Læs også:

Close

Pakkeråd: Sådan sparer du plads i kufferten

Annonce  | 

Vi har samlet nogle pakkeråd til overpakkeren, så du kan få styr på kufferten og håndbagagen til efterårsrejsen eller weekendturen

Få styr på håndbagagen

Det er ret essentielt, hvordan du pakker din håndbagage – og hvad du putter i den. Københavns Lufthavn har gjort det nemt og lavet en meget brugbar video, der på et halvt minut guider dig til, hvordan du bedst pakker din håndbagage.

https://www.youtube.com/watch?v=GeDwwILylKQ

Planlæg forud

Du har brug for pladsen, da du kommer højst sandsynligt hjem med mere, end du tog af sted med. Derudover kan der også være en tendens til ikke at lægge tingene lige så pænt sammen, når man skal retur. Hvilket også vil optage en masse kuffertplads.

Forsøg at tænke forud, og planlæg nogle af dine outfits. Så skal du ikke bruge en masse plads på ting, du måske kunne tage på.

Læs også: Travel essentials: Uundværlige ting til din rejse

Travel
Susanne kunne ikke beslutte sig for, om det nu var nok med to tørshampooer i kufferten … (Foto: All Over)

Mindre størrelser

Det er ikke for sjov, at de små versioner af dine yndlingsprodukter bliver kaldt for travelsize. Det er ganske enkelt, fordi det er meget nemmere at have dem med i kufferten.

Vi kan lige så godt se i øjnene, at vi alligevel aldrig får brugt en hel bøtte med shampoo eller creme på turen, så hvorfor skal den ligge og optage unødig plads?

Køb mindre beholdere, som du kan putte dine produkter i, eller gå på opdagelse i lufthavnens Tak Free-shop, som har et kæmpe udvalg af produkter i rejsestørrelse – så er der pludselig plads til meget mere shopping!

Model Released - Close Up of Young Woman Kneeling on Suitcase Trying to Close it With Clothes Spilling Out
Pakkeråd nummer 1: Less is more. (Foto: All Over)

Læs også: 12 tips til at rejse på budget

Multiprodukter

Du har garanteret ti forskellige produkter, som har hver deres funktion, men hvorfor ikke pakke et multiprodukt, som kan opfylde flere behov og spare dig for plads og penge?

Olie kan for eksempel både agere fugtgiver og makeupfjerner. Du kan bruge olie til at rede tørre og ferietrætte hårspidser samt tør hud og neglebånd.

CC og BB cream er nogle af de vidunderprodukter, som både kan lette din morgenrutine og din toilettaske. Udover at være fugtighedscremer, fungerer de også som primer, foundation og solbeskyttelse – det er da næsten bedre end et vist chokoladeæg …

CC Cream

CC cream fra Clinique, 196 kr., Tax Free-shop

Få tax free bragt til døren

Er du en af dem, som plejer at gemme plads i kufferten til dine Tax Free-køb, er der nu godt nyt! Skal du rejse til et land inden for EU, har du nemlig mulighed for at bestille tax free hjem til døren op til 30 dage inden din rejse. Du kan bestille på den online TAX FREE-butik, og køber du for over 500 kroner, får du gratis levering.

Du kan selv bestemme, om du vil have dine varer leveret før eller efter din afrejse. Hvilket for eksempel kan give dig muligheden for at bestille dine travelsize-produkter hjem inden din tur.

Udover mere plads i kufferten, kan du også undgå stress i lufthavnen, som den skønne Stephania Potalivo i videoen her:

Går du og døjer med flyskræk, kan du læse vores guide til, hvordan du håndterer flyskræk.

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·