Læs også:

Close
disaronno

Lav en anderledes margarita: Disaronno Disarita

Mad  | 

Disaronno kommer fra Italien og er en slags amaretto, der kan bruges til mange drinks. For eksempel denne Disaronno Disarita. Find din indre bartender frem og inviter dine veninder på en anderledes margarita

Prøv en forfriskende aperitivo, mens solen stråler fra den blå himmel. Lad Disaronno være din guide på en kulinarisk rejse gennem Italien, hvor hver slurk bringer dig tættere på den uforglemmelige atmosfære og den enestående smag af det italienske dolce vita. Bliv transporteret til de solbeskinnede strande og hyggelige caféer i Italien, hvor du kan nyde autentiske smagsoplevelser hjemme hos dig selv. For Disaronno er virkelig en italiensk smagsoplevelse.

disaronno

Den friske Disarita-drink er Disaronnos hyldest til den ikoniske margarita, og den bringer den ægte italienske stemning til smagsløgene. Denne velafbalancerede cocktail er en fryd for sanserne og kan mixes sammen på ingen tid.

Det skal du bruge

Ingredienser

2,5 cl. Disaronno

2,5 cl. Tequila

1,5 cl. Friskpresset limesaft

0,5 cl. Sukkersirup

Is

Lime til pynt

Sådan gør du

Hæld alle ingredienser i en shaker med is og ryst grundigt.

Si indholdet ned i et margarita-glas og pynt med en limebåd.

Så let var det – og du er nu klar til at nyde en Disarita-drink med dine veninder …

 

Læs også:

På tur med Skagerrak Gin

 

skagerrak gin

· Mere fra samme kategori ·