Læs også:

Close
par, kærlighed, forhold, kærester, kys, tinder

3 mænd afslører: Sådan mødte jeg min Tinder-kæreste

Mit liv  | 

Mænd er ikke kun på Tinder for at få one night stands eller afprøve dårlige scorereplikker: Vi har talt med tre mænd, der alle mødte en kæreste på den omdiskuterede datingapp

Har du først haft en dårlig date fra Tinder med skumle motiver, så er du sikkert rædselslagen for, at alle mænd på appen er lige så shady og upålidelige – men det er heldigvis ikke tilfældet! Der findes et hav af søde mænd med hjerter af guld og rosenrøde motiver derude.

Det er ikke alle, der er lige heldige på Tinder, men der er altså nogle kvinder, der har oplevet, at prinsen på den hvide cykel popper frem på appen og redder dem fra det uendelige hav af ellers flatterende tilbud.

Denne uge har vi givet ordet til mændene og talt med dem om, hvordan det var at finde kærligheden på Tinder, den første date og livet sammen med deres kæreste i dag.

 

Tobias og Nanna: Vi mødtes dagen efter første besked

par, kærlighed, forhold, kærester, kys, tinder
Tobias, 26, og Nanna, 23, mødtes på Tinder og har været kærester siden november 2015. (Foto: Tobias Wiinblad)

Flere i Tobias’ omgangskreds talte positivt om Tinder, og han havde endda to venner, der havde fundet deres kærester der. Derfor besluttede han selv at oprette sig med indgangsvinklen “what’s the worst that could happen?”, hvilket nok var meget godt, for så dukkede Nanna op.

Parret begyndte at skrive sammen en aften. Der er ikke længere nogen af dem, der kan huske, hvad deres første samtale handlede om, men det må alligevel have været en interessant en af slagsen, for de besluttede at mødes allerede dagen efter.

– Vi nåede ikke at bruge Tinder særlig længe, da vi hurtigt sås, og derefter gik over til sms og Facebook, husker Tobias.

Læs også: Tre kvinder fortæller: Jeg mødte min kæreste på Tinder

Vi sov sammen på første date

par, ferie, kærlighed, parforhold, forelskelse, kærlighed, tinder
Tobias og Nanna blev kærester en måned efter deres første date, og parret har lige været på ferie med Tobias familie. (Foto: Tobias Wiinblad)

Parrets første date står langt klarere i Tobias’ hukommelse. Han fortæller, at de mødtes ved Nørreport Station, og efterfølgende tog på café, hvor de fik noget varm at drikke og hyggesnakkede.

– Det var efterår og koldt, og det blæste en del. Så det var det perfekte Tinder-date-café-vejr. Efter vi havde været på caféen, tog vi på bar. Her fik vi et par øl og endte med at kysse. Efterfølgende aftalte vi at sove hos mig. First date, I know right? griner Tobias og uddyber:

– Men vi var egentlig begge to meget enige om, at vi ikke skulle have sex. Så vi sov bare sammen den nat.

Tinder-dates blev hurtigt bredt accepteret

kærlighed, parforhold, par, kærester, ferie, tur, tinder
Da parret mødtes, var Tinder stadig forholdsvist nyt. (Foto: Tobias Wiinblad)

Dengang Tobias og Michelle mødtes på Tinder, var appen stadig rimelig ny og havde ifølge Tobias et ry for at være, hvad Tobias omtaler som en “Netflix og Chill”-app. Altså en app, hvor folk mødes for at have tilfældige dates eller one night stands. Derfor synes de, at det var lidt sjovt, at de havde fundet hinanden netop der.

– Men med tiden blev flere og flere kærester med deres Tinder-dates, og med det kom der en bred accept af, at man da lige så godt kan mødes på Tinder som i en kø i Netto. Hvis man klikker og har kemi, så er det jo i princippet ligegyldigt, hvor man har mødt hinanden, siger Tobias.

Samtidig fortæller han, at folk i deres omgangskreds alle har syntes, at det var helt fint, at de havde fundet kærligheden på en app som Tinder. Med undtagelse af han farmor, der simpelthen ikke har forstået, hvordan Tinder fungerer, men det har Tobias med tiden opgivet at forklare hende.

Læs også: Par afslører de mærkelige ting, de laver, når de er alene 

I dag bor parret sammen i en lejlighed på Amager. De flyttede ind i maj, og har sommeren over brugt tiden på at gøre lejligheden til et fælles hjem ved at male og få DBA’et sig frem til nye møbler. Men parret har større drømme for fremtiden:

– Da vi bor til leje, er drømmen eller planen da, at vi på et tidspunkt får vores helt eget hus eller lejlighed og starter en familie. Lige nu er økonomien dog kun til at bo til leje, da Nanna arbejder, og jeg studerer. Så næste skridt er ikke så eventyrligt, dog håber vi begge på, at der sker en masse spændende for os i fremtiden.

Jonas og Michelle: Vi skrev en del sammen, inden vi mødtes

kærester, par, forelskelse, parforhold, online dating, dating, tinder, online
Jonas og Michelle er begge 31 år. De har været kærester siden 2014. (Foto: Jonas Steen Jensen)

Jonas oprettede sin Tinderprofil med indgangsvinklen “only for pleasure”.

Der gik hurtigt sport i at tømme swipen hver dag, da der på den måde altid var nye mulige matches at swipe dagen efter. På den måde øgede Jonas mulighed for at finde flere dates. Men så matchede han med Michelle …

“Min indgangsvinkel var klart only for pleasure, men det ødelagde Michelle.”

– Jeg har senere tænkt over, hvor fedt et koncept, Tinder egentlig er. Jeg fik muligheden for at møde en fra et andet miljø, som jeg aldrig selv var kommet i. Altså det der med, at jeg har fundet en kæreste fra en by, hvor jeg aldrig ville komme. Jeg har levet et festligt liv, hvor Michelle aldrig rigtig har været i byen, fortæller Jonas.

Vi skrev en del sammen, før vi mødtes

par, parforhold, kærlighed, forelskelse, kærester, dating, online dating, tinder
Det var Jonas, der startede samtalen på Tinder. Parret husker ikke længere, hvad de skrev om, men Jonas mener, det var en kedelig indledning, han kom med. (Foto: Jonas Steen Jensen)

Da parret matchede, lige inden Michelle skulle en uge på ferie, blev de tvunget til at skrive sammen, da det var umuligt at mødes. Det passede ikke Jonas særlig godt, da han normalt ikke var den store fan af at skrive lange beskeder med kvinder, han ikke havde mødt.

Men med Michelle var det anderledes, og mens Jonas ventede på hendes hjemkomst, faldt snakken hurtigt på fremtiden.

– Samtalen faldt meget hurtigt på fremtiden. Jeg begyndte hurtigt at spørge ind til børn, og Michelles ønsker til livet. Det skræmte hende ret meget, men jeg må alligevel have gjort noget rigtigt, siden vi fortsatte med at skrive og mødtes efterfølgende.

Kort efter Michelle kom hjem, havde parret deres første date. De havde aftalt, at Jonas skulle hente hende, hvor hun boede. Jonas husker stadig, hvor pinligt han synes, det var, da han – som han selv siger – hentede hende i sin gamle spand af en bil.

Michelle var heldigvis ligeglad med bilen, og parret besøgte en italiensk restaurant, hvor de spiste fem retter og delte en flaske vin.

– Michelle var for genert til at sige, at hun ikke kunne lide vin, og at hun ikke havde drukket alkohol en hverdag. Nogensinde, fortæller Jonas og fortsætter:

– Vi havde en meget åben snak, og jeg fortalte om hele mit liv – uden filter. Hvilket egentlig skulle have skræmt hende væk. Men det gjorde det heldigvis ikke, og vi endte med at køre hjem og tog afsked i bilen uden et kys.

Læs også: Mænd med kloge koner lever længere

Vi fandt sammen, da jeg tog på ferie

par, parforhold, dating, online dating, kærlighed, forelskelse, tinder
Parret havde deres første date i marts og blev kærester i april. (Foto: Jonas Steen Jensen)

Efter parrets første møde gik tingene hurtigt, og Jonas faldt pladask for Michelle, som han mente, var den smukkeste kvinde, han nogensinde havde haft med på date.

Hvad der mere tiltrak Jonas, var, at hun havde en karriere og fuldstændig styr på sit liv, noget som han ikke helt så i sig selv. Derfor gik der heller ikke længe, før parret blev kærester.

– Vi blev kærester den dag, jeg tog tre uger til Thailand. Så hele min ferie gik på at ringe hjem og snakke med Michelle, inden hun tog på arbejde. Og så skulle jeg selvfølgelig også nå hjem på hotellet om aftenen, så jeg kunne nå at ringe igen, husker Jonas.

Jonas fortæller også, at hans omgangskreds og familie har taget godt imod Michelle og nyheden om, at de fandt hinanden på Tinder.

– Der kom ingen kommentarer om, at vi havde mødt hinanden på Tinder. Jeg tror måske endda kun, at det gjorde, at Tinder fik flere kunder af den årsag, siger Jonas.

Vi har hurtigt fundet vores plads i familielivet

familie, julekort, kærlighed, glæde, online dating, dating, forelskelse, par, kærlighed, parforhold, online dating, tinder
Parret har sammen sønnen Oliver, som de elsker over alt på jorden. (Foto: Jonas Steen Jensen)

I dag er parret netop blevet færdige med at sammenlægge og renovere to lejligheder, og de ses meget med deres venner og familie. Jonas fortæller, at de hurtigt har fundet deres plads i rollerne som far og mor, og at de også er blevet gift. Jonas friede nytårsaften, og det var et romantisk et af slagsen.

– Jeg tog hende med op på taget af den franske ambassade på Kongens Nytorv, hvor hun fik sin diamantring klokken 23:59. Jeg havde også et brev med fra hendes far, hvori der stod, at jeg havde spurgt om hans accept. Vi fejrede det hele natten, fortæller Jonas.

Om parrets liv lige nu fortæller Jonas, at Oliver er den nemmeste lille dreng i verden, og at noget af det vigtigste, parret har gjort, har været at forventningsafstemme holdninger og tanker til det at være mor og far og holde ved de aftaler, de har lavet. Fremtiden har parret også mange forhåbninger til:

– Vi vil virkelig gerne spare op til en stor bryllupsfest, og så snakker vi da om at få lavet baby nummer to. Så kan vi komme ud at rejse og opleve verden sammen med vores børn, afslutter Jonas.

Læs også: Single i København

Emil og Louise: Viden om Exo Zombies blev til en date

kærlighed, parforhold, kærlighed, kærester, tur, udflugt, tinder
Emil, 22, og Louise, 23, mødtes på Tinder og har været kærester siden oktober 2015. (Foto: Emil Skov)

Emil var i byen med sine venner en weekend, hvor han var træt og derfor hverken gad at drikke eller feste. I stedet endte han med at sidde på Tinder, hvor han matchede med Louise, som han ikke kunne lade være med at skrive til.

– Hun havde i sin profiltekst skrevet noget med: “Hvis du ved, hvad Exo Zombies er, så giver jeg en date”. Så jeg skrev til hende, at det var et minispil i Call of Duty-serien og spurgte, hvornår jeg så kunne få min date, fortæller Emil.

Dagen efter var der svar fra Louise, som jo måtte indrømme, at Emil havde svaret rigtigt og derfor fortjente en date. Så de aftalte at finde en dag, og efterfølgende gik snakken på at lære hinanden lidt bedre at kende. Der skulle dog alligevel gå et par uger, før Emil fik den date, som Louise havde lovet ham.

– Vi skrev sammen et par uger, før vi mødtes. Louise havde lige en travl uges tid, hvor hun ikke rigtig svarede, fordi hun havde en travl hverdag. Men jeg hang på, da jeg følte, at der her var noget, der var værd at vente på, fortæller Emil.

Vi havde begge forberedt backup-planer

online dating, tinder, samtale, sms, flirt
Mange har forberedt en undskyldning for at gå tidligt, hvis daten går skævt. (Foto: All Over)

Emil beskriver parrets første møde som “det typiske standardmøde i København”, hvor de mødtes og sagde det akavede første hej. Efterfølgende gik de rundt og snakkede, til de fandt et sted, hvor de kunne sidde og drikke en hurtig kop kaffe.

– Vi startede med en kop kaffe, da Michelle sagde, at hun altså havde nogle lektier og derfor ikke havde tid til at sidde særlig længe. Vi ved jo alle sammen godt, at man har en undskyldning klar, hvis nu daten bliver akavet, og man bare gerne vil væk hurtigt, fortæller Emil.

Men daten var heldigvis ikke akavet, og snakken kørte bare derudaf. Efter tre timer måtte Emil spørge, om Louise ikke skulle se at komme hjem til sine lektier, eller om hun mon havde glemt dem. Heldigvis svarede hun, at lektierne kunne vente, da det var rigtig hyggeligt.

– Vi sad så længe på den restaurant, at vi faktisk endte med at spise aftensmad og blev der helt til lukketid. Efter vi havde spist, måtte jeg også indrømme, at jeg havde aftalt med en ven, at han skulle ringe efter to timer, for at jeg også kunne være sikker på at komme væk, uden det blev akavet, siger Emil.

Heldigvis blev ingen af parrets backup-planer eller dårlige undskyldninger taget i brug, og de endte med at kysse samme aften, da de begge kunne mærke, at her var der noget. En måned efter blev de kærester.

Læs også: Battle mellem dating-apps: Tinder vs. Happn

Vores liv sammen er meget stille og roligt

par, afslapning, hygge, skovtur, kærlighed, parforhold, kærester, forelskelse, tinder
I dag bor Louise og Emil sammen, og til oktober kan de fejre deres 2-års dag. (Foto: Pexels)

Da de havde været kærester i seks måneder, flyttede Louise ind hos Emil, da hun havde en lidt uheldig boligsituation, hvorfor parret valgte at flytte hurtigt sammen. Men han fortæller, at det går rigtig godt, da de begge er familiemennesker og derfor prioriterer tid med familierne rigtig højt.

– Vi bruger især meget tid med min familie, da vi bor i samme by og ofte spiser sammen. Vi er ikke de store festmennesker, og derfor kan vi godt bare nyde en aften med brætspil og hygge, fortæller Emil.

Begge familier har været meget positive over, at parret mødtes på Tinder, og i den forbindelse fortæller Emil, at han føler, Tinder har ændret sig meget de sidste to år.

– Dengang, Louise og jeg mødtes på Tinder, var det mere end dating-app, end det var noget, man brugte til tilfældige hookups. Derfor er der nogle, der synes, det er meget sjovt, og andre synes det er helt normalt. Det er nok mere den ældre generation, der er de sværeste at forklare det til.

Parret har ikke de store fremtidsplaner lige nu og her. Emil, der arbejder som kok, fortæller, at Louise skal være færdig med sin uddannelse, og så er der planer om at spare sammen til noget større at bo i.

Læs også: 10 ting, jeg ville ønske, jeg vidste, da jeg flyttede sammen med min kæreste

· Mere fra samme kategori ·