Læs også:

Close
kollage gul

Gul forårsshopping

Mode  | 

Gul er ikke alene forårets farve – det er også farven, man ser allevegne i dette forår. Vi har fundet lidt gule forårsitems, så du kan komme i den rigtige stemning og stil

kollage gul
Så er der gule shoppingideer … (Kollage: MY DAILY SPACE)

Citrongul sweatshirt

Trøje i bomuldsblandet sweatshirtkvalitet med trykt motiv foran i sart citrongul nuance. Trøjen har crew neck, løs pasform med lav skuldersøm og lange ærmer. Ribkant i halsudskæringen, nederst på ærmerne og forneden. Blød, børstet inderside. Den er fra H&M.

hm sweatshirt

Sweatshirt fra H&M, 179 kr., hm.com/dk

Cool gul neglelak

Neglene skal (også) være gule. Og denne fra OPI er i den helt rigtige nuance. Bliver perfekt, når du også har fået lidt farve.

opi neglelak

OPI neglelak i gul, 92 kr., bangerhead.dk

Gul badenymfe

Helforet, crinkled badedragt med dyb V-udskæring og højt skårne ben. Badedragten har brede skulderstropper samt let vatterede skåle med udtagelige indlæg, som former brystet og giver god støtte. Medium dækkende bagpå. Kan også bruges som tog. Fra H&M.

badedragt hm

Badedragt fra H&M, 199 kr., hm.com/dk

Til alle forårsblomsterne

Den vase fra Knabstrup blev oprindeligt formgivet i slutningen af 1940erne og med sin elegante og klassiske form er vasen et tidløst stykke keramik, der holder stilen langt ind i fremtiden. Knabstrup vasen er designet, så den ikke bare præsenterer sig selv, men også sæsonens blomsterbuketter og grene på smukkeste vis. Vasen er med riller (hvilket er nyt) og 12,5 centimeter høj.

knabstrup vase

Knabstrup vase, 249,95 kr., magasin.dk

Tasken til det hele

Marais shopping bag er en stor taske fra Mango med fine forårsblomster på. Der er plads til det hele – og lidt til. Gør shopping og det at bære på ting til en (farverig) leg …

mango taske net

Taske fra Mango, 299 kr., zalando.dk

Nice nederdel

Den passer til alt – er i den fineste sarteste gule farve. Brug til sommerfesten – eller med en stor vamset sweater og gummistøvler sat til. Den er fra Neo Noir.

nederdel neo noir

Neo Noir nederdel, 299 kr., magasin.dk

Frisk forårsduft

Elizabeth Ardens Green Tea-familie har netop fået et nyt medlem, Green Tea Citron Freesia – en sprudlende og
karismatisk duft, der også er den første “rene” duft i Green Tea-serien.
Citrus, citrongræs og sort peber er de primære noter i Green Tea-duften: Citron Freesia. Duften er fremstillet af
100 % veganske, bæredygtige ingredienser og åbner med noter af fresia, reseda-blomst og maté i en frisk og
krydret harmoni, der vækker sanserne.

arden green tea parfume

Elizabeth Arden Green Tea Citron Freesia parfume, 285 kr. for 50 ml, fås blandt andet hos Matas og Magasin

Smørgul skål til lækker frugt

Kan også bruges til slik – dressing eller andet … Den fine gule Rhombe Color skål fra Lyngby Porcelæn er mega brugbar – og også fin til påskebordet. Det klassiske og enkle mønster gør sig gældende for hele Rhombe-serien.

skål rhombe lyngby porcelæn

Lyngby Porcelæn skål i Rhombestellet, 199,95 kr., imerco.dk

Tjekket top

Ærmeløs top med rund hals. Den er i strikstof med hulmønster. Perfekt til varme dage og bruges alene eller med noget løst udenover. Også perfekt til en strandtur. Fra Zara.

top zara

Top fra Zara, 159 kr., zara.com/dk

Klar til solen

ACO Sun Face Mattifying SPF30 er en let solcreme med høj beskyttelse. Den forhindrer skinnende hud og efterlader huden med en matteret overflade. Hvis du også lider af urenheder og har tendens til at have skinnende hud, kan du bruge ACO Sun Face Mattifying SPF30 med godt resultat.aco solcreme

ACO solcreme til ansigtet, 139,95 kr., matas.dk

Kjolen du vil bruge igen og igen

Den perfekte hverdagskjole – som også kan dresses op. Har fin ryg også. Den er i løst snit og er i 97% polyester, 3% elastan. Det bliver kjolen, du bare ikke kan undvære og tager på igen og igen. Både fordi den er pæn men også så behagelig at have på. Den er fra Vero Moda.

kjole vero moda

Vero Moda kjole, 199,99 kr., zalando.dk

Festtasken

Den er gul – den er cool – og så er prisen fin. Den er fra Zara. Den lille mini-city-taske er med flap. Hank foroven og aftagelig skrårem og magnetlukning. Højde x længde x bredde: 14,8 x 24,2 x 7,5 cm.

taske zara

Taske fra Zara, 299 kr., zara.com/dk

 

Læs også:

 

Kender du de fem kærlighedssprog

 

love kærlighed

· Mere fra samme kategori ·