Læs også:

Close
martsfund

Martsfund – her er forårets spirrende skønhedsnyheder

Skønhed  | 

Marts er fantastisk, for nu er foråret over os. Og derfor skal vi også mere ud og har derfor mere fokus på os selv og udseendet. Jeg har samlet lidt skønhedsnyheder, som jeg synes, at du skal kende

Jeg elsker, når man opdager nye produkter i butikkerne. Og der vrimler jo med nyheder her i forårets lysere dage. Jeg har mine favoritter, som nok aldrig skiftes ud. Men de forskellige mærker er så dygtige til at komme med nyheder, man ikke kan undvære eller som er så forbedret eller revolutionerende, at de bare må afprøves.

martsfund

Highligher uden shimmer og glitter

Vi har brugt det i spandevis, men nu prøver vi en af de helt nye og helt plain highlighters som denne fra Benefit netop kommet i Sephora. Den giver en helt naturlig, mat glød. Jeg synes, den virker meget naturlig, og jeg kan nøjes med et enkelt lag. At krukken så også er meget girlish, gør mig kun ekstra glad.

Sephora Benefit_

Benefit Shy Beam, 225 kr., kan købes i Sephora-butikkerne

Bumser gå væk

Selvom man ikke er teenager længere, så er vi mange, der kan få en bums i ny og næ for eksempel op til menstruation. Derfor er det også godt at kende gode produkter, der kan hjælpe med at få fjernet dem i en fart. jeg har fået to piger til at teste produkterne fra LactoClear, der er fyldt med mælkesyrebakterier. Og pludselig er kampen mod uren hud ikke så svær. For de virker faktisk. Der findes både en exfoliator, rense- og dagcreme i serien, der bekæmper urenheder og bumser med den aktive ingrediens Lactopad, der stammer fra mælkesyrebakterieteknologien. Og du kan få et introduktionssæt, så du selv kan afprøve det til en rigtig god pris.

LactoClear

introsæt fra LactoClear, 99 kr., lactoclear.dk

Hårmirakler

Jeg er ret stor fan af mærket ogx, som jeg ofte har købt, når jeg var i USA. Men nu kan det jo heldigvis fås i Danmark, og jeg er blevet ret stor af denne plejende serum, der er rig på antioxidanter og som virkelig udglatter, beskytter og giver mit hår smuk glans. Den indeholder nærende kokosolie, styrkende keratin proteiner, plejende avocado-olie og fugtgivende kakaosmør og så er den sulfater og natriumchlorid.  Lidt i spidserne hver dag gør en forskel i mit hår.

ogx brazilian keratin

ogx hårserum, 89,95 kr., matas.dk

Forårsforelsket negle

Sikke noget vrøvl. Men jeg bliver da lidt forelsket i de her forårsfarver fra Essie. Kan man andet end elske de farver? Eneste problem er, at de alle er pæne. Men min favorit er nok tintet love. Du kan også kombinere et par af dem og for eksempel tage farverne på skiftevis. Og det gode ved de her lakker er i øvrigt, du behøver ingen under- eller overlak.

 

Essie

Treat Love & Color Essie-lakker, 99,95 kr., matas.dk

Læbeskrubber

Den er smart og god her i den sidste kolde tid. For de stakkels læber har haft det hårdt i en lang vinter. Så denne læbe skrub fra Sephora er en nem måde at tage den døde hud væk på. Den ligner bare en læbepomade men indeholder små korn, så døde hudceller nemt fjernes. Dermed at læberne klar til ny fugt fra din læbepomade.

Sephora læbeskrub

Sephora læbeskrub, 45 kr., kan købes i Sephora-butikkerne

7 dages treatment

Weleda har udviklet en sjov, lille 7 dages treatment til ansigtet. Det er en foryngende og fugtgivende kur med ansigtsolie, der har den effektive hybenkerneolie som den vigtigste ingrediens men også med de nærende og antioxidant rige olier som mandelolie, jojobaolie, kæmpenatlysolie og ferskenkerneolie gør huden blød, glat og regenereret. Der er en lille ampul til hver dag, som du påsmører aften, før du skal sove. Den må gerne masseres lidt ind, så giver den et bedre resultat. Jeg elsker de der kure, masker og andet, som ikke koster en formue, men som man helt åbentlyst kan se virker. Lidt som når man har fået en ansigtsbehandling. At gøre det på denne måde er bare billigere.

 

weleda treatment

7 dages ansigtskur, 145 kr., kamilleshop.dk

Drik sukkertrang væk

Jeg elsker sukker – desværre. Jeg elsker også te. Så måske er det lidt mit held. For nu er der kommet en te, der kan tage min værste sukkertrang på to uger. Det er en lækker oolong-te med bl.a. kanel, lakrids og appelsinskal. Og man skal drikke to kopper om dagen. Jeg har nu prøvet den nogle dage. Og jeg synes faktisk, at den virker. Og så smager den altså godt.

Love tea

Love Tea te mod sukkertrang, 139 kr., dmskincare.dk

Favoritter til dine bryn

Tweezerman er mit absolut pincet-favoritmærke. Og nu introducerer de en pincet og brynformer i lille størrelse i et smukt læderfutteral. Det er altså perfekt at have i håndtasken og at tage med på rejsen eller bare når du “er afsted”. Den lille er til hårstrå, der vokser indad. Og det gode ved det er, så ved du ALTID, hvor pincetten er. Hvor mange gange har man ikke måtte bruge halve timer på at lede alt igennem på badeværelset, fordi den lille satan har forputtet sig.

Tweezerman sæt

Tweezerman sæt, 299 kr., nærmeste forhandler på 40 26 19 11

Wipe – wipe – wipe vinteren væk

Jeg indrømmer det, jeg har noget med wipes. Måske er det mit dovne gen, der bare elsker det, at det er mega nemt. Men der er noget lækkert ved bare at kunne tage sådan en vådserviet op. Og vupti har du ren og lækker hud. Jeg er vildt fan. Nu er der kommet nye hos Sephora. De er eksfolierende og fjerner døde hudceller. Den grå variant her med kul både renser og detoxer, så brug den ikke for ofte.

sephora wipes

Sephora wipes, 55 kr., kan købes i Sephora-butikkerne

Tørshampooen til alle der ikke elsker tørshampoo

Her er produktet til alle dem, der ikke har overgivet sig og er mega fan af tørshampoo. Björn Axén har nemlig udviklet en tørshamppoo til dem, der normalt ikke kan lide at have følelsen af produktet i håret.  Og det gode er, at den faktisk også kan bruges i længderne, så det vil sige over det hele håret. Dry Shampoo Soft Touch giver en let struktur og fyldighed uden at håret bliver klæbrigt eller stift. Og så er der ingen synlige rester i mørkt hår. Der er vitamin B5 i, der blødgør og genfugter, og risstivelse opbygger struktur og volumen og absorberer overflødigt fedt.

Björn Axén tørshampoo

Björn Axén tørshampoo, 140 kr., matas.dk

Forårsbotanik til håret

Der er kommet fire nye hårserier fra L’Oréal, som hedder Botanicals. Og jeg var fan nærmest fra første minut. Det er fedt, at der er fire serier, så man altid kan finde et produkt, der passer til hårets “befindende”. Nogle gange mangler man fylde, nogle gange shine. Jeg har dog allerede fundet et absolut favoritprodukt i serien Geranium. Det er Shine Vinegar leave in sprayen. Den dufter fantastisk, og den giver den blødeste struktur i håret og giver naturligt shine til håret. Priserne er også perfekte; fra 59,95 kr. De fire serier hedder Safflower (næring til udtørret hår), Coriander (styrke til skrøbeligt hår), Camelina (til utæmmeligt hår) og Geranium (til glansløst hår). Nedenfor er dog kun vist Geranium.

Botanicals

Botanicals shine spray, 79,97 kr., matas.dk

Face powder jeg bare må eje

Den er pæn, den er god og den gør noget godt for mine kinder. Den er i baby-pink nuance, der giver en fin ansigtsglød lige meget om du bruger den som blush eller setting powder. At boksen så nærmest også er noget af det fineste, jeg nogensinde har set gør det jo ikke dårligere.

benefit rouge

Benefit face powder, 295 kr., kan købes i Sephora-butikkerne

Forårets deodorant uden grimme pletter

Du kender det sikkert. Har lige købt en ny lidt for dyr bluse, er overlykkelig for den. Men så bruger du den der deodorant, for du sveeeeder jo også. Og en time efter er der en plet på den nye bluse. Men det slipper du for med den nye deodorantserie fra Nivea. Den giver nemlig usynlig beskyttelse (altså så du ikke lugter og sveder) uden at lave pletter og plamager på både sort og hvidt tøj.

Nivea Invisible deodorant, 34,95 kr., matas.dk

Læs også:

Pasteller

kähler mano

marengsdessert valentins

· Mere fra samme kategori ·