Læs også:

Close
hund kat kæledyr (Foto: Unsplash)

Katte- og hundebattle – hvem er sødest

Underholdning  | 

Er du hunde- eller katteelsker … Eller måske begge dele. Mette og Tina har taget de nuttede pelsdyrs kamp og kæmper for hver deres kæledyr. Er der en vinder – er det katte eller hundene

Det er mest for sjov – og så dog … For enten kan er man ofte helt pjattede med hundene eller slet ikke kan stå for kattene. Vi har ladet Mette – der elsker hunde – og Tina – der elsker katte battle. Kan du mon overbevise hinanden eller jer om, hvilket dyr, der er det sødeste …

hund kat kæledyr (Foto: Unsplash)
Det bliver en svær battle, for de er så søde – både hunde og katte. (Foto: Unsplash)

Og så starter vi lige ud med en af de vilde – en ellers ret nuttet Golden Retriever som åbenbart drømmer om et stort og lækkert (katte) kødben.

Cat And Dog Napping GIF by MOODMAN - Find & Share on GIPHY

‘Mor passer på dig’

Den største kærlighed af alle. MOAR. Og dyr er så gode til at passe på deres små killinger og hundehvalpe. De våger over dem, passer og plejer dem, og derefter “sender de dem ud i livet”, når de er klar til at stå på egne ben.

Tina kattene:

Ahh, men altså … Ethvert moder (og katte)hjerte kan da ikke andet end smelte, når man ser de to her. Verdens bedste kattemor. Jeg er smelter …

Mette hundene:

Der er intet som en krammer fra mor heller ikke, når det gælder hundene. En krammer fra mor kan hurtigt hjælpe dig godt videre … Det ved denne hundemor. Sikke et skønt billede!

Frækhed

De kan se så søde ud, og man kan slet ikke forestille sig, de kan finde på sådanne drillerier, men nogle gange er dyrene også ude på sjov og ballade, som vi kender det fra Tom og Jerry.

Tina kattene:

Selvfølgelig kunne en kat ALDRIG finde på at gøre noget frækt. Eller det er nok lidt en sandhed med modifikationer. Men jeg er sikker på, at så har folk selv været uden om det.

Cat Slap GIF - Find & Share on GIPHY

Mette hundene:

De kan se uskyldig ud med deres ‘hunde-øjne’, men de uskyldige hunde kan også være frække og snuppe din mad, hvis du kigger væk.

De helt små

Det er søde, sjove og nuttede de små killinger og hvalpe – ååh gid de aldrig ville vokse sig store.

Tina kattene:

Kattekillinger – jeg ELSKER dem alle – og kan ikke stoppe med at kramme dem. Så uskyldige – så frække – så fine – så smukke.

Mette hundene: 

Eeej, jeg kan ikke stå for ham her. Hundehvalpe er de sødeste, og ham her ser for cute ud i sailortrøje! Ham ville jeg gerne have med ombord.

hundehvalp (Foto: Unsplash)
Hundehvalp i sailortrøje. (Foto: Unsplash)

Det klumsede kæledyr

Man kan se det for sig. Det sker – nogen gange mere ved et uheld eller fordi, de er optaget af noget. Men nuttet er de lodne væsener også, selv når de er klumsede. Sådan forholder det sig ikke rigtig med mennesker.

Tina kattene:

Jeg kan jo ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at katte er klumsede, så er det fordi, de er optaget af noget. Katte kan ikke lave fejl. Eller kan de …

Cat Fail Falling GIF - Find & Share on GIPHY

Mette hundene:

“Jeg har deeeeeen…….ikke”. Haha ..Hunde i slowmotion er altid sjovt. Nok er de kvikke, men ind imellem også lidt klumsede overfor selv den lettelse udfordring. Bedre held næste gang, lille hundi.

Vogteren over dem alle

De lægger mærke til alt og holder godt øje med hver en bevægelse. Og så er deres hørelse i top – de kan altid høre en dør der åbner eller en madskål, der bliver fyldt.

Tina kattene:

De er opmærksomme, og der er ikke noget, der går deres næse forbi. De holder øje – med dig – fuglene, og hvad der ellers kunne have interesse. Men efterlad ikke noget på bordet. Er det en lille lækkerbidsken, så er den nok væk, når du har vendt ryggen til.

Sitting Down Fat Cat GIF by TikTok - Find & Share on GIPHY

Mette hundene:

Hunden er menneskets bedste ven. Den er troværdig og vil altid vogte over og passe på sin ejer. Denne hund er nok ikke stor nok til at skræmme andre hunde væk, men den har fundet sin egen måde til at pa(i)sse på sit territorium.

Den helt store hengivne kærlighed

Både hunde og katte er gode til at vise omsorg og kærlighed overfor deres ejere, og selv de kan have brug for et kram og putte sig trygt ind imellem.

Tina kattene:

Se, DET er kærlighed og hengivenhed. Tænk at åbne den dør og så se ens bedste ven bare stå og ville kramme en og være lykkelig over, man er kommet hjem. Her er ingen corona – bare kram og kærlighed. En kat er menneskets bedste ven – siger det bare.

Mette hundene:

Hunde OG BABYER! Hvilken kombi – det er næsten ikke til at holde ud, så søde de er sammen. Hunde er så kærlige, og ham her tager sig godt af den lille baby. Amen hold nu op, det er lige til at græde over.

Det kloge kæledyr

Vi er enige om, at kæledyr ofte er utrolig kloge og har den vildeste empati. De kan mærke, når deres ejer for eksempel er ked af det. Så findes der ikke noget bedre end blive trøstet af sin bedste ven.

Tina kattene:

Katte er kloge – og selvstændige. Jeg elsker det. Jeg tror de har opfundet “no bullshit” begrebet. Ingen nikkedukker eller medløbere here. Bare kloge dyr, der kan tænke selv. Elsker det.

Mette hundene:

Hunde er så kloge, at de bliver brugt i arbejdssammenhænge som politihunde, jagthunde og førerhunde. Og se bare denne her hund – den er jo et matematisk-geni.

Resultatet

Ingen af os giver os. Så vi vil lade læserne afgøre, hvem der vinder. Men okay … Vi giver os lidt og har vel vist bevist, at både hunde og katte er nuttede – også sammen.

Husk du hver dag kan kigge på flere nuttede pelsdyr ved at følge vores instagram profil @mydailycute

 

Læs også:

 Vælg dit kæledyr med omhu

 

kvinde pige hund dalmatiner (Foto Pexels)

· Mere fra samme kategori ·