Læs også:

Close
samsung-galaxy-serie telmore (Foto: PR)

Hvilken Galaxy-model skal du vælge?

Underholdning  | 

Danskerne udskifter deres mobiltelefoner med jævne mellemrum. En analyse viser, at danskerne i gennemsnit skifter til en ny mobiltelefon hvert fjerde år – nogle oftere, nogle sjældnere

Er du ved at overveje, hvilken smartphone du skal vælge, kan vi godt forstå, hvis du er forvirret. Der findes nemlig et væld af forskellige smartphones på markedet.

samsung mobil (Foto: Unsplash)
Hvilken Samsung Galaxy skal du vælge – bliv klogere her. (Foto: Unsplash)

Derfor kan det være svært at finde hoved og hale i det hele – for hvad har du egentlig brug for? Er dit hjerte faldet for populære Samsungs Galaxy telefoner, kan du med fordel læse med her på siden. Vi giver dig nemlig en guide til, hvordan du skal vælge netop din næste Galaxy-model.

Samsung Galaxy S10, S10+ eller S10e?

Blandt markedets bedste smartphones finder du Samsung Galaxy S10, S10+ og S10e. Dette er baseret på Forbrugerrådet Tænks test af smartphones. Men hvilke af de tre populære modeller er mest relevant for dig at købe?

Har du et ønske om at få det hele, bør dit valg uden tvivl falde på Samsung Galaxy S10+. Denne smartphone er fyldt med features, og så har den en stor skærm. Med sine 6,4 tommer kan du både arbejde, streame og læse e-bøger på din telefon.

ensomhed, ensom, alene, tænksom
Overvejer du at få en ny mobil, så læs med her. (Foto: Mikoto, Pexels)

Ønsker du derimod en billigere og mindre model, er Samsung Galaxy S10e et bedre valg. Denne smartphone er prisvenlig – og til prisen er det en god mobiltelefon. Den er ikke lige så god, som de to andre modeller – både i forhold til kamera og processer – men til prisen får du altså stadig en rigtig god mobil.

Slutteligt er Samsung Galaxy S10 mobiltelefonen i midten. Kameraet er stærkt, skærmen er 6,1 tommer, og batteriet er særdeles godt. Derudover er telefonen spækket med fede funktioner, hvor du blandt andet kan dele strøm med andre S10-enheder. Er du derfor på udkig efter en lynhurtig smartphone med godt kamera, kan dit valg roligt falde på Samung Galaxy S10.

samsung mobil (Foto: Unsplash)
Sæt dig ind i de forskellige modeller, før du vælger, hvilken Samsung Galaxy der passer til dig. (Foto: Unsplash)

Samsung Galaxy S20, S20+ eller S20 Ultra?

Er du mere interesseret i de nyeste skud fra stammen, bør du kraftigt overveje en af flagskibsmodellerne: Samsung Galaxy S20, S20+ eller S20 Ultra. Den billigste af disse smartphones er Samsung Galaxy S20. Denne model har en 6,3 tommer skærm og et super godt kamera. Dog er denne model i besiddelse af det mindste batteri af de tre.

Samsung Galaxy S20+ er midtermodellen i denne serie. Skærmen på denne smartphone er lidt større end forrige model med sine 6,7 tommer. Pixeltætheden er lidt bedre end førnævnte model, men det er altså ikke noget, du ser med det blotte øje. Kameraet er ligeledes formidabelt, og batteriet er større end S20. Derudover er der med S20+-modellen mulighed for multi-band 5G.

samsung-galaxy-serie telmore (Foto: PR)
Du kan se de nye modeller i butikkerne. (Foto: PR)

Er du derimod på udkig efter den ultimative mobiltelefon, vinder Samsung Galaxy S20 Ultra. Denne model er dyrest, men du får altså også en gigantisk skærm af 6,9 tommer og et exceptionelt kamera. Dertil er batteriet langtidsholdbart, og du får mulighed for at opleve 5G.

Er ingen af ovenstående modeller faldet i din smag, kan du med stor fordel også undersøge Samsung Galaxy Note10. Denne smartphone er ligeledes vældig populær blandt de mange forbrugere.

Læs også:

Podcasts du skal lytte til

podcast høretelefoner lytte (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·