Læs også:

Close
efterår brun blade træ (Foto: Unsplash)

Efterårets mode: Fokus på de smukke jordfarver

Mode  | 

Vi ved godt, at sommeren ikke er heeelt slut endnu, men derfor kan vi jo godt begynde at forberede os på efteråret og ikke mindst efterårets mode. En ting er sikkert, vi skal væk fra de mørke farver!

Om vi vil det eller ej, så følger vores påklædning vejret. Og det er ikke praktisk ment, hvor vi klæder os efter om det regner, er koldt eller solen står højt på himlen. Nej, vi klæder os efter hvor lyst eller mørkt vejret nu engang er. Og vi kan ikke komme udenom, at de mørkere dagene står lige om hjørnet. Og når de dage endnu engang dukker op, ender det  tit med at vi trækker i de sorte og mørke outfits. Men det skal være slut!

Et godt alternativ til de mørke farver, som vi desværre næsten altid ender i, er jord- og naturfarver. Og butikkerne bugner med de smukke farver lige nu. Vi har lavet en samling til dig her, så du ikke selv behøver lede butikkerne igennem for at finde og investere i de fantastiske farver.

Fløjl er fantastisk

Fløjl er kommet for at blive, og hvor er det skønt! Denne lækre 70’er inspirerede sag er god til, hvad end du allerede har hjemme i garderoben, og kan pifte selv et casual denim look op – selv på en grå og trist dag. Er du ikke så meget til blazer, findes der også både bukser og nederdel til jakken her. Eller måske du skal have et helt sæt?

jordfarve, efterår, blazer, H&M

Fløjsblazer fra H&M, 349 kr., www.hm.com

Kroko tasken

Vi kan nogle gange være tilbøjelige til at tænke ret praktisk, og vælger når det gælder tasker det sikre valg. For den skal jo kunne passe til det hele i garderoben, og gerne også være tidløs, og dermed kan bruges i lang tid. Men en taske som denne kan rent faktisk styles til det meste i din garderobe, og så er den bare lidt mere lækker i den her varme farve end en kedelig sort taske, der forsvinder i mængden – synes du ikke?

taske, jordfarve, efterår, accessories, mango

Taske fra Mango, 299 kr., www.mango.com

Feminin i efteråret

Vi tager lige sommeren lidt med ind i efteråret med denne smukke boheme kjole. Den lyse farve er skøn til efteråret, hvor der også gerne må være list lyse farver i kontrast med de mørkere farver vi iklæder os. Og se lige alle de fine detaljer den her smukke kjole har – den er jo ‘to die for’!

Kjole fra H&M, 379 kr., www.hm.com

Hårbøjlen

Hår accessories kan gøre meget for et outfit! Man kan til tider godt tænke, at alt hvad man tager på er en smule kedeligt, eller man måske ikke lige har overskud til de helt vilde looks. En hårbøjle kan derfor være en god redning. Og denne er smuk med dens fine perler, og kan med sikkerhed sætte prikken over i’et på dit mest simple look.

efterår, jordfarver, naturfarver, mode, fashion

Hårbøjle fra Pico Copenhagen, 250 kr., www.picocopenhagen.dk

Lækker i læder

Den her jakke kan alt! Den er både rå og feminin på samme tid. Og så er den lækre varme farve god til de grå tider vi går i møde. Du kan bruges den med en tynd strik indenunder i overgangsperioden til efteråret eller brug den som en åben skjorte, hvis du vil have et lidt mere afslappet look.

Læderjakke fra H&M, 399 kr., www.hm.com

Den dejlige strik

Ja, nu skal vi pakkes lidt mere ind igen. Men det gør bestemt ikke noget, når det er i sådan en flot sag her. Den første tanke omkring at striksæsonen er på trapperne, er måske ikke helt fed, men tænk lige på hvor fedt det kan se ud, når strikken styles med en masse accessories?

strik, knit, monki, brun, jordfarve, efterår

Strik fra Monki, 400 kr., www.monki.com

De pæne sko

Man kan ikke få for mange sko – sådan er det bare! Og de her passer liiiige ind i basisgarderoben, for de her passer til mange forskellige outfits, både i forhold til farven, men også selve modellen. Ikke at du skal skifte de klassiske og sikre sorte par ud (det vil vi aldrig gøre!), vi siger bare at et par smukke sko som disse også hører til i basisgarderoben.

Sko fra H&M, 399 kr., www.hm.com

Rullekraven

Uuuh, rullekraver er et must til efteråret (og vinteren!) De er skønne, når der endnu er for varmt til at gemme os væk bag store halstørklæder, men sikrer at du ikke bliver kold og dermed risikerer en uge med halsbetændelse. Og den her farve er bare skøn og fin med de små flæsedetaljer i halsen og ærmerne.

h&m, rullekrave, turtleneck, brun, jordfarve, efterår

Rullekrave bluse fra H&M, 349., www.hm.com

Bæltet

Accessories som et bælte kan gøre underværker for et look. Har du mest bare lyst til et par jeans og en t-shirt en dag, smækker du bare et pænt bælte på også, og vupti, så er det hele lidt lækrere og sjovere at se på! Et bælte som det her i jordfarver er perfekte til jeans – og dem har du sikkert en del af?

bælte, læder, efter, jordfarver

Bælte fra Topshop, 229 kr., www.zalando.dk

Herrebuksen

Herrebuksen er god til hverdag, festlige lejligheder, ja ‘you name it’! De kan styles til et mere casual og nedtonet hverdagslook, men piftes op med høje sko og feminin overdel til mere festlige lejligheder. Og så er det sådan et par bukser der er rare at have på og som man nok også kan bo lidt i?

buks, herrebuks, brun, efterår, jordfarve

Bukser fra H&M, 449 kr., www.hm.com

Den smukke kjole

Selvom sommeren er ved at være slut, behøver det ikke betyde at vi skal gemme stængerne af vejen i bukser. Kjoler er fantastiske – også til efteråret. Den her smukke kjole, kan sagtens bruges nu, hvor vejret stadig er lidt med os, men kan bruges med lækre cardigans, strik, tykke jakker og meget meget andet i de koldere tider.

efterår, jordfarver, naturfarver, mode, fashion

Kjole fra Envii, 550 kr., www.envii.com

Støvlerne

Som det er med sko, kan vi heller ikke få for mange støvler! De her er smukke og det tynde materiale gør dem dejlige at have på, når vi skal spadsere gennem efteråret. Hælen er hverken for høj eller lav, så de kan sagtens bruges til hverdag, eller til når det hele skal være lidt sjovere.

jordfarve, efterår, støvler, zara

Støvler fra Zara, 559 kr., www.zara.com

Bucket tasken

Fine tasker er et must til efteråret – især når humøret måske daler en smule i regn og blæst. Så er det altså dejligt at kunne få et smil på læben af lækre ting, og den her dag vil helt sikkert give dig lidt bedre humør på en regnvejrsdag.

taske, jordfarve, efterår, accessories, mango

Taske fra Mango, 199 kr., www.mango.com

Til de lidt koldere dage

Der vil helt sikkert komme nogle dage inden så længe, hvor varmen bliver skruet op derhjemme og de varme drikke brygges lidt oftere. Og skal vi bevæge os udenfor, bliver det rart med noget RIGTIG varmt. Vi skal jo lige vænne os til, at vi ikke længere bliver opvarmet af solen. Det her halstørklæde med fine tern er dejligt til de kolde dage – og er en helt sikker investering til efteråret (og vinteren).

efterår, jordfarver, naturfarver, mode, fashion

Tørklæde fra ICHI, 299,95 kr., www.zalando.dk

Frakken til overgangen

Det kan være rart, når blæsten og regnen kommer, at have en frakke på. Den er bare lige det længere og kan holde kulden ude, så vi ikke får kolde ben og numser. Og så er det bare super elegant med en frakke. Den her quiltede frakke i housecoat look er fin til både at svinge omkring sig udenpå kjoler eller til et mere nedtonet look med en lækker tyk strik til de koldere dage.

efterår, jordfarver, naturfarver, mode, fashion

Frakke fra Envii, 1.100 kr., www.envii.com

Spændet

Som hårbøjlen kan spænder også gøre MEGET for et outfit. Det kan redde de dage, hvor håret bare ikke vil sidde, som du vil. Og så der der bare super chic ud, når man tilføjer lidt ekstra til frisuren.

efterår, jordfarver, naturfarver, mode, fashion

Spænde fra Envii, 50 kr., www.envii.com

 

Læs også: Mode: Armbåndet der styrer looket

 

· Mere fra samme kategori ·