Læs også:

Close
sex, frugter, seksuelt (Foto: Unsplash)

SEX: Hvem er mest ‘beskidt’ efter?

Underholdning  | 

Sex, sex, sex – now that we got your attention! Ja, og så handler det faktisk om sex denne gang. For hvordan står det egentlig til efter den seksuelle akt. Hvem er bedst til at tage et bad efter, hvor mange gør deres sexlegetøj rent, og hvad har man gjort lige efter sex? Hvem er bedst – mændene eller kvinderne – får svaret her i artiklen

hænder, sex, Foto: Unsplash)
Hvor mange der mon vasker fingre efter sex? Få svaret længere nede. (Foto: Unsplash)

Der kan vist ikke være tvivl om, at god hygiejne har været højt prioriteret i den sidste lange tid. Håndsprit, rengøring af overflader og håndvask om og om igen. Men hvor gode er vi egentlig til den personlige hygiejne efter sex – ja hvor ‘beskidte’ er vi egentligt?

Rengøringsvirksomheden End of Tenancy London ville undersøge sagen og spurgte i alt 2.500 (1.250 mænd og 1.250 kvinder) fra forskellige nationaliteter for at finde ud af deres vaner efter sex, og ikke mindst om de vaner havde ændret sig efter corona-virus kom til, og opmærksomheden på den personlige hygiejne blev stor.

Efter-sex-vaner

Undersøgelsen viste, at personlig hygiejne efter sex blev mindre almindeligt, mens vi var i lock-down under corona. Det blev afsløret, at 95 procent af kvinderne og 78 procent af mændene ville, før lock-down, på en eller anden måde gøre sig rene efter sex. Men under og efter lock-down har tallene ændret sig. Nu ville 66 procent af kvinderne og 62 procent af mændene gør dette efter.

Sexede Sandheder
5 procent af både mænd og kvinder er gået
direkte til tandlæge eller læge efter sex uden at tage bad.

Det viste sig for eksempel, at 61% procent kvinder før lock-down ville vaske hænder, inden de rørte deres telefon, hvorimod kun 23 % ville gøre det nu. Før corona lock-down ville 44% af mændene vaske sexlegetøjet, hvorimod det nu kun er 26 %, der vil rengøre dette i dag.

Det viste sig også, at inden nedlukningen ville henholdsvis 21% af mændene og 23 procent af kvinderne skifte lagnerne efter en tur på dem, men efterfølgende er begge tal faldet til 9 %.

par, sex (Foto: Unsplash)
Hvor mange ville tage direkte på arbejde efter en tur i kanen? (Foto: Unsplash)

Hvem har gjort hvad lige efter sex?

End of Tenancy London ville også gerne undersøge, hvad mænd og kvinder gjorde lige efter, de havde haft sex.

Resultatet viste blandt andet, at 47 procent af de adspurgte kvinder har sprunget over brusebadet og gået direkte på arbejde, det samme har 44 % af mændene.

Tilsyneladende kan et besøg hos bedsteforældrene heller ikke få folk til at hoppe i badet. Det viste sig, at 63 af mændene og 60 % af kvinderne har besøgt deres familier lige efter en tur i kanen.

Sexede Sandheder
8 procent kvinder og 11 procent mænd
har genbrugt det samme sex legetøj med en anden.

Når det kommer til at være sammen med flere personer, viste det sig, at 28 procent af mændene har haft dette med to personer, men uden at bade ind imellem. Hos kvinderne viste det sig, at 23% af dem er gået på en ny date efter at have haft sex med en anden.

Flere har også haft brug for mere motion og er enten taget direkte i fitness eller svømmehal efter sex. 25 % af kvinderne har gjort dette, mens 33 % af mændene er hoppet på løbebåndet og løftet jernet – endnu engang.

sex, frugter, seksuelt (Foto: Unsplash)
Syndige, sexede frugter. (Foto: Unsplash)

Rengøring af sexlegetøjet og sig selv

Når det kom til at klare den personlige hygiejne bagefter, af både sig selv og sexlegetøjet, svarede 54 procent af mændene og 48 procent af kvinderne, at der nogle gange gik 1-3 dage, før de gik i bad eller gjorde legetøjet rent. 22 procent af mændene afslørede, at der kunne gå en uge, inden de gjorde legetøjet rent.

Sexede Sandheder
1 procent af mændene og 3 procent af kvinderne
indrømmer, at der er gået over en uge, før de tog et bad.

De fleste svarede dog, 66 % af mænd og 68 % af kvinderne, at der kun gik et par timer, fra de havde haft samleje til de rengjorde sig selv og det legetøj, de havde brugt enten med sig selv eller en partner.

Hvad er de mest brugte rengøringsprodukter efter samleje?

45 % af kvinderne bruger deodorant eller kropspray til at rengøre deres intime dele, mens 33 % af mændene vælger dette efter sex, dog bruger 17 % af mændene enten en sok eller lagnet til at rengøre sig med lige efter.

Over halvdelen af begge køn bruger vand og sæbe til at rengøre sig med, mens servietter kommer på anden pladsen med i alt 61 procent samlet set for kønnene, der bruger dette til at rengøre sig med efter sexakten.

bad, sex, par (Foto: Unsplash)
Det fleste bruger vand og sæbe efter sex, men nogen gør det også i badet. (Foto: Unsplash)

Kilde: Endoftenancylondon.com 

Læs også:

Tematest: Inspiration til sexede udklædninger

kostume udklædning (Foto: Shutterstock)

· Mere fra samme kategori ·