Læs også:

Close
Pige til fest maler dreng i ansigtet (Foto: All Over)

Drukmåsanalysen: Hvilken slags fuldetype er du?

Underholdning  | 

Bevæger du dig også til tider over i en anden identitet, når du drikker? Du kunne være Den skizofrene, Frk. Jeg-ku-godt-alle eller måske en helt tredje. Vi har fundet otte fulde typer

1. Den skizofrene

Det er ofte den fulde type, der drikker liiiiiidt for meget. Hun ender i hvert fald i den vildeste brandert! Hvis du spørger hende, hvad hun har foretaget sig hele aftenen, og hvem hun har snakket med, aner hun det ikke. Du ser hende overalt til festen med en øl i hånden og oftest mumlende til sig selv. Det er lidt uhyggeligt, men vi har vel alle været den skizofrene til en fest før eller siden.

Find hende her: I køen til toilettet, på toilettet, ved siden af toilettet eller nær toilettet.

Hvor ofte har man ikke talt til sig selv i spejlet med en løftet pegefinger: “Så stopper du med at drikke, kammerat!“

2. Debattøren

Du ville egentlig bare lige høre, hvordan det gik med hende, men det ender i en længere samtale om politik, hungersnød, og hvorvidt man udtaler det tomato eller tomatoo på engelsk. Hun vil snakke, og hun vil snakke meget. Hun synes selv, at alt, hun vender, er superspændende, og det er det måske også, men mest af alt er det bare fuldesnak.

Find hende her: Hun står ude i rygergården, hvor man kan høre hinanden. Enten er det hendes veninde eller en heldig fremmed, der får hele analysen.

Paris Hilton står med sin telefon til en fest (Foto: All Over)Kender du også typen, der laver så mange My-Stories, at du føler, du ser en kortfilm i dårlig kvalitet og belysning? Vi kan ikke se jeres mørke fuldesnaps! (Foto: All Over)

3. Miss Attention

Mig, mig, mig, mig. Cocktailsene er drukket, og Miss Attention dukker op. Det hele handler om hende, og selv når hun spørger ind til dig, vender hun historien, så vi igen snakker om … hende! Kommer der er en sød fyr forbi, er hun den første til at melde sig. Hvis der bliver sagt en joke, griner hun højest. Hvis Beyoncés “Single Ladies“ bliver spillet, er hun den første på dansegulvet til at svinge med hofterne. Kender du typen?

Find hende her: På dansegulvet! Og hvis ikke der: Stående på jeres bord, hvor hun prøver at åbne endnu en flaske.

Pige danser ved DJ-pult til en fest (Foto: All Over)
Og ja! Dj’en ELSKER at få musikønsker fra dig. Du skal endelig ikke holde dig tilbage! (Foto: All Over)

4. Den overkærlige

Fun fact: Den Overkærlige bliver kaldt Mary Poppins af forskere, der har undersøgt de forskellige fuldetyper, og denne type udgør 14 procent af de undersøgte.
Shape

– Jeg elsker dig.

Den er stensikker hver gang. Hun fortæller dig det, hun fælder en tåre, og så fortæller hun dig det igen. Alle skal være bedste venner, og alle skal komplimenteres og elskes. Den overkærlige er en sand hippie på lykkepiller, men kan også ende med at være hende, der græder og skal trøstes, da hun lige kom i tanke om den ekskæreste, hun var sammen med for fem år siden.

Find hende her: Hun krammer dig! Du behøver ikke at lede, for den overkærlige er ALTID til at finde.

 

5. Frk. Jeg-ku-godt-alle

Efter et par drinks kan du ser stjerner i hendes øjne. Det er en form for jagtblik, der melder sig, og hun er klar til at score eller i hvert fald prøve på det. Alle samtaler ender i en skamløs flirt, og du bliver nærmest i tvivl om, om hun også flirter med dig.

Find hende her: Hun står oppe ved baren og spejder efter en fyr, der enten kan give hende en drink eller komplimentere hendes smukke Noora-læbestift.

Læs også: Spot ham: Her er de fire mandetyper, du falder for

 

6. Endelig-er-du-sjov-typen

Hun er rimelig tør til hverdag, men når tørsten slukkes, sker der endelig noget! Pludselig bliver den søde og meget stille pige til snaksalig og festlig. Du har kendt hende længe, men vidste faktisk absolut ingenting om hende. Det gør du tilgengæld nu! Endelig fandt du ud af, hvilke familiehemmeligheder hun gemmer på, hvordan hendes kæreste er i sengen, og hvad hun i virkeligheden synes om ALTING.

Find hende her: Hun sidder i hjørnet med en eller to veninder, hvor munden kører non-stop.

Fulde typer fra byen
Fuldesnakke er tit dem, der binder folk sammen, men pas for Guds skyld på med at “overshare.“ (Foto: Polfoto)

7. Den passivaggressive

Fun Fact: Den passive/aggressive fulde type kaldes ”Mr. Hyde” af forskere, der har undersøgt de fire videnskabelige fulde typer.

Vi kunne også kalde hende divaen. Det er hende, der vender 180 grader, hvis der sker det mindste. Vi har alle prøvet at stå i kø til klubben og uheldigvis komme til at skubbe til pigen foran, et lettere raserianfald melder sig, og man kan ikke andet end at grine. Divaen er landet, og hun er farlig og bliver let provokeret.

Find hende her: Det farlige ved divaen er, at hun er overalt, du skal bare ikke komme for tæt på. Et fif er bare at holde en passende afstand til alle dem, du ikke kender.

 

8. ALT-ER-EN-GOD-IDÉ-typen

Dette er pigen, man mistænker for at have en slem grad af ADHD, når hun drikker. Alt skal ske, og alt skal gå hurtigt. Dette er ofte den pige, der har de vildeste drukhistorier og moralske tømmermænd, fordi hun er så “YOLO“. Bade i springvandet? Ja tak. Stjæle vodkaflasken fra de andres bord? Selvfølgelig. Prøve at score ham den kendte i baren? Intet problem. The sky is the limet, og denne pige har i den grad sin Ja-hat på.

Find hende her: Hun kan være ALLE steder, men hun er med stor sandsynlighed der, hvor du ikke har ledt.

Læs også:

– Do’s & don’ts – festival edition
– Battle mellem dating-apps: Tinder vs. Happn
– 10 fede og festlige sneakers til din indre sneakerfreak

· Mere fra samme kategori ·