Læs også:

Close
hendricks gin clover drink cocktail

Lav en forførende rød drink med gin

Mad  | 

Denne romantiske cocktail eller drink kan få både kærligheden og glæden til at spire … Om du serverer den til Valentinsdag, for dine veninder eller bare for dig selv, så er den romantiske drink et hit og ret nem at lave

Med Hendrick’s gin kan du nemt fremtrylle drinks, der smager skønt, og passer til enhver anledning. Så hvad med at mikse en lækker lyserød cocktail, der helt sikkert vække glæde hos enten din kæreste eller dine gæster? Hendrick’s unikke smag kommer blandt andet fra et strejf af den smukke rose – og med rosen som symbol for kærlighed, bliver det da hverken smukkere eller mere romantisk.

Lav selv en Hendrick’s Clover Club cocktail …

hendricks gin clover drink cocktail
Så er der serveret forførende rød drink med gin … (Foto: PR Hans Just)

Det skal du bruge

50 ml Hendriks’s gin
25 ml citronsaft
20 ml hindbærsirup *
1 æggehvide

* Du kan købe færdig hindbærsirup. Men det er faktisk også ret nemt at lave selv. Sukkerlage til drinks er altid efter denne fordeling:

  • 2 dele rørsukker
    1 del vand
  • en håndfuld hindbær (friske eller frosne) til cirka 2 dl. sukker og en dl. vandKom begge dele i en lille gryde, og bring det i kog, uden at varme det for hårdt op, så sukkeret skifter farve eller bliver brunet. Rør gerne stille og rolig med et piskeris. Efter et par minutter tages gryden af blusset og skal nu bare køles af. Kom den på køl.

Sådan gør du

Kom alle ingredienser i en cocktail-shaker og ryst grundigt i cirka 1 minut.

Tilføj dernæst is og ryst shakeren igen, til drinken er iskold.

Hæld cocktailen igennem en cocktail-strainer og server i et smukt glas med din yndlingspynt på toppen. Gerne rosenblade eller et friskt hindbær.

hjerte kærlighed love kæreste valentin
Der er indbygget masser af loooooooove i denne drink … (Foto: Unsplash)

Skål …

Læs også:

Den perfekte Valentinsdessert

marengsdessert valentins

· Mere fra samme kategori ·