Læs også:

Close
shake

Opskrift: Verdens bedste Nutella-shake

Mad  | 

En kølig drink skal der til i disse dage, og hvis du udover at være varm også er Nutella-elsker, vil denne opskrift på Nutella-shake berige dit liv

Hold nu, hold nu, hold nu. Stod der “Nutella-shake” i overskriften? Jep, det gjorde der – og det gør der sådan set stadig. Her giver vi dig nemlig opskriften på den allervildeste sommerdrink, som både køler og indeholder vores alle sammens favoritingrediens: Nutella.

shake
Så blive det ikke bedre … (Foto: Unsplash

Du har sikkert allerede det meste i køkkenet i forvejen, så det er bare med at komme i gang med at imponere dine venner og dine smagsløg med denne lækre drink, der gør det muligt nu ikke bare at spise med også at drikke Nutella. Så bliver det vist ikke bedre.

Det skal du bruge (til 2 stk):

En masse isterninger
5 tsk instantkaffe – “pulveret”, ikke færdiglavet kaffe
1 spsk vanillesukker
2 spsk Nutella
3,5 dl mælk
Evt. flødeskum og krymmel/sauce til toppen

Fremgangsmåde:

Smid hele herligheden (minus flødeskum og eventuel pynt) i en blender og få det mikset godt sammen. Hæld det op i to glas – gerne høje glas, så det ser rigtig imponerende ud, når du skal snappe det – og pynt med en god klat flødeskum på toppen.

Slut eventuelt af med et drys krymmel, et sugerør, en parapsol, en plastikflamingo eller hvad du ellers har i gemmerne af lækkert pynt. Hvis du da overhovedet kan holde dig fra din Nutella-shake så længe.

Tip! Du kan tilsætte færdiglavet kaffe eller ekstra mælk, hvis du vil have drinken mere flydende. Er den blevet lidt for sød, så prøv med nogle ekstra isterninger.

Tip! Vil du have de ‘brune striber ned ad glasset”, så brug enten en mærk kaffesirup eller chokoladesovs. Altnernativ kan være karamelsovs.

Opskriften er venligst tilsendt af MY DAILY SPACE-læser Ditte. Tak!

Opskrift Nutellashake
(Kollage: MY DAILY SPACE)

 

Læs også:

 

Det vidste du ikke om asparges

 

asparges sæson grøntsag (Foto: Pexels)

· Mere fra samme kategori ·