Læs også:

Close
maria-nila-violet-i-roed-haar

Video: Pift dit røde hår op med lilla hårfarve! Vi tester Colour Refresh

Anne Linde er uddannet makeupartist og special effects artist. Hun arbejder til daglig med styling og makeup og deler her på MY DAILY SPACE ud af sine beautytips og tricks.

Se mere på Instagram: @aaannelinde

Det synes redaktionen: 5

Vores beautyblogger har testet den lilla Colour Refresh fra Maria Nila i sit røde hår

De seneste hårtendenser har været at farve sit hår sølvgråt eller pifte det op med en pastelfarve. Der er uendelige muligheder, når det drejer sig om hårfarve og -styling, og det kan derfor være lidt af en jungle at finde ud af, hvad man skal vælge. Man kan tage til frisør, men fordi det kan være halvdyrt, har jeg selv valgt at afprøve andre metoder.

Vigtigt for mig er, at det, jeg bruger i mit hår, ikke er for hårdt ved min sensitive hovedbund – og netop derfor faldt jeg over serien fra Maria Nila, som netop er en hårmaske med farve i. Udover at give masser af glans og fugt til håret og hovedbunden, giver de nogle vilde farver til håret – afhængigt af hvilken farve, du er til!

Jeg har før brugt farven “Autumn Red”, som er fantastisk i mit naturligt røde hår. Den intensiverer farven og giver en kraftig, mørkerød glød. Denne gang valgte jeg dog at afprøve farven “Vivid Violet”, som er intens lilla i bøtten. De fleste ville af denne grund nok løbe skrigende væk, men du kan nemt regulere intensiteten med Colour Refresh, fordi du selv vælger, hvor længe det skal sidde i og virke.

På produktet anbefaler de, at du har det i håret 3-10 minutter (jeg lader det sidde i 30 minutter).

Sådan bruger du Colour Refresh fra Maria Nila

  • Jeg startede med at vaske mit hår med Lush’ “Honey I Washed My Hair” Solid Shampoo.
  • Derefter redte jeg det helt igennem med min tangle teezer-hårbørste (fantastisk i vådt hår!)
  • Jeg påførte dernæst engangshansker, så mine hænder ikke ville blive lilla.
  • Jeg startede med at påføre hårfarven i hovedbunden og blende det nedad mod hårspidserne.
  • Da jeg følte, at hårfarven dækkede overalt, satte jeg håret i en knold ovenpå hovedet.
  • Så satte jeg en alarm på telefonen på 30 minutter, så mit hår ville blive mest mulig lilla.
  • Efter tiden var gået, vaskede jeg produktet ud, og her kan du også bruge en conditioner, hvis du vil.
  • Jeg brugte et mørkt håndklæde til at tørre mit hår – brug ikke dit fine hvide 😉

Du kan se min test af Maria Nilas Colour Refresh i farven Vivid Violet i videoen her:

Min bedømmelse

Mit resultat med denne farve blev virkelig fedt og specielt. Mit naturligt røde hår fik en meget dybere rød farve med lilla undertoner de steder, hvor jeg naturligt er mere blond. Dog tror jeg, at farven vil blive allervildest, når den påføres i helt afbleget hår, så den lilla farve kommer helt til udtryk.

Indtil videre har jeg vasket mit hår en enkelt gang, og farven er stadig smuk – lidt fadet, men den er der stadig. Når jeg bruger “Autumn Red”, holder det cirka 3-4 vaske, indtil jeg ikke føler, at jeg kan se farven længere.

Det er et temmelig nemt produkt at bruge. Det eneste, der tager tid, er at fordele farven i hele håret. I sidste ende er det det værd, når man vil undgå permanent farve og bare gerne vil prøve nye ting med håret. Jeg er glad for min røde farve, men af og til skal der ske lidt nyt.

Jeg vil helt klart anbefale disse Colour Refresh hårfarver/hårmasker fra Maria Nila.

maria-nila-colour-refresh-vivid-violet-022-300ml-33

Colour Refresh i farven “Vivid Violet” fra Maria Nila, 159 kr., Beautycos

Vi har også testet Colour Refresh fra Maria Nila i farven “Pink Pop” i Benediktes blonde hår. Se her, hvordan det gik.

 

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

· Mere fra samme kategori ·