Læs også:

Close
overrasket irriteret undrende tænker tænke kvinde red flags (Foto: Pexels)

Disse ting må du aldrig ignorere under første date

Underholdning  | 

Første date kan være både spændende og nervepirrende. Men ved du, hvilke red flags du aldrig må ignorere under første date? Læs med her og bliv klogere på, hvilke ting du skal være ekstra OBS på, når du møder ham for første gang

Red flags er ikke altid nemme at spotte under første date – mere eller mindre fordi, at I jo ikke kender hinanden. Tit kan dine forventninger og motiver gøre dig blind for, hvad din date faktisk udstråler. Er du i tvivl om, hvilke signaler din date sender, og kan du sætte flueben ved nogle af disse ting, så er det måske værd at overveje, om du bør se ham igen.

Kærester date dating (Foto: Pexels)
Red flags – nej tak … (Foto: Pexels)

1. Snakker kun om sig selv

Typisk går denne mand under den selvfede type, som tror, at enhver date er en anledning til at markedsføre sig selv. For samtalens omdrejsningspunkt er ham, og KUN ham. Kan han ikke bare date sit eget spejlbillede?

2. Han spørger, om du ikke tager regningen

Det er måske en rigtig cliché, at mænd betaler første date. Og det er jo ikke fordi, at kvinder skal slippe for regningen hver gang. Men direkte at spørge, om du ikke lige får betalt regningen, mens han lige løber ud på toilettet, er vel ikke bare et red flag men også et turn-off?

Det er langt bedre at splitte regningen, især når du ved, at du nok ikke kommer til at se ham igen … Findes der noget mere ucharmerende end en nærig person?

3. Han lyver for at imponere dig

Tager du ham i at lyve første gang, er det langt fra sidste gang. Det er lidt samme følelse som at blive skuffet over en gave, som du ikke engang har åbnet endnu.

 

4. Ser på tjeneren eller andre mere end dig

Okay, måske du bare skulle spørge Kenneth, om tjeneren skal overtage din plads? Du har hvert i fald ikke fanget hans opmærksomhed, så hvorfor fortjener han din?

date dating kærlighed
Første date – hvad oplever du … (Foto; Unsplash)

5. Manden uden holdninger

“Jeg er ligeglad”, “du bestemmer”, “det er op til dig”, “hvad synes du?” – findes der noget mere kedeligt end en person uden holdninger? Han virker da både uinteresseret og uinteressant, hvis han har en “det har jeg ikke nogen holdning til”-indstilling til alt, hvad I laver og snakker om.

 

6. Ser på mobilen hele tiden

Wow, den fraværende type. Måske han bare skulle havde inviteret hele vennegruppen eller Instagram med på date i stedet?

7. Overflod af komplimenter

Det kan umiddelbart virke sødt og smigrende at få komplimenter. Men får du for mange, og smider han den ene kærlighedserklæring efter den anden, er der nok noget galt.

“Du er lige det, jeg har ledt efter”, eller “vi to passer bare perfekt sammen” burde få alarmklokkerne til at ringe. For han ved lige hvordan, han skal smigre sig ind på dig. Enten er han for ivrig eller en vaskeægte player-type. Watch out!

8. Han spørger ind til, hvor meget du tjener

Findes der overhovedet et passende tidspunkt for, at en person, som du nærmest ikke kender, spørger ind til, hvor mange penge du har, når måneden starter?

Måske vil han gerne have, at du tager regningen, mens han lige løber på toilettet. Ellers vil han gerne sikre sig, at du er en god investering for ham. Ro på, Kenneth. Det er ikke en konkurrence. Han har sikkert ikke engang spurgt dig om dine interesser …

9. Han er uhøflig overfor tjeneren

Eller overfor andre for den sags skyld … Du kan stille dig selv det spørgsmål, om du overhovedet gider at invitere en person ind i dit livet, som snakker grimt om andre og ikke har nogle manér – det er da en dårlig cocktail i sig selv.

Han er vel bare en omvandrende mandag med lavt selvværd og et dårligt ry.

10. Han har ikke nogle fremtidsplaner

“Jeg lever bare lige livet pt. Tager det, som det kommer” – okay fedt, Kenneth. Lever du også efter YOLO-princippet? Hvornår har det nogensinde givet pluspoint at blære sig med at være uambitiøs? Altid spørg dig selv, om du gider at være med i en film uden et plot, spændning eller en god slutning.

11. Han har joggingsbukser på

Ja okay … Så prøver han da hvert i fald ikke at imponere tjeneren eller dig. Måske er han der bare fordi, I snakkede om at få en god bid mad – som du skal betale …

Læs også: Klumme: At date som en mand

par date

· Mere fra samme kategori ·