Læs også:

Close
strand ferie rejsestrand ferie rejse

Tre hemmelige feriedestinationer du skal besøge, inden de bliver opdaget

Rejser  | 

Drømmer du også om at rejse ud i verden. Opleve – nyde og tage andre landes smukke landskaber og liv til dig. Her får du tre destinationer, som måske ikke er så kendte – endnu … Besøg dem før andre får øjnene rigtigt op for dem

Dette er sponsoreret indhold.

Sommerferieplaner der skal lægges

Med forårets ankomst er mange mennesker så småt begyndt at tænke i sommerferieplaner. Først og fremmest fordi det er vigtigt at tage de rigtige uger fri fra arbejde, men også for at bestille fly, hotel og bil inden det bliver udsolgt. Men med planlægning af ferien opstår hurtigt mange spørgsmål. Hvornår skal vi afsted? Hvor mange er vi? Hvad er vores budget? Og ikke mindst hvor skal vi hen?

Det sidste spørgsmål kan hurtigt blive det vigtigste og det er måske oplagt at rejse til en storby som Paris eller Rom, eller en populær sommerferiedestination som Mallorca eller Nice. Men hvis du og dine rejsepartnere føler jeg lidt mere eventyrlystne i år, kan det også være fedt at rejse til et mindre kendt område.

Udover at du kan opleve nogle anderledes ting end du plejer, kan du også være mere i fred for irriterende turister. Derfor kommer der her inspiration til tre charmerende steder, du skal besøge inden de bliver opdaget af folkemængden. 

Apulien

Ved Italiens hæl ligger Apulien, som er et yndigt kystområde der endnu ikke er blevet opdaget af turisterne på samme måde som for eksempel det overrendte Toscana.

apulien
Apulien er et smukt sted at rejse til … (Foto: Pexels)

Som de fleste andre steder i Italien, kan du finde utrolig lækker mad og spændende vine her, men det der især gør området værd at besøge, er den fantastiske udsigt over Middelhavet og Adriaterhavet som du kan finde næsten uanset hvor du bevæger dig hen.

Budapest

Ungarns hovedstad er langsomt ved at blive et must-see turist spot, så derfor er det en god idé at tage afsted, inden storbyen bliver alt for populær. Budapest er delt op i to områder Buda og Pest, og det er netop det der gør byen så speciel.

budapest, fiskebastionen, seværdigheder, turist, guide, rejse, rejseguide, oplevelser, ferie
Fiskebastionen i Budapest er ikke bare ufattelig smuk, den tager dig også på en tidsrejse tilbage i tiden. Samtidig er det også her, du har en af de flotteste udsigter over byen. (Foto: Pixabay).

Pest er den østlige, flade del, hvor du kan finde alle de lokale, hyggelige restauranter og specielle små butikker, hvor Buda, som ligger på den anden side af Donau-floden, er den vestlige og mere kuperede del. I Buda finder du de historiske bygninger som Kongeslottet og Citadellet. 

Læs også: Rejseguide til Budapest

Norge

Hvis du er til natur og smukke landskaber, er Norge helt klart et besøg værd. Med 103.000 kilometer kystlinje er der rigeligt plads til at kunne gemme sig i det overdådige og rå terræn.

norge
Nabolandet Norge har også så meget at byde på … (Foto: Pexels)

Det er vigtigt at du og din rejsepartnere er glad for at vandre og holde jer aktive, da landets primære attraktion er spektakulære og uspolerede naturattraktioner, som man ikke ikke altid kan køre til. Oplevelsen af at gå til en udsigtspost kan også gøre turen endnu mere speciel. 

 

Læs også:

 

Marrakech – kontrasternes by

 

marrakech rejse farver afrika rejseguide (Foto: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·