Læs også:

Close
Vinterens tendenser på budget

Vinterens tendenser på budget: 10 ting til under 500 kroner

Annonce  | 

Julen varer længe og koster mange penge, men der skal være plads til lidt selvforkælelse. Vi har fundet 10 mere budgetvenlige ting til klædeskabet

Når der op til jul både skal bruges penge på gaver, mad og meget andet, kan det været svært at finde råd til lidt til sig selv. Vi har her fundet ti ting, som du kan have på til julens fester eller til hverdag.

Høj hals og blonder

Blonder har efterhånden været fremme længe, men hvis du ligesom jeg er blevet lidt træt af blonde bodystockingen, er der heldigvis kommet mange alternativer, der stadig er sexede og viser lidt hud, selv om du ikke er bar.

Vila bluse magasin

Blondebluse fra Vila, 299,95 kroner, Magasin

Glimmerdetalje

Julen er fyldt med guld og glimmer, og festtøjet ligeså. Er du en af dem, som egentlig synes, det er virkelig fedt, men føler at en pailletkjole eller guldnederdel er lige voldsomt nok, kan du snige lidt shine ind med et par glimmersokker.

mp sokker Magasin

mp-sokker, 49 kroner, Magasin

Oh so shiny

Den plisserede nederdel er bestemt ikke død endnu, og en lang version kan sagtens gå henover vinteren. Denne er i et lidt shiny stof, som du kan have på til julefrokost med en fed top eller på job med en strik udover.

Red Herring nederdel Magasin

Plisseretnederdel fra Red Herring, 399 kroner, Magasin

Pop of colour

Sort er godt, og sort fungerer altid … men det kan også blive lidt kedeligt. Sørg derfor for en masse fede detaljer, hvor du eventuelt inkorporerer lidt farve, som for eksempel et par øreringe med en farvet sten.

Dyrberg/Kern øreringe Magasin

Øreringe fra Dyrberg/Kern, 399 kroner, Magasin

Læs også: Den ultimative juleplayliste til din december

Varm og prisvenlig

Vinter og kulde hænger unægteligt sammen, derfor er varme striktrøjer et must! Vi har fundet en lækker strik med v-udskæring og ribkant på ærmerne, der ikke vælter budgettet.

Vila strik Magasin

Striktrøje fra Vila, 399,95 kroner, Magasin

Forlæng sommertrenden

Off shoulder-bluser og kjoler har været 2016s helt store trend, og de passer også perfekt til julens fester. Kombiner denne bordeaux off shoulder-T-shirt med et par ligebenede bukser, og julefrokostoutfittet er klart!

Neo Noir t-shirt Magasin

T-shirt fra Neo Noir, 399 kroner, Magasin

Går den, så går den

Det virker måske lidt tosset med bukser, der stumper i vintermåneden, men hvis du tager et par sorte nylonstrømper på til eller et par glimmersokker, kan du stadig overleve december på fashionabel vis i disse højtaljede culottebukser fra Magasins eget mærke.

Magasin culottebukser

Culottebukser, 399 kroner, Magasin

Læs også: Video: Pift dit røde hår op med lilla hårfarve! Vi tester Colour Refresh

Blødt og behageligt lingeri

Undertøj skal helst kunne to ting: Være behageligt, og få dig til at føle dig lækker. Dette lækre sæt fra lulu’s drawer er både i lækkert materiale og får tingene til at sidde, hvor det skal.

lulu's drawer-leah-softcup-bh

Softcup bh fra lulu’s drawer, 180 kroner, Magasin

lulu's drawer-leah-trusse-Magasin

Høj trusse fra lulu’s drawer, 100 kroner, Magasin

Stilsikre striber

Vil du gerne have lidt mere liv ind i hverdagsgarderoben, er skjorter med fedt print et godt sted at starte. Moves by minimum har lavet denne med striber og peplumkant, der både kan bruges til bukser og nederdel.

Moves by minimum skjorte Magasin

Skjorte fra Moves by minimum, 400 kroner, Magasin

Den lille sorte

Med en sort kjole, går du aldrig galt i byen, og den holder sæson efter sæson. Denne fra Vila er både billig og har fine detaljer, derudover kan du lave mange forskellige looks, alt efter hvilke accessories du tilsætter.

Vila kjole Magasin

Kjole fra Vila, 299,95 kroner, Magasin

Læs også: Julefrokostlook #2: Til fest med veninderne

· Mere fra samme kategori ·