Læs også:

Close
Screenshot fra filmen: The Holiday med Jude Law og Cameron Diaz

10 bud på den perfekte vinterdate

Underholdning  | 

Det er tid til en vinterdate! Kulden er over os, men selv om det er koldt, er der stadig rig mulighed for at få en hyggelig dag med kæresten eller Tinder-daten

Her er 10 bud på anderledes og sjove dates, der inkluderer alt fra vinterbadning, en aften ude eller bare en stram sele.

1. Bambi på glatis

Hvad end du er den mest elegante skøjteprinsesse eller en sand bambi med to venstrefødder, er det altid sjovt at stå på skøjter. Tag din date under armen, og få en aktiv vinterdate på isen enten på en udendørs bane eller i en indendørs skøjtehal – selvfølgelig efterfulgt af en kop varm kakao og en god samtale.

Par er på vinterdate og står på skøjter (Foto: All Over)
En vinterdate kan være at stå på skøjter. Gør det i Odense Idrætspark, ved Frederiksberg Have og Søerne i København, ved C. W. Obels Plads i Aalborg eller i Århus Skøjtehal. (Foto: All Over)

2. Er du til øl eller vin?

En sjov ide til en alternativ date er en aften med smagsløgene i fokus. Tag din date med til en øl- eller vinsmagning, hvor I bliver godt underholdt med viden omkring øl eller vin og kan diskutere de forskellige varianter – eller om ikke andet få indtaget en god mængde alkohol.

 3. Et koldt gys

Vinterbadning er blevet utroligt populært, og rekordmange hopper dagligt i det kolde vand i vintermånederne. Det er en sjov og forfriskende oplevelse at få med din flirt eller kæreste. Find eventuelt et sted med sauna til rådighed, og husk store håndklæder og morgenkåber, så I hurtigt kan få varmen. Derudover er det jo en god undskyldning for at se ham i bar overkrop …

Par på vinterdate bader i det kolde vand (Foto: All Over)
Hop sammen i det kolde vand, og varm hinanden bagefter (Foto: All Over)

4. Klassikeren

Jeg er jo fra Vestsjælland, og om det kun er et udtryk i udkantsdanmark vides ikke, men aftenen står på: BØF OG BIO. Tag din vinterdate med ud og lad testosteronen flyde med en stor bøf med alt, hvad hjertet begærer efterfulgt af en biograftur med popcorn og cola, og når mørket falder på, er der holden-i-hånd for fuld skrue.

Læs også: Den ultimative playliste til en perfekt første date

5. Skakmat

Det er altid hyggeligt at spille bræt- eller kortspil, hvad end det er med venner, familie eller en, du er lun på. Tag ud på en spillecafé, og få en hyggelig og sjov aften med høje grin, spil og øl.

Par spiller backgammon på deres vinterdate (Foto: All over)
Backgammon er et simpelt og sjovt spil, de fleste caféer har liggende bag baren. (Foto: All Over)

6. Walk and Talk – nu med kaffe

Det er bevist, at man taler bedre sammen, når man er i bevægelse og ikke har øjenkontakt. Hvis du skal på en første date eller har det lidt stramt med kæresten, fordi han igen igen ikke har taget opvasken, er det en god ide at gå en lang tur. Tag varmt tøj på og måske en håndvarmer i form af to-go kaffe, og få en dyb og dejlig samtale.

Hvis I skal gøre det i bedste romantisk komedie-style, er der naturligvis snevejr og sød musik på jeres vinterdate.

7. Stram selen

Hvis du er den aktive type, kan du tage din date med til klatring! Tag sammen op i 15 meters højde, stram selen, og udfordr jer selv og hinanden. Priserne varierer meget i de forskellige centre, men det er muligt at finde noget, der er til at betale. I Blocs & Walls i Københavns Klatrecenter kan I eksempelvis få to timer med instruktør til 350 kroner per person.

Ungt par på vinterdate i en klatrehal (Foto: All Over)
Klatring er sjovt og udfordrende og en fantastisk mulighed for at vise squat-numsen frem (Foto: All Over)

8. Putte-undskyldningen

Filmforslag til din date:
Action: Brick Mansions, Taken, Fast And Furious
Romantisk Komedie: How to loose a guy in 10 days, The Proposal, This Means War
Gyser: The Conjuring, Sinister, The Amityville Horror
Dansk Humor: Sover Dolly på ryggen?, Blikende Lygter, Klassefesten

Det lyder måske som en kliché eller en diskret omgang Netflix and chill, men nogen gange er den bedste opskrift på en hyggelig aften bare en god film, en masse puder, bland selv-slik og lidt varmt at drikke.

Fyr op for hyggen og gå all in, så det ikke bare bliver en almindelig aften på sofaen.

9. Tid til underholdning!

En fantastisk aften ude kan let stå i underholdningens tegn. Tag i teatret, til et comedyshow eller ud og hør lækker livemusik. På denne måde får I en god fællesoplevelse og bliver underholdt på allerhøjeste plan.

10. Hjerter og eventyr

Nu er julen jo hjerternes fest, og hvilken bedre anledning er der til at tage sammen hånd-i-hånd og se de smukke julelys på enten julemarkeder eller i Tivoli? Skru op for decemberhyggen og nyd lidt gløgg i hinandens selskab.

Jul i Tivoli i København som vinterdate (Foto: All Over)
Julelysene funkler smukt i Tivoli i København. Findes der bedre rammer for en vinterdate? (Foto: All Over)

Tag eksempelvis til:
Århus: Jul i Den Gamle By, Julemarked i Ridehuset, Julemarked på Godsbanen
København: Jul i Tivoli, Julemarked på Højbro Plads, Jul på Kronborg
Aalborg: Julemarked på Gammeltorv, Julemarked i Langholt Hallen
Odense: H.C. Andersen Julemarked, Jul i Odense Zoo, Jul på Nordatlantisk Hus

 

Læs også: Klumme: Jeg blev ikke mere tjekket af at fylde 30

Læs også: Begge Malenes forældre har kræft: Jeg er bange for at blive syg

Læs også: Sådan sletter du alt det, Google ved om dig

· Mere fra samme kategori ·