Læs også:

Close
par, forelskelse, kærlighed, in love

10 tegn på, at du er forelsket – og lidt bims

Underholdning  | 

Årh, vi kender det alle – forelskelsen. Det er det dejligste der findes, men samtidig kan vi også godt blive lidt bims. For det er da langt fra normalt ikke at spise, især når vi altid har en kronisk lyst til chokolade og andre søde sager. Og hvorfor er det lige pludseligt så svært at koncentrere sig? Nå ja, fordi du tænker på HAM hele tiden

Du har mistet din ellers så gode appetit

Et af de første tegn på forelskelse er sommerfuglene i maven. Og de har det med at fylde lidt for meget, så der ikke længere er helt så meget plads til alt den lækre mad, vi normalt går rundt og craver. For når vi er forelsket, ja så kan det mærkes på kroppen, som kan gå helt i stå – det samme med appetitten.

Du har ondt i kinderne af at smile konstant

Kender du ikke det, når du får helt ondt i kinderne af at smile hele tiden? Sådan har vi det i hvert fald, når vi er forelsket. Det er så skønt at rende rundt og være så glad hele tiden og bare smile til verden. Men vi kan også komme til at se lidt fjollede ud og virke lidt bims. Især når vi går med det største smil klistret på læberne selv en mandag morgen i regnvejr. Men pyt – vi er jo forelsket.

Du kan ikke få øjnene væk fra telefonen

Godt nok har vi vores smartphone i hånden nærmest hele tiden. Men når vi er forelsket, er telefonen som klæbet til håndfladen. Så er vi altid klar til at se, om han nu har skrevet en sød besked. For det er jo med at se beskeden hurtigt, så vi har tid til, at finde ud af hvad vi skal svare ham.

Du har hele tiden lyst til sexytime

Han er en lækkerbisken ham du har kastet din kærlighed på, ik? Ja, så det kan være svært at holde nallerne for sig selv. Men det er helt naturligt, at have en ekstra lyst til sexytime med din særligt udvalgte ‘man hunk’. Go for it, girl!

Du har så svært ved at koncentrere dig

Tankerne flyver rundt, og er egentlig kun fyldt med HAM. For hvor er han skøn og dejlig, og hvad skal du svare ham, hvornår skal i ses igen og hvad skal i lave. Ja, der er mange ting, der skal tages stilling til og tænkes over. Og det går altså ud over koncentrationen og det kan være svært at lytte efter når andre snakker omkring os – sorry (not sorry!)

Du bliver en smule akavet

Øhm, hej sød… jeg mener hej hej… Årh, det hele bliver bare lidt akavet også. For vi vil jo bare gerne vise os fra vores bedste side. Men jo mere vi tænker over vores fremtoning, og hvilket indtryk vi giver ham, jo mere kejtede kan vi også blive. Men hvilken fyr kan ikke lide søde og lidt halv akavede piger?

Du savner ham heeele tiden

Ih, altså! Lige så dejligt det er at være sammen med ham, lige så stort er savnet, når i ikke er. Men det er altså helt normalt og et rigtig godt tegn på at du er ‘in loooove’. I skal jo også lige lidt væk fra hinanden, så du også kan mærke, hvor svært det er at koncentrere sig, når du tænker på ham hele tiden.

Du er omringet af romantik i lange baner

Åh, den kærlighed, den kærlighed. Ja, det er skønt at være forelsket. Og det er bare med at nyde det. Nyd at din mave er fyldt med sommerfugle, du er glad i låget og at du er omringet af romantik i alle afskygninger. Har du forelsket dig i en, der kan finde ud af at være romantisk, må vi sige du er en heldig kartoffel!

Du ser ham (eller i hvert fald en der ligner ham) alle steder

Ja, sådan kan det gå når man har forelskelse på hjernen og tankerne kun omhandler ham. Så minder alt om ham, og du ser ham hele tiden. Når du er i Netto, på café eller på vaskeriet. Forfølger han dig mon? Nej, du har bare fået lidt forelskelsesbims og hallucinere en smule. Det er helt normalt!

Du taler om ham konstant

Når nu alt bare minder om ham, så er det altså utrolig svært ikke også at snakke om ham heeeele tiden. Og det er ikke bare de store ting, der bliver fortalt videre til veninder og hvem du ellers ikke har fået snakket ørene af endnu. Når vi er forelsket, så bliver alle detaljerne taget frem. Det er også de små ting, der tæller, og som gør os bare lige en tand mere forelsket (hvis muligt) end før!

 

 

Læs også: 3 mænd afslører: Sådan mødte jeg min Tinder-kæreste

· Mere fra samme kategori ·