Læs også:

Close
hendricks gin

Er det ikke GT tid?

Mad  | 

GT – gin tonic – vi elsker den drink. Den er ‘drinkable’ – og den er ganske nem at lave. Hendricks er netop kommet med en limited edition der hedder Flora Adora Gin. Her får en opskriften på en GT med denne

hendricks gin
Der er dømt masser af florale urter og noter i den nye limited edition af Hendrick’s Flora Adora Gin … (Foto: PR)

Hendrick’s nye og limited edition Flora Adora Gin er ikke alene usædvanlig fin og floral at kigge på – den smager også usædvanlig godt. Det er Hendrick’s nye skud på stammen fra Master destiller Lesley Gracie.

Den nye Flora Adora komposition udspringer af Master Distiller Lesley Gracies evigt søgende sind, og er den tredje limited edition gin fra Lesley. Inspirationen til Flora Adora fik Lesley i det frodige blomsterhav, der omkranser Hendrick’s Gin Palace, når hun spadserede blandt havens farvestrålende blomster, legende sommerfugle og summende bier. Med udgangspunkt i naturens egne fascinerende økosystemer og Lesleys kemibaggrund har hun fremtryllet essensen af havens vilde blomster og skabt en enestående gin baseret på elleve botaniske ingredienser.

Flora Adora med Tonic

Nyd en forførende drink, der er nem at mikse og med garanti vil imponere og som alle vil elske …

hendricks gin
Lækker og frisk og ganske uimodståelig – hvis du er vild med gin. (Foto: PR)

Det skal du bruge

Ingredienser

● 50 cl Hendrick’s Flora Adora Gin
● Tonic
● Tynde agurkeskiver
● Mynte og hindbær til pynt

Sådan gør du

Hæld Flora Adora i et highball glas med isterninger og top detmed tonic.

Rør let rundt og pynt med agurkeskiver, mynte og hindbær og nyd den vidunderlige smag fra blomsterhaven. Skål og god sommer …

 

Læs også:

 

Lækker snack til drinks

 

Marcipanchips marcipan jul (Foto: PR)

· Mere fra samme kategori ·