Læs også:

Close
snorkling svømmefødder havet dykke (Foto: Unsplash)

Bliv underholdt på YouTube – inspiration til sjove ting, du kan se

Underholdning  | 

Det kan være farligt at begynde med at se YouTube. Én video bliver hurtigt til hundredevis på få timer og pludselig er der gået en hel aften

Underholdning er der nok af, men det kan også være svært at navigere i. Derfor har vi samlet de bedste kategorier samt YouTubere, som helt sikkert vil fange dig i det tidskrævende men underholdende “YouTube-hul”.

YouTube rummer ALT salgs content, og hvis man ikke er en YouTube-haj, kan det være svært at vide, hvad man skal søge efter for at få god underholdning og et stort grin. Derfor hjælper vi dig lidt på vej med vores anbefalinger.

Youtube, telefon, iphone. (Foto: Unsplash)
Er du også en af dem, der bruger tid på YouTube. (Foto: Unsplash)

1. Vlogs

Vlogs er en forkortelse for video blogging og er et fænomen, der opstod om YouTubers, som filmer deres hverdag på samme måde, som en blogger skriver om deres. Du kan også finde vlogs under titlen “A day in my life” og i disse videoer følger man en YouTuber på en hel almindelig hverdag. Dette kan både være en hverdag, man kan realtere til, eller en hverdag som ligger langt fra det, man selv kender til.

Natasja Vind

Natasja Vind er en dansk youtuber, som er bosat i Århus. Hun er det, man kalder en daily vlogger, hvilket betyder, at hun uploader en vlog på sin YouTube kanal hver dag. Natasja Vind er en ung pige i tyverne og har et forholdsvis normalt liv, som hun viser et indblik i. Hun er ligefrem og er ikke bleg for at vise, hvis hun har fået en bums eller har hår på benene.

Kylie Jenner

Man kan ikke komme uden om, at The Kardashians er nogle af nutidens mest omtalte og populære kendiser. På YouTube har du også mulighed for at følge med i Kylies liv. På hendes YouTube kanal, viser hun, hvordan en ekstrem overklasse hverdag kan se ud. I Kylies vlogs er makeupartister, chauffører og eksklusive fester blot en del lille del af hendes hverdag. Kylies vlogs er til dig, som er nysgerrig på den berømte kendis.

Julia Sofia

Hvis du er mere til vlogs, som viser eksotiske rejsemål, kan du følge med i Julia Sofias YouTube kanal. Julia Sofia elsker at rejse og dette dokumenterer hun i sine vlogs. Bliv underholdt og få inspiration til din næste rejse.

2. Til alle Fashion freaks

Youtube kan også bruges til at hente fashion inspiration, og der findes mange YouTuber, som deler ud af egne, unikke måder at style tøj og tasker på.

Charlotte Caroline

En fashion YouTuber som du bare må tjekker ud er Charlotte Caroline, som er kendt fra den danske blogger verden. Med sin unikke og farverige stil deler hun ud af tips og tricks til styling af nutidens trends. Her kan alle fashion interesseret hente hjælp og inspiration, da Charlotte Carolines garderobe indeholder tidsløse og smukke items.

Julie Hermann

Julie Hermanns YouTube kanal består udelukkende af fashion videoer, hvor hun både deler ud af sin egen skøre stil, men viser også inspiration fra andre store YouTuber eller influencere. Netop sidstnævnte viser hun i sin YouTube serie Style Swap. Julies kanal er et oplagt sted at hente et hav af inspiration samtidig med, at du bliver underholdt.

Sophie Shohet 

Hvis du er pjattet med luksus tasker, så er det Sophie Shohet, som du skal følge. Sophie Shohet er en britisk YouTuber, som har en stor kærlighed for designer tasker. I hendes videoer kan du både få råd til køb af tasker, eller blot sidder og savle over alle de items, som du ikke selv har råd til at købe.

3. Sjov og spas

YouTube kan også blot bruges til at få et godt grin i en travl hverdag – og mulighederne enorme. Du kan søge dig frem til alt fra sjove katte videoer, skøre eksperimenter eller måske noget helt tredje.

Sofia Nygaard

Sofia Nygaard er kendt for at kaste sig ud i store og vanvittige eksperimenter på sin YouTube kanal. Hun har lavet videoer om alt fra verdens største læbestift, testede underlige fashion trends og fået diverse ekstreme make-overs. Alle processerne bliver dokumenteret på Sofias YouTube kanal – og med hendes skøre og kreative sind kan man ikke andet end da grine og være underholdt.

Funny Pet Videos

Nogle gange har man bare brug for et hurtigt grin uden for meget kontekst. Der er et hav af sjove dyre videoer på YouTube – og hvis du blot søger “Funny pet videos” kan du blive underholdt i dage vis, af søde og sjove dyr som dummer sig. Simpelt – men også sjovt.

4. MY DAILY SPACE

Sidst men ikke mindst er du selvfølgelige også bare nødt til at følge MY DAILY SPACE YouTube-kanal. Her kan du både se vores mere alvorlige temaserie, “Hvad du ønsker, skal du gøre” eller finde sjove og underholdende videoer om styling. Vi lover, at 2020 bliver et år med en masse nye, sjove videoer og serier til dig, der følger med.

 

Læs også: 10 accessories som redder din tøjkrise

taske, øreringe, luffer, cover, telefon cover, bælte, tørklæde. (Kollage: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·