Læs også:

Close
den ultimative sommerplayliste

Den ultimative sommerplayliste

Underholdning  | 

Musik er altid en hjælp, hvis du vil sætte en speciel stemning til den næste sommerkomsammen. Vi har gjort arbejdet for dig og sammensat den ultimative sommerplayliste

Om den stemning, du vil skabe, er frisk, glad eller noget helt tredje, så hjælper musik altså meget. De fleste vil nok sige, at sommermusik er noget, du kan synge med på, danse til og kommer i godt humør af, og det mener vi bestemt passer på disse 10 sommersange, som vi er helt vilde med:

CAN’T STOP THE FEELING – Justin Timberlake

CAN’T STOP THE FEELING er den første single, Justin Timberlake har udgivet siden Not A Bad Thing i 2014, og MY DAILY SPACE spår den til at blive et af de helt store hits den her sommer.

Justin har lagt stemme til en af troldene fra den nyeste DreamWorks-film, Trolls, der har premiere den 13. okotber, og CAN’T STOP THE FEELING er en af sangene bag filmen.

This Is What You Came For – Calvin Harris featuring Rihanna

Calvin Harris’ nyeste single, This Is What You Came For, er vi også helt vilde med. Den her sang skal nok også blive et stort hit i år – og så er den helt fantastisk til at holde et lille dance off med dine veninder, da der er en god rytme, og den har den helt perfekte feel good/summer vibe.

Sex – Cheat Codes featuring Kris Kross Amsterdam

Den her sang er allerede et stort hit, og det bliver den nok også ved med at være i noget tid. Sangen er en nyfortolket og mixet version af Salt-N-Pepas Let’s Talk About Sex, der udkom i 1990. Mange hits her for tiden er nyfortolkede versioner af sange fra 90’erne, og det er vi helt vild med! Hvem elsker ikke 90’erne?

 

Nede Mette – Blak

Har du lidt svært ved at lære sange udenad, men vil du stadig gerne synge med? Så er den her sang lige noget for dig. Nede Mette har måske den mærkeligste titel nogensinde, og selve sangen har heller ikke den mest intellektuelle lyrik, men den er stadig meget catchy.

 

We Don’t Talk Anymore – Charlie Puth featuring Selena Gomez

We Don’t Talk Anymore er med på Charlie Puths nye album Nine Track Mind. Charlie Puth er en meget omtalt mand her for tiden, da han har lavet sange med en hel masse dygtige artister. Noget, der gør sangen endnu bedre, er Selena Gomez’ stemme, som nærmest er lavet til sommerhits! Hendes helt bløde stemme får dig til at slappe af, og du får samtidig lysten til at synge med. Endnu et stort hit denne sommer.

 

Hotter Than Hell – Dua Lipa

Dua Lipa har den sejeste stemme med en fornemmelse af en masse selvtillid og girl power, og Hotter Than Hell er hel klart en sang, vi kommer til at lytte en del til denne sommer. Hendes debutalbum er sat til at udkomme i 2016, og vi er superspændte på at høre det.

 

Bericht – Lil’ Kleine

Bericht har den fedeste stemning, og sangen føles også meget Kygo-inspireret men samtidig helt sin egen og original. Derfor gør det ikke så meget, at vi ikke forstår et ord af, hvad der bliver sagt. Sang er nummer to fra Lil’ Kleines debutalbum WOP, der netop er udkommet.

 

Into You – Ariana Grande

Ligesom mange af Ariana Grandes andre sange har Into You en fed stemning, og man får virkelig lyst til at synge og danse med på det her girl power-hit, da rytmen er helt rigtig. Sangen er en smule edgy, og det gør bare, at den oser af selvtillid, og det smitter af på en selv, når man hører den. Into You bliver en af sangene, der kommer med på Ariana Grandes nye album, som udkommer senere i år.

 

Hot Body – Citybois

Selv om Citybois’ album What Bois About To, som Hot Body er en del af, udkom i december, betyder det ikke, at det ikke kan bruges som et sommerhit. Der er masser af gang i den, og man får lidt følelsen af at være med i en musikvideo fra et cool boybands nye, store hit, når man hører sangen!

 

Do It – Selena Gomez

Som sagt før, er Selena Gomez helt vild god til det der med sommerhits. Man bliver virkelig glad af at høre denne sang, da den er fuld af glæde og kærlighed. Endnu en sang, man får helt vild lyst til at synge med på, da den har så cool en vibe.

Do it er en af Selenas lidt ældre sange fra albummet For You, der udkom i 2014, men det gør den bestemt ikke dårlig!

· Mere fra samme kategori ·