Læs også:

Close
got, game of thrones, westeros, hbo, hbo nordic, serier, jon snow, daenerys targaryan, arya stark, sansa stark, tyrion lannister, cersei lannister, jamie lannister, jon snow, magi, middelalder, drager, ild, targaryan, stark, lannister, cuponation,

Game of Thrones opsummerer det at tage på ferie i 30’erne

Underholdning  | 

Bare rolig. Selvom du har set alle sæsoner af Game of Thrones, kan du stadig få din daglige dosis af serien. Vi har samlet 16 sjove GIFs, som perfekt opsummerer, hvordan det er at planlægge ferier i det 21. århundrede

Ferietrængende i januar

Det øjeblik du finder ud af, at vi kun er lidt over halvvejs igennem vinteren, og Danmark har sat rekorder for årsnedbør. Du har stærkt brug for en ferie. NU …

Ustyrlig, irriterende ferieplanlægning

Når du opretter en gruppechat på Facebook for at planlægge en rejse, og alle dine veninder har forskellige meninger om, hvor I skal hen.

Den typiske veninde

Vi har alle en veninde i vores vennekreds, som altid skal være på tværs. Hende som har en million undskyldninger for, hvorfor hun ikke har tid til at tage med på turen.

Der er to slags af den type veninde

Og en anden veninde der mener, hun er for gammel til at tage til Ibiza. Muligvis den af veninderne som alligevel altid ender ud med at være hende, som for alt for mange cocktails i byen.

Ung med de unge

Men efterhånden begynder I at få arrangeret jeres rejseplaner. Og din veninde husker pludselig, at der er noget, som hedder “alder er bare et tal”, hvorfor hun måske ikke heeelt er for gammel til Ibiza.

Klar, parat, start

Følelsen når du endelig forlader kontoret for at tage til lufthavnen. Mobilen er slukket, kufferten pakket og humøret sat. Så er det tid.

Fri bane

Når du lige er ankommet til lufthavnen og ser, at der ikke er kø til check-in, og alle veninderne denne gang lykkedes med at møde op til tiden.

Den første slurk

Når du bestiller din første drink i lufthavnen før klokken 9 om morgenen og du ved, at ingen dømmer dig.

‘Give me a break’

Og så er der det øjeblik, hvor går ombord på flyet og indser, at du og alle veninderne er omgivet af 20-årige bachelorstuderende på vej på studietur.

Drik smerterne væk

Men i det mindste kan du drukne dine sorger med en drink eller to under flyveturen.

Ingen ferie uden insta-opdatering

Når flyet endelig letter, og du formår at få en ‘Instagram-worthy’ Boomerang-historie, som du kan blære dig med overfor kollegaerne.

Endelig ankommet til destinationen

I har taget den første taxa ud til stranden. Følelsen af glæde indfinder sig med de bare tæer i det varme sand, de dejlige solstråler og lyden af bølgerne i baggrunden rammer dig. Du bliver nødt til lige at mærke sandet med hænderne. Er du virkelig på Ibiza?

Dem vi alle hader på ferien

Dig og veninderne har fundet det bedste spot på stranden, indtil I bliver afbrudt af en turistbus, der kører forbi med den mest irriterende turistguide i højtalerne.

Den blege vinterhud

Når du vågner næste morgen og opdager omfanget af din solskoldning. Du havde muligvis pakket din kuffert alt for hurtigt og glemt solcremen hjemme i kolde Danmark. AV AV AV.

Tiden, der flyver afsted

Det øjeblik du indser, at det er din sidste feriedag, og du bare ikke er klar til at komme hjem endnu. Og så kommer du i tanke om, at du desuden allerede skal på arbejde i morgen. Så bliver det ikke værre.

Men du er ikke helt ked af det

Men det er OK, fordi du ved, at du vil bruge hele dagen på at planlægge din næste venindetur … Måske til Sunny Beach.

Læs også: Bliv underholdt på YouTube – inspiration til sjove ting, du kan se

snorkling svømmefødder havet dykke (Foto: Unsplash)

 

· Mere fra samme kategori ·