Læs også:

Close
disaronno

Find din indre bartender frem: Disaronno Fizz

Mad  | 

Måske du ikke kender italienske Disaronno – men det burde du. For den lækre amaretto kan bruges til mange drinks. For eksempel denne Disaronno Fizz. Find din indre bartender frem og inviter dine veninder

Disaronno Fizz er en skøn og læskende sommerdrink med en sød nuance af mandel, der perfekt forenes med brusende sodavand og friskpresset citronsaft. Den fortryllende drink er klassificeret som ‘low abv’ (alcohol by volume), hvilket betyder, at den befinder sig på den lette side, når det kommer til alkoholstyrke.

Den er derfor perfekt til dig, der foretrækker en drink uden alt for meget kraft, men stadig med den autentiske italienske charme. Og så er den nem at lave – når veninderne kommer på besøg, og der skal hygges.

disaronno
Disaronno Fizz er ret lækker og nem at lave …. (Foto: PR)

Det skal du bruge

Ingredienser

4,5 cl. Disaronno

15 cl. danskvand

Citron

Is

Sådan gør du

Fyld et stort vinglas med is og tilføj Disaronno.

Pres en smule citronsaft i glasset og top med danskvand.

Rør let rundt og pynt med citronskræl.

Og så er der drinks …

disaronno

Om Disaronno

Amaretto Disaronno har en en bittersød mandel smag. Dens hemmelige opskrift er uændret siden den originale opskrift fra 1525. Den bliver produceret i Saronno i Italien og beskrives som en infusion af abrikoskerneolie med alkohol, brændt sukker og ren essens fra 17 urter og frugter.

 

Læs også:

På tur med Skagerrak Gin

 

skagerrak gin

· Mere fra samme kategori ·