Læs også:

Close
kollage

Shopping til hende

Mode  | 

Måske du selv vil inspireres til lækre ting, du kunne ønske dig eller købe. Foråret bugner med lækkerier. Det kan også være, det er en mor, veninde eller søster, der skal have en gave. Her får du lidt at vælge imellem

kollage
Bliv inspireret til dine næste ting, du skal shoppe. (Kollage: MY DAILY SPACE)

Den perfekte forårskjole

Den grønne kjole er fra Culture og kan bruges både til hver og til fester – og af kvinder i alle aldre. Den er i 65% bomuld, polyester  og elastane og med v-hals og korte ærmer.

kjole

Culture kjole, 649 kr., bootz.com/dk

Den fine lanterne

Du kan skabe en hyggelig atmosfære både inde og ude med den smukke Acorn lanterne fra Eva Solo. Med dens elegante og dekorative design og praktiske stålgreb, er den perfekt til at tage med ud på terrassen. Tænd op for stemningen ved blot at løfte glasset, og brug den med standard fyrfadslys. Hvem gad ikke godt have sådan en …

lanterne eva solo

Acorn lanterne fra Eva Solo, 599,95 kr., imerco.dk

Cool cap

Skinnydip x Barbie pink kasket med logo – mere cool sommer cap bliver det næsten ikke.

cap asos barbie

Cap fra Asos, 169 kr., asos.com/dk

Flower power bukser

De er cool, de er farverige – og de er et rigtigt hit for alle, der elsker at skille sig lidt ud. Bukserne fra Magasin du Nord Collection i en let Eco Vero viskosekvalitet med det fineste, blomstrede print. De er enkle i modellen med en løs pasform, sidelommer samt en bred elastikkant med snøre i taljen.

Eco Vero viskose er lavet af træer fra skove, der er drevet ansvarligt for mennesker og miljø. Selve processen, hvor træet omdannes til viskose, foretages i et lukket kredsløb og med en teknologi, der både nedbringer brugen af vand, samt gør det muligt at genanvende de kemiske stoffer, der indgår i processen.

bukser magasin

Bukser fra Magasin, 399 kr., magasin.dk

Den sjov og tankevækkende bog

I bogen ‘Kemi for begyndere’ af Bonnie Garmus, møder vi kemiker Elizabeth Zott. Det er de tidlige 1960’ere og kønsrollerne er skarpt tegnet op. Elizabeths mandlige kollegaer på forskningsinstituttet, er ikke helt klar til en kvindelig kemiker i laboratoriet, med undtagelse af højt begavede og ensomme Calvin Evans. Calvin bliver forelsket i Elizabeth – ikke hendes udseende, men hende som person.

Sød kemi opstår mellem kemikerne, men da reaktionen år senere bobler af, står Elizabeth tilbage som alenemor med et nyt job, som stjerne i et madlavningsprogram på TV.Hun tilgår madlavning som kemiske sammensætninger og sammen med retterne, serverer hun budskaber til sine seere om at udfordre status quo. Det bliver en succes hos husmødrene på den anden side af skærmen, men skaber også røre i andedammen.

Bogen er mega sjov og er en skarp debutroman af amerikanske Bonnie Garmus, der strøg til tops som nr. 1 på både New York Times’, Sunday Times’ og tyske Der Spiegel’s bestsellerliste.

bog kemi for begyndere

‘Kemi for begyndere’-bog, 224,95 kr., saxo.com

Blusen til det hele

Blusen fra ONLY er både feminin og frisk – den har fint lille broderie anglaise mønster og er i en sart gul farve. Brug den til shorts eller nederdel eller dress ned at sætte den sammen med jeans og boots.

bluse only

Onlys bluse, 259,95 kr., zalando.dk

Rødmen på den rigtige måde

Denne Rare Beauty blush er let, holdbar og flydende, , og den smelter ind i huden og opbygger en blød og frisk rødme på huden, der minder om et andet lagt hud. Fås i en mat og dugfrisk finish. Fås hos Sephora.

rare beauty lipgloss

Rare Beauty blush, 209 kr., sephora.dk

Oversized T-shirt

Oversized T-shirt i blød bomuldsjersey med tryk foran og med rRund hals med ribkant og forholdsvis lav skuldersøm. Fra H&M.

t-shirt hm

T-shirt fra H&M, 129 kr., hm.com/dk

Til alle der elsker naturen

Og måske endda være med til at gøre en forskel. Bogen ‘Vilde naturhaver’ er den fineste bog at give til dem, der er vild med naturen og haver – gerne vilde.

Ledsaget af plantelister og mere end 200 fotos forklarer Jens Thejsen, hvorfor man bør vælge arter frem for sorter, flerårige og hjemmehørende planter frem for enårige og ikke-hjemmehørende, og hvorfor det er så vigtigt at bevare gamle og døde træer, at kende sin jordtype og skabe levesteder for både dyr, planter, alger, bakterier og svampe. Men meget informativ og inspirerende bog både at eje og give i gave …

vilde naturhaver bog

‘Vilde naturhaver’-bog, 229,95 kr., saxo.com

Magiske mules

Denne type sko hedder mules og er super trendy igen i år. De er fra Monki og med flot mønster og til en god pris.

mules monki sko

Mules fra Monki, 250 kr., monki.com/dk

Hygge og forkælelse

LuLuLun Moist sheet mask. Forkæl din hud med denne japanske sheet mask af høj kvalitet. Det er en effektiv fugtgivende sheet mask hvis naturlige ingredienser får huden til at føles blød og fugtet. Takket være den unikke 3-lags struktur og det perfekte finpudsede design passer masken godt til ansigtet, hvilket fremmer absorptionen ingredienser, som gør huden lysende og blød. Indeholder ikke syntetiske dufte. Perfekt til daglig brug.

– Tag en maske ud af pakken, og luk pakken forsvarligt.
– Påfør på ansigtet, og lad den virke i 5-10 minutter.
– Massér resterende serum ud på ansigt og hals.
– Skal ikke skylles ud.

lululun maske
Lululun sheet mask, 39 kr., ellos.dk

Blomsten til håret

Den er fin – fest og perfekt til at style dit hår med. Rosen er i gammelrosa nuance og fra Pico. Du kan give den i stedet for en buket friske blomster …

pico hårting

Pico rose til håret, 200 kr., anthon.dk

Den fine vase

Brug den til havens blomster – tørrede – makeuppensler eller måske køkkenredskaber. Den er fin til det hele.

Vasen hedder ‘Natur’ og har en lækker struktur og form der gør noget anderledes ved indretningen. Den er designet af House Doctor og har huller og blister i den hvide glasur.

vase house doctor

Vase fra House Doctor, 159,95 kr., magasin.dk

Den smukkeste badedragt

Badedrag med tie-dye print fra Mango i de smukkeste nuancer – den kan kun blive en favorit hele sommeren. Kan også bruges sammen med nederdel.

badedragt mango

Mango badedragt, 449 kr., mango.com/dk

 

Læs også:

Shop gule items

 

 

kollage gul

· Mere fra samme kategori ·