Læs også:

Close
tarme, humør, helbred, oxytocin, overvægt, hjernen, sindet, psyken, kroppen, kvindekroppen, sundhed, mentalt helbred, laks, omega 3, fedt, dopamin, lykkemolekylet, cannabinoider, adrenalin, dopamin, gaba, angst, depression, stress, kontakt, berøring,

Pak den perfekte træningstaske – så er du klar til en tur i fitnesscentret

Sundhed  | 

Vil du gerne pakke den bedste og mest motiverende træningstaske, men aner ikke, hvad der skal i den?

Vi er mange, der har de bedste intentioner om at komme ned i fitnesscentret mindst et par gange om ugen. Men alligevel bliver det ofte ikke helt, som man drømmer om.

Hvis nu outfit og indhold i din træningstaske bare var spot on, ville det så hjælpe? Jeg har samlet ting, som i hvert fald kunne få mig til at hoppe på cyklen og tage i centret med det samme.

Husk, at træningstøj også er moderne uden for fitnesscenteret. (Foto: All Over)

Sports-bh

Sporty nyhed fra Chantelle. Den funktionelle og yderst komfortable Medium Impact sports-bh fra Chantelle giver dig mulighed for at bevæge dig frit, mens du dyrker sport.

Den er udviklet til brug under træning af mellem intensitet eller til den mellemstore eller lille barm. Samtidig får barmen en flot rund form og optimal støtte.

Den nye sports-bh har et moderne, stilfuldt design og er lavet i et åndbart spacer-materiale. I serien fås også en bh til yoga/lav intensitet, en BH til højintensiv sport samt leggins i matchende design.

chanelle sportsbh

Sports-bh fra Chanelle, 550 kr., forhandles i Femilets butikker i hele landet

Løbebluse

Varm og tør inderst inde. Selv om løb er en af de mest effektive måder at holde kroppen i gang på, kan det være svært at få slæbt sig selv af sted på løbeturen – og især at holde motionen ved lige.

Du kan gøre meget selv for at holde motivationen oppe som eksempelvis at aftale en fast løbedag med en veninde eller købe nyt, lækkert og behageligt løbetøj.

Helly Hansens Warm Freeze 1/2 Zip Baselayer, der fås i forskellige farver og mønstre, består af en optimal kombination af det lette og hurtigttørrende Lifa Dry i det inderste lag og 100 procent blød og isolerende merinould i det ydre lag, der holder kroppen dejlig varm og tør på løbeturen.
helly hansen træningsbluse

Helly Hansen løbebluse, 600 kr., hellyhansen.com

Top eller let trøje

En top eller en lille, let trøje er god at have med, og hvorfor ikke vælge en pæn en, når du alligevel er ved at pakke tasken?

Denne her fra Adidas er åndbar og i jersey, og så har den en dyb, rund hals, hvilket er pænt. Du har sandsynligvis sports-bh’en inde under, så brysterne ikke falder ud. Vær opmærksom på, at den ikke kan vasks ved høje grader på grund af printet.

Adidas top

 

Adidas trøje, 199 kr., zalando.dk

Leggings

Lækre leggings fra Reebok med ekstra længde giver dit fitnessoutfit et trendy look.

Materialet føles let med en stretchy blanding af polyester og elastane. De er endda også lavet i svedtransporterende speedwick-materiale, som holder dig tør og kølig. Dejligt.

Reebok leggings

Reebok leggings, 350 kr., sportsmaster.dk

Drikkedunk med Appelt

Eller næsten … Men du kan vælge det bogstav, du vil have på (og derfor har jeg valgt A, der passer til mig efternavn). Det er smart. Den personlige drikkedunk er med AJ Vintage ABC-typografi tegnet af Arne Jacobsen in 1937.

Flasken er designet af Arne Jacobsens barnebarn, Tobias Jacobsen. Flaskerne kan komme i opvaskemaskinen og er fri for BPA.

magasin drikkedunk

Drikkedunk med bogstav, 149 kr., magasin.dk

Taske til det hele

Tasken fra Nike hedder “Effortless”, er let at fylde og kan sagtens bruges som en cross over.

Den fås i den viste farve og i turkis. Det er jo forår snart, så der må gerne komme lidt knald på farverne, også selv om det er til dit træningstøj, synes jeg.

Nike taske

Nike taske, 300 kr., sportsmaster.dk

Sneakers

Modellen Iniki fra Adidas er både fed og god at bruge, når du skal til fitness.

Adidas sneakers

Op med håret

Har du langt hår, så kender du til, hvor irriterende og varmt det kan være, at have sine lange lokker slaskende rundt på ens svedige krop. Brug hårelastikker, der skåner håret, som de her.

hårelastikker

Hårelastikker, pakke med tre 39 kr., nicehair.dk

Mobil- og nøgleholder

Det kan godt være, du tænker, at du ikke behøver hverken mobil- eller nøgleholder, men jeg lover dig, at det er en god investering, så du ikke står og bruger dyrebar tid i træningscenteret på at fedte med mobil, høretelefoner og skabsnøgler i stedet for at få pulsen op.

Den er ikke køn, men megaanvendelig.

mobilholder
Mobilholder, 79, kr., mytrendyphone.dk

Til brusebadet

Hygiejne er altid vigtigt, især efter træning. Med denne lette og friske showergel til hele kroppen, der har en forfriskende og mild duft, er du både frisk og ren bagefter.

Den indeholder antioxidativ havtorn, der hjælper med at beskytte hudens naturlige barriere, så den forbliver frisk og velplejet. Den er også tilført anti-inflammatorisk hyldeblomst og glycerin, der giver dejlig fugt til huden, og så har den ingen parabener.

Matas Havtorn Showergel

Matas showergel, 44,95 kr., matas.dk

Håndklæder skal der til

Sorry, men hvis du ikke kommer til at svede, så har du ikke trænet hårdt nok. Sørg for at have flere håndklæder med i træningscenteret; et lille, som du kan bruge undervejs og et til to større badehåndklæder til badet.

Ellos har et håndklædesæt i serien Elise med seks dele i en pæn, blå nuance. De er i 100 procent bomuld og kan vaskes ved 60 grader.

 

ellos håndklæde

Håndklæder fra Ellos, sæt med seks dele 299 kr., ellos.dk

Forkælelse og pleje

Uanset hvor smadret du er efter træningen og hvor lidt eller meget, du har kunne præstere lige præcis den dag, er det altid en sejr at komme af sted.

Det er også vigtigt, at du plejer din krop og dine muskler ordentligt og giver dem næring, så de kan restituere og blive stærke og sunde.

Get Startet er proteinshakes fra Nutrilett, der er lavet på havremælk og er idelle for den, der følger en diæt med få kalorier. Begge shakes har et højt indhold af protein og fibre, og lavt sukkerindhold, og de kommer i smagesvarianterne chokolade og hindbær.

Vil du hellere have noget at tygge på, så kan du vælge proteinbarer. Her er Maxims proteinbarer med saltet karamelsmag, 40 procent proteinindhold og næsten ingen sukker gode for kroppen og ren selvforkælelse efter en hård træning.

Vil du gerne have noget, der knaser lidt, kan du også kaste dig over Smart Meal fra Nutrilett med smagen Nutty Caramel.

Lækre proteinrige snacks bygger dine muskler op, mætter og giver fornyet energi. Nutriletts shakes koster 24,95 kroner, og Nutriletts bar koster 21,95 kroner og kan alle købes i Bilka, Føtex, Kvickly og SuperBrugsen. Baren fra Maxim koster 21,95 kroner og kan købes i velassorterede dagligvarebutikker.
Læs også:
 

Vegansk supermarked

· Mere fra samme kategori ·