Læs også:

Close
kostume udklædning (Foto: Shutterstock)

Tematest: Inspiration til sexede udklædninger

Underholdning  | 

Tid til temafest – med sjove og sexede eller frække og fjollede udklædninger. Du kan få det hele på nettet. Få inspiration her

Nogle temafester for voksne kalder på frække udklædninger, der kan stimulere fantasien. Det kan være alt fra en 30 års fødselsdagsfest til en sjov og anderledes julefest sidst på året. Men også en polterabend for både mænd som kvinder er også en oplagt anledning til at slå sig løs og vise hud eller bare se fjollet ud. Skal du arrangere et event med sexet udklædning, eller skal du blot deltage i et, så find inspiration online!

Hvad der anses som mest frækt svinger fra person til person, og du kan finde din præference ved at browse. Traditionelt set vil det være forskellige typer af kostumer til kvinder og mænd. Fællesnævneren er, at der bliver vist meget hud, og at kostumerne oftest spiller på seksuelle fantasier og stereotyper. Men andre udklædninger og temaer er også muligt.

kostume udklædning (Foto: Shutterstock)
Tid til temafest … (Foto: Shutterstock)

Hvad er du til: Nonne eller skolepige?

Som kvinde er der et hav af kostumer at vælge imellem online. Det kan være fræk skolepige med et kort ternet skørt og rottehaler. Den klassiske franske stuepige hvis fornemmeste opgave ikke blot er at gøre rent … Eller hvad med Alice i Eventyrland for de barnlige – og frække – sjæle. Når du skal vælge, så handler det i sidste ende om, hvad du selv synes er mest sexet og komfortabelt at have på. Derudover er det et outfit, ligesom alle andre. Så det handler selvfølgelig om at se godt ud! Nogle kostumer fremhæver numsen mest, mens andre er mere nedringede ved brysterne. Du kender sikkert stilen i kostumerne …

Som mand er der selvfølgelig også flere bud på sexede og maskuline kostumer. Det kan være en brandmand, der kun har seler på overkroppen. Eller en cowboy med tilhørende lasso. Mange af de gammeldags mandeerhverv som kaptajn, pilot, militærmand og så videre er lavet i en kinky version specialdesignet til frække temafester. Er du eksperimenterende og har et åbent sind, så kan du også overveje at bytte om på kønsstereotyperne. Hvad med en kvindelig brandmand og en mandlig skolepige?

kostume udklædning (Foto: Shutterstock)
SuperWOMAN – måske det var noget næste gang, du skal klædes ud. (Foto: Shutterstock)

Kostume og tilbehør

Ovenfor er blot nævnt et par eksempler – så se flere frække kostumer her! Når du har fundet drømmekostumet til den forestående fest, så overvej om du behøver tilbehør. Af og til følger der for eksempel en støvekost med til stuepigen eller en falsk bibel med til nonnen, men du kan tit spæde til med sjove gadgets. Det kunne være en lille brandslange til brandmanden eller en skoletaske til skolepigen.

Jo mere gennemført din udklædning er, jo sjovere bliver festen! Både for dig selv og de andre deltagere. Når du møder op, så vær ikke bange for at spille lidt skuespil og opføre dig som din karakter. Til fester med sexet udklædning er alle beskidte pointer og kliché kommentarer typisk værdsatte.

piger solnedgang fest party (Foto: Unsplash)
Det kan godt sætte ekstra gang i en hvis, hvis der er et tema. (Foto: Unsplash)

Tænk ud af boksen

Her i artiklen har vi gennemgået meget traditionelle eksempler på frække udklædninger. Men der er jo altid rig mulighed for at tænke ud af boksen. Det kan være, at du skal klædes ud som en vampyr, en videnskabsmand, en tømrer eller som Lara Croft fra Tomb Raider serien. Alt er muligt, men disse kostumer kræver måske lidt mere både i tid og penge. Men på den anden side så er du også sikker på at skille dig ud fra mængden!

Læs også:

Filurdrink

 

· Mere fra samme kategori ·