Læs også:

Close
Læsernes pinlige julehistorier. (Foto: All Over)

Læserne afslører: Mit største jule-fuck up

Underholdning  | 

Snaps, ekskærester og engang så snehvidt undertøj er nogle af ingredienserne i læsernes pinligste og dummeste julehistorier. Glædelig jul!

Er det her ikke lige noget, du har lyst til at få i julegave af din søsters kæreste? (Foto: All Over)
Er det her ikke lige noget, du har lyst til at få i julegave af din søsters kæreste? (Foto: All Over)

Franske fristelser

Da jeg er skilsmissebarn, skulle jeg holde jul den 23. december Min spritnye kæreste, som jeg var forelsket i til langt op over begge ører, blev inviteret med, så han kunne møde min papsøster og hendes franske kæreste for første gang. Og fransk, som min papsøsters kæreste jo var, så havde han et ret så godt øje til mig og mit blonde hår, og det skortede aldrig på små halvfrække bemærkninger og ekstra lange kindkys, når vi sås til familiesammenkomster.

Som det er tradition i min familie, pakker vi altid gaver op på skift én ad gangen. Da det bliver min tur, overrækker min franske svoger mig en lille, blød pakke. Alles øjne er rettet mod mig, da jeg går i gang med at fjerne gavebånd og papir. Jeg kan skimte min svoger sidde i sofaen og gnide sig forventningsfuldt i hænderne med jordens mest smørrede smil på læben, og jeg får bange anelser.

– Hvad er det?, spørger min mor, stedfar og kæreste nysgerrigt, mens jeg desperat forsøger at finde en passende grimasse.

– Kom nu!

Jeg holder pakkens indhold forsigtigt op for mit nu lettere forbløffede publikum. Mit ansigt koger af skam. Mellem min pege- og tommel dingler de frækkeste, røde blonde g-strengstrusser, jeg har set til dato.

– Nå, hvis tur er det til at pakke op?, fremstammer min mor og tager en hurtig tår te.

Jeg glemmer aldrig hverken min rasende, jaloux og mistroiske papsøsters eller ditto kærestes ansigtsudtryk. Men min stedfars chokerede, vrede øjne vil for altid være printet ind i min flove hukommelse.

Det var så upassende, og min kæreste var overbevist om, at der var noget imellem os. Hvilket der IKKE var!

– Julie, 36 år

Læs også: Eksperterne er enige: Derfor skal du prutte løs

(Artiklen fortsætter under billedet)

snaps
Don’t do it. (Foto: Polfoto)

En kvart flaske snaps + trappe = brækket hånd

Puha. Jeg var til en julefrokost med uni, hvor jeg fik to bordherrer, som blev ved med at give mig snaps.
Jeg endte med at brække noget i hånden og var hjemme før 23. Go hard or go home, ikke? Jeg ved ikke engang selv, hvordan jeg brækkede hånden, men jeg har fået fortalt, at jeg faldt OP ad trappen. Det kan jo være ganske udfordrende at løfte benene med en kvart flakse snaps i blodet.

Jeg slog også hovedet. Men der var nok ikke mange hjerneceller tilbage alligevel, så det lagde jeg ikke rigtig mærke til. #Stayclassy

– Camille Maja, 24 år

Læs også: Undersøgelse viser, at mænd er creepy

(Artiklen fortsætter under billedet)

Par i sengen, hun har tømmermænd. Mobil.
Måske skal du lige taste din nuværende kærestes navn ind på mobilen, så du kan tjekke den, når du har drukket … (Foto: All Over)

Ekskærestens navn

Åh julen … Den rammer altid hårdt. Jeg tror, at en af de pinligste ting, jeg har lavet i julen, var engang, hvor jeg var til fest hos min ekskæreste. Mig og en veninde var taget af sted og havde det mega sjovt og cool, no problems at all. Lige indtil min daværende kæreste ringer, jeg tager telefonen og i min kæmpe brandert starter jeg sætningen med:

– Martin, hej skat!

Nu er det reelle navn noget andet, men faktum er, at det var ekskærestens navn, jeg kom til at sige, i stedet for navnet på min daværende kæreste!

Værre blev det dagen efter, hvor jeg om natten var taget hjem til min kæreste og sove, vågnede op om morgenen og havde det så dårlig, at jeg var ved at brække mig i munden, da min kæreste vil kysse mig. Da får jeg lige halvkvalt sagt:

– Nej Martin, ikke nu!

Den tog liiiiiige lidt længere tid at få uddebateret.

– Fie, 25 år

Læs også: Julefilm på nettet: Nå det hele, og stream julefilmene online

(Artiklen fortsætter under billedet)

Prøv lige at se, hvordan stearinen løber på den her røde satan! (Foto: All Over)
Prøv lige at se, hvordan stearinen løber på den her røde satan! (Foto: All Over)

Det snehvide undertøj

Jeg havde ønsket mig et specielt sæt undertøj fra Triumph af min mormor, som jeg virkelig gerne ville have. Jeg var studerende, så jeg havde ikke så mange penge, så derfor var det jo ekstra fantastisk, hvis jeg fik det i gave.

Som juleaften skred frem, nåede vi endelig til de gaver, og jeg var som altid spændt. Og så fik jeg en blød, lille pakke, som jeg straks vidste måtte være det sæt undertøj. Og ganske rigtigt var der det fineste sæt hvide blondeundertøj i pakken! Jeg lagde sættet på sofabordet, og vi pakkede flere gaver op.

Pludselig får jeg øje på noget rødt på undertøjet og tænker “det var mærkeligt”. Og DER går det op for mig, at der hænger en adventskrans i loftet med røde lys i, som lige så fint dryppede direkte ned på det før så snehvide undertøj!

Jeg var ved at gå amok af frustration. For den røde stearin smeltede jo nærmest ind i blonderne og var umulig at fjerne. I ren irritation kom der vist en lille tåre i øjenkrogen. Og det så min mormor, så hun sagde sådan lidt kort, at nu skulle jeg altså ikke få ødelagt en juleaften på grund af det. Så hun ville købe et nyt sæt til mig.
Jeg synes, det var så pinligt, at jeg kunne hidse mig så meget op, og at hun så storsindet slet ikke gad se på den forkælede møgunge, der var ved at gå i selvsving. Men ja, jeg glemmer aldrig det sæt undertøj eller min mormor for den sags skyld. Som jeg især til jul savner rigtig meget.

– Anna, 32 år

 

Læs også: 13 sandheder, du kender, hvis du er født i december

Læs også: 14 tegn på, at du er et madøre

· Mere fra samme kategori ·