Læs også:

Close

Leder: Derfor dedikerer vi september til job og arbejdsmarked

Nyheder  | 

Nogle tanker om månedens tema, der handler om at finde ud på arbejdsmarkedet, skifte karrieresti, de forskellige veje mod det job du drømmer om og meget, meget mere

På MY DAILY SPACE vil vi gerne være jeres afbræk i en hverdag med en milliard gøremål og pligter. Vi vil gerne underholde og ikke mindst gøre jer lidt klogere på verden og forhåbentlig også jer selv.

Derfor vil vi fremover have flere temaer. Nogle gange har vi fokus på et tema en enkelt dag. Nogle gange er det en uge. Andre gange er det i en måned, som denne gang.

Hvor august i vid udstrækning handlede om uddannelsesstart, har vi valgt at dedikere september til skiftet fra studerende og ud på jobmarkedet.

En masse gode ting i vente

Vi har planlagt en lang række artikler med nyheder, baggrund, interviews, guides og gode råd til, hvordan du kommer fra studiet og videre ud på arbejdsmarkedet, navigerer på andre ruter end den klassiske uddannelse til dit drømmejob, eller hvordan du for eksempel skifter branche.

For at det hele ikke skal være alt for langhåret, har vi også guides til gode outfits til kontoret, masser af opskrifter, til at sikre et klart hoved og en energifyldt krop på et jobbet (uden at snacke alt for usundt i løbet af dagen eller drikke 10 kopper kaffe). Men der kommer også klummer til at sætte tankerne i gang og meget andet godt.

Så glæd jer og bliv lidt klogere på det at have et fast fuldtidsjob …

Læs mere

Vi har allerede skrevet lidt om jobsøgning, og du kan starte din inspirationsmåned her:

Generation Y på arbejdsmarkedet: Sådan ser cheferne dig

Back to work: To sæt workwear til under 800 kroner

6 ligheder mellem Tinder-dates og jobsamtaler

Skal du til jobsamtale? Sådan forbereder du dig

Derfor valgte Amela, Ditte og Anne Sofie deres uddannelser

 

Med venlig hilsen

Camilla Falkenberg

Nyhedsredaktør

#Generation Y går mere op i meningsfuldt arbejde end løn. (Foto: All Over)
#Generation Y går mere op i meningsfuldt arbejde end løn. (Foto: All Over)

· Mere fra samme kategori ·