Læs også:

Close
Ryan Reynolds og Blake Lively med deres to børn ved Walk of Fame i Hollywood (Foto: All Over)

Og MDS-prisen går til …

Underholdning  | 

Vi springer snart ind i det nye år, og det er blevet tid til at uddele MDS-priserne til de ting og personer, der har gjort 2016 til et ganske særligt og mindeværdigt år

Hvem får mon MDS-prisen for årets tv-serie, man crush, sang, kvinde, modeitem og madtrend?

Årets tv-serie

Årets tv-serie og vinderen af MDS-prisen kan naturligvis ikke være andre end den norske teenageserie SKAM! I 2016 har sæson 2 og 3 kørt over den norske tv-kanal NRK, og danskerne har streamet som aldrig før. Hjernen bag den populære tv-serie, Julie Andem, har portrætteret den almene gymnasieelev, og folk i alle aldre har kunne relatere til de helstøbte hovedpersoner og deres udfordringer i teenageårene.

Tak til SKAM for at have ladet os blive bekendt med Vildes kosegruppa, Nooras røde læbestift, Eskild som Guru og Evaks kærlighed med “Mannen i mitt liv“. Serr … vi er godt tilfredse!

Skam vinder MDS-prisen for årets TV-serie
Læs også: Farvel til SKAM: De 30 bedste citater, ass.

Årets man crush

“You’ve made me the father of my dreams when I thought I only had ‘fun uncle’ potential.”
Ryan Reynolds til Blake Lively, 15. december 2016

Ryan Reynolds har altid været skøn, og da han for nylig modtog sin stjerne på Hollywood Walk of Fame, smeltede alle pigehjerter i miles omkreds. Ryan medbragte sin smukke kone, Blake Lively, og deres søde datter, James, samt den lille nyfødte fra september.

Takketalen viste alle Ryans gode sider, hvor han blandede sin sjove og kærlige side. Han jokede til Blake: “You are the best thing – the best thing – that has ever happened to me, second only to this star. It’s the Hollywood Walk of Fame, cut me some slack here.”

Tak til Ryan Reynolds for at være lækker, sjov, intelligent, sød og absolut have giftet sig med en af Hollywoods mest charmerende kvinder og fået to smukke piger.

Læs også: Obama siger farvel: Otte år med Barack ved roret.

Årets modeitem

Indtil 90’erne kendte vi kvinder kun til de klassiske stiletter, men da de tykke blokhæle og høje plateausko kom ind i billedet, fandt vi ud af, hvordan vi fik lidt højde på en komfortabel måde. Årets modeitem er blokhælene. Som alle andre tendenser peaker og aftager trenden, men i 2016 så vi endnu engang den berømte blokhæl i modebilledet.

Tak til blokhælen! Hvad enten det er en ankelstøvle eller en midi heel, så elsker vi, at vi kan blive højere, syne os til slankere ben og samtidig undgå smerter dagen derpå fra ømme fødder.

Det kolde og våde vejr har meldt sin ankomst. Hvilket alle nok ikke er tilfredse med, men der er ikke noget, der er så skidt at det ikke er godt for noget. Vi har samlet otte grunde til at elske efteråret nye støvler
Læs også: Tre trends, du skal kende til efteråret. (Foto: All Over)

Årets madtrend

Vi finder hele tiden på noget nyt, der skulle være det sundeste af det sundeste og under kategorien: Superfood. Sammen med chiafrø har år 2016 været acai-bærenes år! Da den lille runde frugt kun er frisk i 24 timer, efter den er blevet høstet fra træet, benyttes de primært som pulver eller i pilleform i Danmark, da det er de færreste af os, der bor i Amazon-junglen.

Tak til Acaipulver og den berømte morningbowl for at have gjort vores smoothies, skønhedsprodukter og morgenmad lækrere, sundere og mere delikate.

Acai bowl med bær (Foto: All Over)
De populære Acai Bowls er nok de mest fotograferede retter på Instagram i år. Har du et? (Foto: All Over)

Årets kvinde

“The healthier you are, the more comfortable you’ll be in your own skin. And that’s all that matters.”
Ashley Graham

I 2016 blev Ashley Graham den første plus size-model på forsiden af Sports Illustrated Swimsuit Issue. Den smukke model er 28 år, fra USA og har været model i 16 år. Ashley har udtalt, at hun mener, at alle kan være sunde og smukke uanset kropsform og størrelse, og at det er hendes pligt at uddanne unge kvinder i dette.

Tak til Ashley Graham for at være en rollemodel for piger og kvinder verden over ved at bryde kropsidealet og vise sine former frem med stolthed.

Plus size-model, Ashley Graham, der er ret lækker og mums. Billedet er fra september 2016. Hun vinder MDS-prisen for Årets Kvinde (Foto: All Over)
Du kan følge den seje plus size-model på Instagram her. (Foto: All Over)

Læs også: Jeg droppede fitnesspigerne for plus size-gudinderne på Insta og fik det meget bedre.

Årets sang

Seks år efter “Cooler than Me“ brød Mike Posner i år for alvor igennem med hittet “I Took A Pill in Ibiza“, og han vinder derfor MDS-prisen. Sangen har et lækkert beat, en dybere mening og har ligget på Top 10-listerne verden over. I sangen portrætterer Posner et nyt perspektiv til, hvordan det er at være kendt og den identitetskrise og ligegyldighed, han har følt i forløbet.

Om man enten har bemærket den smukke tekst eller i hvert fald danset til den til mange af årets fester, siger vi tak til Mike Posner for et absolut fantastisk hit. Lyt til det nedenfor.

Tak til 2016, vi glæder os allerede til 2017.

Læs også: 

– Opskrift: Ingefæris – så er der dessert
– Battle mellem dating-apps: Tinder vs. Happn
– “Hygge” er Danmarks nye supersælgende produkt

· Mere fra samme kategori ·