Læs også:

Close

Travel essentials: Uundværlige ting til din rejse

Rejser  | 

Selvfølgelig kan du ikke tage på ferie uden pung, pas, telefon og tøj, men hvad er ellers vigtigt at have med? Kom godt af sted med vores rejseessentials

En behagelig rejse

Om end du har en lang eller kort rejse foran dig, kan du lige så godt gøre dit for, at den bliver behagelig. En nakkepude kan være guld værd, hvis du har lang rejsetid, hvor du skal sove undervejs. Derudover anbefaler jeg, at du pakker en masse af de snacks, du bedst kan lide. Det er ferie, du må godt!

Slå tiden ihjel med en god bog, dine yndlingsmagasiner eller MY DAILY SPACE. Pak også et godt headset, og lav en fed ferieplayliste med alle dine favoritter og gode klassikere. Du kan eventuelt finde lidt inspiration på vores sommerplayliste.

Tur

 

1/ Rød EPIC nakkepude, 99 kr., NEYE 2/ Hold dig opdateret på MY DAILY SPACE 3/ Trådløse B&O Beoplay earplugs, 1.999 kr., Humac 4/ Økologiske cashewnødder og inkabær m. chokolade, 29,95 kr., nemlig.com

Stay hydrated

Det er altid vigtigt at få rigeligt med væske, især når det er varmt, eller hvis du er meget aktiv. Sørg altid for at have vand med dig. Tag en drikkedunk med, så behøver du ikke bruge penge på kildevand, medmindre vandet ikke er til at drikke, der hvor du holder ferie.

Din hud kan nemt blive udtørret i solen, og det er derfor vigtigt, at du husker at give den en masse fugt.
Du kan bruge en ansigtsmist, der både køler og plejer huden. Facemisten fra Rudolf Care fås ovenikøbet i rejsestørrelse.

Ny fugt

1/ Eva solo drikkeflaske i glas, 189,75, Magasin 2/ Facemist fre Rudolf Care i rejsestørrelse, 85 kr., Magasin 3/ Burt’s Bees læbepomade med acai bær, 34,95 kr. før 30,95 kr., carefor.dk  4/ Håndcreme med citrongræs fra L:A BRUKET, 30 ml. 79 kr., Moodings

Bakterier be gone!

Når du er ude at rejse, rører du ved en masse ting og kommer i kontakt med en masse bakterier. Blandt andet, når du benytter dig af offentlig transport. Du skal selvfølgelig ikke blive fanatisk, men hvem gider have sin ferie ødelagt af roskildesyge?

Hold bakterierne nede med en desinficerende håndsprit, som du kan have med i en lille taske, når du er ude.

apotekets-alcogel_215122

Håndsprit fra apoteket, 19,75 kr., webapoteket.dk

Sommer og sol

I sommermånederne skal man altid være på vagt over for solen, også selv om den ikke skinner fra en skyfri himmel. Husk altid solcremen, hvis du ikke vil ende som hende rejen, der måtte blive hjemme, fordi hun blev forbrændt på første dag. Apropos solen, er et par solbriller vist selvskrevet til pakkelisten. Prøv eventuelt nogle i en sjov farve.

5758328681989_071_b

Retro sennepsgule solbriller, ca. 157 kr., Urban Outfitters

Apotekets_Sol_Spray_spf30

Solcreme i sprayflaske, 97,95 kr., webapoteket.dk

Til de gode ideer

Man får de bedste ideer, når man mindst venter det. Derfor er det en god ide at have en notesbog ved hånden. Du kan også bruge den som dagbog og skrive dine oplevelser ned. Der er altid noget, som går i glemmebogen, og så er det sjovt at kunne hive ferieminderne frem.

Skulle det komme til at stå ned i stænger under din ferie, så frygt ej for dine skriblerier – du kan nemlig få en vandtæt notesbog, hvor både omslaget og siderne er vandtætte. Kan også bruges som gave til hende/ham, som har alt.

image1xxl

Vandtæt notesbog, 130 kr., ASOS

Når vejret er knap så sommerligt

Selv om vi forbinder sommervejr med sol og varme, er det måske ikke 30 grader der, hvor du skal hen. Det kan også have tendens til at blive lidt køligt om aftenen, så det er altid smart at pakke en ekstra trøje. Hvis det blæser, kan det også være rart med et let tørklæde.

hmprod

Vævet tørklæde, 69,95 kr., H&M

 

Q60991001_01C_main

Blød bomuldsstrik, 900 kr. før 1800 kr., By Malene Birger

Elektronikken

At dokumentere at man har været på ferie, er næsten lige så vigtigt som at være på ferie. I dag tager telefoner næsten lige så gode billeder som et mindre kamera, så det er lige før, du ikke behøver at slæbe et med.

Kunne du alligevel godt tænke dig at forevige ferien på en lidt sjov måde, kan du købe dette polaroidkamera, der er lige til at tage med i tasken. Det kan tage billeder i farve, sort/hvid samt vintage-modus, og så printer den dine billeder med det samme.

download

Polaroid Snap kamera, 1199 kr., Elgiganten

Ingen elektroniske apparater uden strøm, og ingen strøm uden opladere. Så husk nu opladeren, men skal du til udlandet, kan det være, at du skal bruge en adapter. Det er simpelthen for surt at stå på ferien og ikke kunne lade hverken kamera eller telefon op, fordi stikket ikke passer. De fleste større hoteller har nok adaptere, men hvorfor ikke være på den sikre side og have med hjemmefra?

download (1)

Rejseapabtere fra E:ZO, 79,95 kr., Elgiganten

Vær beredt

Selvfølgelig er regnvejr ikke det, man satser på, men du kan aldrig vide dig sikker. Hvis uheldet først er ude, er det nu meget fedt at være forberedt. Et engangsregnslag koster ingen penge og fylder heller ikke meget i tasken, så det ville da næsten være dumt ikke at tage et med. Du kan også give lidt mere og redde dagen med et lidt sjovere regnslag!

image2xxl Batmanregnslag, 60 kr., ASOS

Medmindre du er på daseferie, får du nemt gået en masse kilometer i forbindelse med sightseeing eller shopping. Selv om du har et par gode sko, er det ikke altid, de små fødder kan følge med. Med vabelplaster er du klar igen på 0,5.

compeed-mix-vabelplaster_216633Vabelplaster i tre forskellige størrelser, 53,95 kr. før 59.95 kr., webapoteket.dk

Hold styr på håret

Når man er på ferie, kan man ofte godt bruge et bad flere gange om dagen, men det er ikke sundt at vaske hår så mange gange. Udsæt hårvasken med tørshampoo. Du kan også bruge det som stylingprodukt til at give håret volume eller få et mat look.

Saltvand og en masse tøjskift kan give uglet og umedgørligt hår. Kom hårknuderne til livs med en Tangle Teezer. Kombinationen af lange og korte børster gør, at den kommer nemt igennem det filtrede hår.
Vil du have nemt til en god hårdag, kan du give den almindelige up-do et twist med en sød scrunchie.

Haar

1/ BED HEADs Tigi tørshampoo, 89 kr. før 195 kr., Mimaado 2/ Tangle Teezer (Fås i flere farver), 89 kr. før 169 kr., Beautycos 3/ Polkaprikket scrunchie, 60 kr., Monki

Sidst, men ikke mindst …

En kuffert. Du får jo ikke alle de ting med, hvis du ikke har noget at have det hele i. Medmindre du skal på ferie i naturen, er en rullekuffert et godt valg. Den er nem at få med omkring, især hvis den har fire hjul. Du vil blive overrasket over, hvor praktisk det er at kunne skubbe sin kuffert oprejst. Derudover gør det heller ikke noget, hvis den har en fin farve, som denne røde kuffert fra Delsey.

108010024-delsey_belfort_plus_00384183004

Rød kuffert på fire hjul fra Delsey, 1.124,25 kr. før 1499 kr., e-tasker.dk

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·