruge dem. Og en leave in conditioner er et must i min taske. Jeg elsker lækkert, blødt hår, og at kunne komme conditioner i til sidst for at shine det lidt op er det bedste.

Denne fra Sachajuan er jeg ret glad for. Det er en let og oliefri spray conditioner, som udreder håret og gør stylingen lettere. Ocean Silk Technology giver fylde og superglans, samtidig med at hår og hovedbund plejes.

SACHAJUAN_Leave_in_Conditioner

Sachajuan-leave in conditioner, 150 kr., magasin.dk

Læs også:

Martsfund

martsfund

Pak den perfekte træningstaske

træningstaske

· Mere fra samme kategori ·