Læs også:

Close

MY EVENING NEWS: Norges statsminister spiller Pokémon Go under debat og andre nyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det har vi heldigvis ikke noget imod at gøre for dig

Vi har samlet dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Norges statsminister afsløret i at spille Pokémon Go under debat

Pokémon-trænere verden over har fået meget kritik for at spille Pokémon Go på upassende tidspunkter og for at leve i en verden, hvor de glemmer omgivelserne. Nu er det Norges statsminister, Erna Solberg (fra partiet Høyre), der er i fokus, efter hun er blevet taget i at fange pokémoner under en tale fra Trine Skei Grande (Venstre).

Trine Skei Grande er dog selv tidligere blevet taget i at spille nøjagtigt samme spil under et tidligere møde.

Du kan læse mere om de norske politikeres Pokémon-debat på vg.no.

Pokémon Go (Foto: Polfoto)
Pokémon Gos popularitet lever stadig i bedste velgående. Også blandt politikere. (Foto: Polfoto)

Læs også: Derfor demonstrerer polske kvinder verden over

Nu kommer der en is mod kvalme

Når man har kvalme er det de færreste ting, man har lyst til at putte i munden, men tror du ikke godt, du kunne klemme lidt is ned? Et nyt produkt fra Skarø Is skal angiveligt kunne gøre det af med kvalme – især graviditetskvalme, skal isen kunne kurere.

– Der var en læge, som var meget interesseret i at få en is til netop kvinder med svangerskabskvalme til sin afdeling Bergen. Hun fortalte mig, som nok ikke så mange ved, at livskvaliteten hos disse kvinder er tilsvarende med patienter i kemoterapi, som vi jo før har specialiseret os i, fortæller Martin Jørgensen, der ejer Skarø is til tv2fyn.dk.

Læs også: Orkan har kostet mindst syv livet

Leonardo DiCaprio langer ud efter Donald Trump

Leo er kendt for sin store interesse for miljøpolitiske spørgsmål, og nu er filmstjernen gået ind i debatten om Donald Trumps præsidentkandidatur. Donald Trump har ifølge AJ+ nægtet at tro på klimaforandringer, og det har fået Leonardo DiCaprio til at udtale sig om republikaneren.

– Hvis du ikke tror på klimaforandringer, så tror du ikke på fakta eller videnskab. Og derfor burde du efter min mening ikke have lov til at være præsident, siger DiCaprio i nedenstående video fra en visning af hans nye dokumentar, Before the Flood.

Læs også: Flere kvinder overlever brystkræft

· Mere fra samme kategori ·