Læs også:

Close
Julefilm på nettet: Nå det hele og stream julefilmene online alene hjemme

Julefilm på nettet: Nå det hele, og stream julefilmene online

Underholdning  | 

Nåede du ikke at få set alle juleklassikerne, da de blev vist i fjernsynet, så se med her! Vi guider dig nemlig til, hvor du kan streame dine julefilm online

 

Julefilm på Netflix

Se “Alene Hjemme” online

Hvis der noget, som hører julen til lige så vel som juletræ og risengrød, er det filmene om Kevin McCallisters juleeventyr uden sin familie. Både Alene Hjemme 1 og 2 er begge fantastiske film. Desværre er der kun mulighed for streame den første på Netflix, men vi tager, hvad vi kan få!

Julefilm på nettet: Nå det hele og stream julefilmene online alene hjemme
Ingen jul uden Alene hjemme. (Foto: All Over)

Se “Fars fede juleferie” på nettet

Ligesom Alene Hjemme er filmen om familien Griswolds jul en uundværlig juleklassiker. Selv om man har set den et utal af gange, er det stadig lige så sjovt, når Chevy Chase kæmper med at få gang i julebelysningen og absolut skal have det allerstørste træ.

“Miraklet på Manhattan”

Både den originale fra 1947 og  genindspilningen fra 1994. Kom i julestemning med filmene om Mr. Kringle, der bliver ansat i et stormagasin, men hvad folk ikke ved er, at han faktisk er den rigtige julemand.

“Polar-ekspressen”

Er du en barnlig sjæl eller har børn, kan du streame den hyggelige julefilm med Tom Hanks, som tager en dreng, der er ved at miste troen på julemanden, med til Nordpolen i Polar-ekspressen.

“White Christmas”

Er du vild med gamle crooner- og diva julesange, er filmen White Christmas med selveste Bing Crosby lige noget for dig.

Julefilm på HBO Nordic

Stream “The Holiday”

Det står lidt sløjt til med julefilmene på HBO Nordic, men de har den skønne komedie om amerikanske Amanda Woods (Cameron Diaz) og britiske Iris Simpkins (Kate Winslet), der begge har fået knust deres hjerte og derfor beslutter sig for at bytte hjem i julen for at få det hele lidt på afstand.

Julefilm på Viaplay

Se “Muppets Juleeventyr” online

Charles Dickens’ “Et juleeventyr” er blevet filmatiseret masser af gange, men The Muppets’ fortolkning er nu noget helt specielt. På Viaplay kan du streame netop denne for hele familien.

Se “The Night Before” på nettet

Folkene bag “Neighbors” og “The Interview” har lavet en julefilm om tre venner, som fejrer juleaften sammen hvert år, men nu er de ved at være voksne, og der er andre, som begynder at trække i dem, så de beslutter sig for at slutte traditionen.

“The Night Before” følger deres sidste juleaften sammen, som bestemt ikke går stille for sig!

Julefilm på Filmstriben

Stream “Gremlins”

Har du fået nok af de traditionelle julefilm, kan du skifte dem ud med lidt uhygge leveret i form af de terroriserende Gremlins, der truer julefreden og byens ve og vel.

Se “Jul på Vesterbro” online

Er du vild med Anden, så stream hans julekalender, “Jul på Vesterbro”, hvor han spiller samtlige roller, såsom de tilbagevendende karakterer Stuart Stardust og Arne Nougatgren.

 

· Mere fra samme kategori ·