Læs også:

Close
Rihanna falder til en koncert (Foto: All Over)

10 slemme, pinlige og sjove koncert-fuck-ups

Underholdning  | 

Hvad end det omhandler lip singing, garderobeskift eller to venstre fødder, er det svært for kunstnerne at holde hver eneste koncert fejlfri

Vi har samlet 10 pinlige, slemme og sjove koncert-fuck-ups fra de store stjerner.

1. Det bliver ikke bedre

Mange har talt om Mariah Careys ærgerlige koncert på Times Square til nytår. Trods det store publikum samt tv-optagelser havde holdet bag ikke udført lydprøver, hvilket resulterede i en pinlig optræden, hvor Mariah Carey står irritabelt og mimer (meget lidt) med på sin egen sang. Amerikanerne ytrede sig også efterfølgende på Twitter.

2. Løbende bræk

Under Justin Biebers Believe Tour i 2012, fik han det skidt i løbet af en koncert i Arizona. Se scenen: 0:38, hvor han kaster op. Justin Bieber udtalte senere, at det var en dårlig ide at drikke mælk inden koncerten.

Vi kaster også altid op, efter vi har drukket for meget “mælk” …

3. Når lynlåsen sidder fast

It’s Britney, bitch! Vores alle sammens popdronning har givet et hav af koncerter i sin storhedstid – både gode og dårlige. Her ses Britney midt i et tøjskift, hvor lynlåsen sidder fast. Hun håndterer det overraskende godt, mens hendes backupdansere ihærdigt prøver at få tøjet af hende.

4. Aldrig giv op på en baglæns kolbøtte

Lady Gaga var i gang med The Fame Tour, da hun til en af koncerterne faldt ligeså lang, hun er. Hun var dog hurtigt på benene igen og fortsatte sin optræden. Pas på med de høje stilletter, Gaga!

Læs også: Brangelina – hele historien om Angelina Jolie og Brad Pitt

5. Marilyn Monroe nederdel

I Saint Louis fik fansene noget for pengene, da Taylor Swift lavede en “Marilyn Monroe“ på scenen og viste sine mormortrusser frem til hele salen. Efterfølgende har Taylor Swift forklaret, at der var problemer med vindmaskinen. Hvad tænker I?

6. Højt at flyve, dybt at falde

Da Pink i 2010 var i Tyskland for at give koncert, gik et akrobatisk trick i vasken, da den ene sele ikke gad at sidde ordentlig fast. Faldet var faktisk så slemt, at Pink blev hentet af en ambulance og kørt på hospitalet for at få taget røntgenbilleder.

Se 0:30, hvor Pink også udtaler:

– Ugh, fuck, det gjorde ondt.

7. Ingen fortrydelser, bare dans

Ashlee Simpson endte med den vildeste lip singing i Saturday Night Life, da bandet begyndte at spille den forkerte sang. I et febrilsk øjeblik valgte Simpson i stedet at kaste sig ud i en lille, akavet dans.

8. Klovnehår og høje sko

Skoene bliver en anelse for høje for vores RnB-dronning, da hun falder på sin Loud Tour i Canada. Hun kommer dog hurtigt på benene og performer videre.

9. “Never mind, I am not doing the show.“

Det blev kun til én sang, da Justin Bieber optrådte i Oslo i oktober, 2015. Da Bieber opdagede vand på scenen og ville fjerne det med en skjorte, hev teenagepigerne fat i ham. Her mistede han fatningen og forlod showet. Efterfølgende skrev Bieber på sin instagram:

– Jeg håndterer ikke altid tingene korrekt, men jeg er et menneske, og jeg arbejder på at blive bedre til at tænke, før jeg handler.

10. Lip singing eller ej?

Lindsay Lohan havde debut med sit nye album “Speak“ på det landsdækkende tv-show Good Morning America. Ironisk nok hedder sangen “Rumors“, og rygterne lød også hurtigt på, at hun mimede hele sangen. Lindsay Lohan og hendes manager nægtede dog hårdnakket, at hun have mimet.

Læs også:

Vores kåringer: MDS-prisen går til …
– 8 ting, du måske ikke vidste om Kardashian-klanen
– Love is in the air: De 16 bedste kyssescener

· Mere fra samme kategori ·