MY DAILY SPACE
  • Nyheder
  • Mit liv
  • Skønhed
  • Mad
  • Sundhed
  • Bolig
  • Mode
  • Underholdning
  • Økonomi
  • Kultur
  • Rejser
  • Om os
  • Kontakt os
julemiddag, jul, hygge, mad (Foto: Unsplash)
Mette Nordby Jensen
Mad  |  8. december 2020

Too Good To Go: Fire gode tips til mindre madspild i julen

Julen er en skøn tid, hvor venner og familie mødes til samvær og kvalitetstid - tit og ofte med julemad som et vigtigt samlingspunkt. Det ville næsten være utænkeligt med en jul uden de skønne og velkendte retter, der hvert år serveres hele julemåneden. Men på madspildsfronten er december måned desværre den største synder i årets løb.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
grøntsager, mad (Foto: Unsplash)
Mette Nordby Jensen
Mad  |  22. oktober 2020

Få styr på madmyterne og minimer dit madspild

Vi kan altid blive bedre, især når det kommer til vores udnyttelse af madvarer og viden om herom. En række falske madmyter kan nemlig være årsag til madspild, og mad der ender i skraldespanden i stedet for i maven, men det skal være slut nu. Bliv klogere i denne artikel på hvad der egentlig er sandt og falsk.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
mad, madspild, food, måltid. Foto: Unsplash)
Ida Schou
Nyheder  |  9. marts 2020

#madspild2020: Redaktionens tanker om madspild

Her på redaktionen har vi valgt at sætte øget fokus på #madspild2020. Vi har derfor samlet vores tanker og holdninger her. Læs om vores madspildsvaner og sjove fortællinger fra hverdagen.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
Madspild, food, mad, indkøb, datomærkning. (Foto: Unsplash)
Ida Schou
Mad  |  5. marts 2020

#madspild2020: Kender du forskel på datomærkninger på mad?

Det kan være både forvirrende og frustrerende af finde hoved og hal i de forskellige datomærkninger på fødevarer. Derfor har vi skabt et overblik til dig, som ønsker at blive klogere på, hvad mærkningerne betyder og hvor længe en fødevare egentlig kan holde sig.

Del på FacebookDel på TwitterDel på Pinterest
MY DAILY SPACE

  • Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk