Læs også:

Close
love again film

Filmanmeldelse: ‘Love Again’

Underholdning  | 
Det synes redaktionen: 5

Trænger du til at blive bekræftet i, at kærligheden findes, og vi alle har brug for den, så gå ind og se ‘Love Again’. Nyd filmen, kærligheden og Celine Dion og hendes episke sange

Enten elsker man rom-com – altså romantiske komedier eller synes det er en værre omgang ‘sødsupp’. Man kunne også tage en helt anden vinkel på det – nemlig at gå ind og se en film – hvor man reelt godt ved, hvad den ender med – altså FØR de har været uendelig meget igennem. Sådan har jeg det lidt – med mindre de er ufattelig ringe eller mesterligt ‘sat sammen’.

‘Love Again’ er alt, hvad jeg behøver hvis mit romantiske hjerte skal slå et ekstra slag – og jeg går fra biografen med et lille smil om læben og et hjerte, der er lidt forårskåd …

love again film
Er du klar til en sød rom-com … (Foto: PR)

Tankerne bag filmen og historien

– Jeg har en stor forkærlighed for kærlighedshistorier. For kærlighed er altid relevant og denne her fortælling har et fantastisk twist. Om vi vil det eller ej, så har mobiltelefoner en stor indflydelse på vores hverdag og ikke mindst, hvordan vi som mennesker kommunikerer med hinanden.

Sådan fortæller Jim Strouse. Han står bag ‘Love Again’ som instruktør og manuskriptforfatter. Filmen er nemlig en klassisk kærlighedshistorie, men også én, der spejler sig i nutiden og derfor er gjort tidssvarende.

I ‘Love Again’ har Mira (Priyanka Chopra Jonas) svært ved at komme sig over tabet af sin forlovede. For at komme sig skriver hun en række beskeder til hans gamle telefonnummer, men hvad, hun ikke ved, er, at journalisten Rob (Sam Heughan) modtager beskederne. Samtidig forsøger Rob, som kynisk journalist, at prøve at forstå Celine Dions følelsesladede musik, da han skal tegne et stort portræt af hende, og det viser sig, at Dion måske er svaret på Mira og Robs ufrivillige romance.

Chopra Jones fandt stor interesse i filmens budskab:

– Mira er helt fortabt i sin sorg, der har ændret hende som menneske. Og det skal hun prøve at arbejde sig ud af, fortæller den indisk-fødte skuespillerinde og fortsætter:

– Vi har alle oplevet sorg. Mennesker omkring os forsvinder med tiden, men livet stopper ikke. Filmen her er en smuk fortælling om håb, positivitet, glæde og kærlighed.

love again film
Priyanka Chopra Jonas og Sam Heughan ønsker begge at finde kærligheden – IGEN … (Foto: Liam Daniel)

Det handler filmen om

Tænk hvis en tilfældig sms førte dig til dit livs kærlighed? Mira Ray kan ikke komme sig over tabet af sin forlovede og sender en masse romantiske sms’er til ham uvidende om, at hans nummer er omfordelt til journalisten Rob Burn. Rob forelsker sig hovedkulds i Mira og hendes skønne sms’er, og da han skal skrive et stort portræt af megastjernen Celine Dion (der spiller sig selv i sin første filmrolle), får han involveret hende i hele affæren.

For hvordan finder han Mira og ikke mindst – hvordan vinder han hendes hjerte …

Se og lyt til soundtrack fra filmen her:

Filmfakta:

Instruktion: Jim Strouse

Medvirkende: Sam Heughan, Priyanka Chopra Jonas, Céline Dion med flere

Premiere: Torsdag den 11. maj

Musik: Céline Dion

Varighed: 104 minutter

Se filmtrailer her:

Céline Dion

Filmens største scoop dog at få selveste Celine Dion med i filmen, som er hendes allerførste rolle i en spillefilm.

– Den originale tyske film, ‘SMS für Dich’, havde Katja Riemann, der spiller lidt af en larger-than-life karakter. Hun var helt fantastisk med de her fuldstændigt over-the-top kærlighedssange. Derfor havde vi brug for at finde en musiker, der kunne matche hende og den rolle. Celine var perfekt, det første og eneste valg. Som musiker med sit bagkatalog og som menneske, fortæller Jim Strouse om muligheden for at få Celine Dion med i filmen.

Det var til gengæld ikke svært at få superstjernens opmærksomhed. Chancen for at kunne spille en kærligheds-klog karakter i en film kunne Celine Dion ikke forbigå. At vække 40 års kærlighedssange til live på det store lærred er næsten for godt til at være sandt.

celine dion love again
Céline Dion og hendes sange er også med i filmen … (Foto:: Courtesy of Sony Pictures)

Den kærlighed den kærlighed

Hvem elsker ikke at blive bekræftet i, at kærligheden findes – at kærligheden ofte dukker op ‘når du mindst venter det’ … Hvor mange kender vi ikke, der søger – forsøger – kæmper eller opgiver at finde den eneste ene – den kærlighed hvor fornuften fordufter, og følelserne kører på højeste styrke – som man siger – hvor det nærmest tenderer til en form for sindssyge. Som hun synger ‘It’s All coming Back To Me’ eller ‘My Heart Will Go On’ – og sådan kunne jeg blive ved … Vi elsker dem – jeg elsker dem – sangene – og følelsen både at være forelsket – elske og være elsket.

Den følelse af at se andre – ja det er en film og den skal ende sådan, ellers går folk skuffede derfra – blive lykkelige – finde den i tilværelsen, de har ventet eller håbet på. DET er dejligt. Jeg forventede netop det her af filmen. Så ja, lad os sprede lidt kærlighed … 💓

love again film
Priyanka Chopra Jonas og Sam Heughan i filmen ‘Love Again’ … (Foto: PR)

 

Læs også:

Sangene jeg elsker og hader – og dem midt imellem

 

høretelefoner (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·